Misantrophil Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 bilo onako,odsvirali su skoro sve pesme sa novog albuma,imali samo jednu gitaru,svirali i stare pesme.Predgrupe onako Discord me smara ko i uvek,Scarps nije bio los.Ozvucenje i osvetljenje bilo odlicno,ljudi bilo oko 700-800 po mojoj proceni
Aja Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 Pa.... 'cert i nije bio nesto spektakularan,al' nije bio ni losh.... U svakom slucaju,zaista veliko iznenadjenje je bilo "Meso".... I da,u'vatio me neki "jad" kada su svirali Fool Control....masa nije odusevljeno skakutala(kao inace),a na to ce Kojot nesto u fazonu:"Ma daaajte ljudi,ista je to stvar samo bez 2 clana!"
Avram Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 Sta bre pricas? Kad je to Koja rekao? Doduse ja sam u to vreme vec stondirao (shalim se, nisam ja takI) tako da nisam mogao da skachem ionako sam veci deo koncerta skank-ovao lagano... cak i dok su iza mene pichile shutke Sve u svemu - nenadjebiv 'cert. Pogotovo ono sto se desavalo posle 'cert-a, ali to nije toliko bitno za javnost.
Álvaro Recoba Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 Видео сам спот на 3К малопре, није лош.
:Dea Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 Bilo je fenomenalno. Ja sam kao tr00 fan bila ispred SKC-a jos u 18:30. Usla sam prva i sve vreme bila u prvom redu! Predgrupe su smorile opasno! Joj, kada je NIno izasao na kraju! A, bas sam se izbedacila. Onaj mali Beban je przenica! Kojot je bas bio srecast! Unistili su pump it!
:Dea Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 sta je nino uradio? Nije nista uradio (osim sto je ucestvovao sa "Mesom"), ali eto pojavio se na bini, a nije vise u bendu!
niking Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 onda ga ja nisam video... koliko sam skapira izasla je Milica i onaj lik ex-Vroom, sto je sada u Burnin' Soundz-u btw, Burnin' Soundz ima svirku u nedelju 16. u Ana 4 Pistolja...
Avram Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Ni ja ga nisam video. Video sam isto sto i niking btw. dobar ti avatar
Avram Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 (edited) dupli post, brisite Edited April 16, 2006 by Avram
Aja Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Ma AvramU,rek'o Koja u 'ednom trenutku!Ocekivala sam da ces znati....popusta ti tr00... Xexe....ljudi odslusase i predgrupe,a ja "zakasnih" i na jedan deo EB-a... Nino?Pa ni ja ga ne videh...prokletstva li!!! E da...moram primetiti da je masa uglavnom skakutala uz nove pesme... Kada su svirali nesto starije,vecina one mladjane ekipe je stajala i blenula... Bio je neki lik iza mene koji je konstantno vikao:"Shejn,'ocemo Shejn!"...
niking Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Bio je neki lik iza mene koji je konstantno vikao:"Shejn,'ocemo Shejn!"... ja sam konstantno vikao Bite the Soul... polusvestan da je nece svirati jer nemaju drugu gitaru, ali mi je Djura vratio nadu u to... i onda nista... a whatever... svejedno, koncert ne moze ni da prismrdi onom iz Doma 14.5.2004.
Aja Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 svejedno, koncert ne moze ni da prismrdi onom iz Doma 14.5.2004. ...true,true... Jbt...Bite The Soul mogu da odsviraju kada budu imali drugu djitru,al' nesto ne verujem da postoje ikakve sanse za Shejn... I sta bi?Jel smo utvrdili pojavljivanje Nina ili ne?
niking Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Trenutno preovladjuje misljenje da nije... jos nista nije potvrdjeno... @Aja: potpis malo tshirthell.com, a?
niking Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 nema fucking edit vise... svejedno, 90% nije bio Nino, pitao sam sve redom... samo ga je dea "videla"
Avram Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Cekaj, dea, jesi ti bila s nama u grupi 10ak minuta pred EB kad smo varili onu dobru dzidzu? To bi objasnilo kako si samo ti videla Nina
Avram Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 ...al' nesto ne verujem da postoje ikakve sanse za Shejn... Ionako su rekli da nece vise svirati Shejn... osim kao sto su ono miksovali sa nekim drugim pesmama... samo muziku, rechi ne upotrebljavaju vishe
:Dea Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Ok, ljudi, sada ste me gadno istripovali. Mogla sam da se zakunem da sam ga videla, a sada sam skroz zbunjena. @Avram - Nisam bila sa vama. @Aja - Da ti nisi mozda imala svetlo sivu majicu ili crnu na kojoj je narandzastim slovima pisalo EYESBURN i belu suknju?
Aja Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Pa znam to za Shejn...zato i kazem! (Ma sta se plezim,to je tuzno... ) @ niking:Ofskroz da je T-hell...dok ne stigne maja,bice u signature.... @ dea: Ne,nisam to ja...zasto bih to bila ja? Eto od nasih "superstarova" ja videh Shkaba i Nadicu,a cini mi se i Unu bicharku...
Avram Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 A ne falish se da si videla mene negde u masi?
Aja Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 A ne falish se da si videla mene negde u masi? Ah oprostite mi presvetli...dakle videh i njegovo velicanstvo najtr00 fana AJ36PHA,Avrama.... I taaakooo...
Recommended Posts