Sinstrel Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Juhu! Neka na jednom stageu bude Eyesburn a na drugom KKN i Euforia!
niking Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 a gde tacno na Adi? i neka na jednom bude Ajzbrn, a na drugom Euforia, a KKn ne bude
:Dea Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 27. maj 2006, subota, Ada ciganlija, 2 stage-a humanitarna svirka "Drogom protiv sporta" sviraju: Eyesburn, Kanda Kodza i Nebojsha, Euforia... vise informacija coming soon. Ja mislim da su to samo price. Tako je bilo i prosle godine, najavljivali su gomilu bendova, a bili su sve neki koje nikad nisam ni cula, a ni videla. Iscimala sam se bezveze.
Avram Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Kojot je van zemlje, tako da toga verovatno nece biti... evo nastupa: 'vako: 10. jun - Banjaluka 17. jun - Sarajevo 23. jun - Kragujevac 24. jun - Skopje ...i mozda 18. jun - Krusevac (pregovori su u toku)
Jasta Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Sta je s Kojotom? Oceli kojot biti sa Eysburnom na ovim predstojecim koncertima?
miss Penny Lane Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 ja idem 27. na atomsko skloniste... mada kkn ... najsvetliji dan... vise nas nema...
Dave GROHL Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 Evo malo vise infosa, lista izvodjaca se sastavlja kao i njihov redosled. Bice 2 bine. Subota 27.maj 2006.godine, Koalicija Adrenalinom protiv droge - Koncert za adrenalin. Ada Ciganlija 12h - 20h, plato kod bandžija. info: www.kulango.org
Avram Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Sta je s Kojotom? Oceli kojot biti sa Eysburnom na ovim predstojecim koncertima? Kojot je u Londonu. Bleji, radi, nem' pojma ni ja sta ce tamo. Vraca se 5. tako da ce biti tu jer svirke pocinju od 10. Pozdraf
Avram Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 (edited) Novi chat (još u test fazi) postavljen na www.eyesburnmusic.com/chat Pridružite se Edited May 24, 2006 by Avram
Chicken Little 420 Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Pozdrav svima! Pre par dana sam dosao do snimka "Eyesburn - Live At Studio M"... Zanima me da li je to iz 2004-te godine i da li bi neko mogao da mi da tacan spisak pesama? Meni je napisano tipa: Neva Go Astrej Kako se inace zove ta pesma? Ajde help! Da li to izdanje ima omot?
soya Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 awro, kad ces vice da saznas nesto o dvd-u? i jel svirka u krusevcu sigurna? pozdrav
miss Penny Lane Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 mogla bi neka svirka opet, na otvorenom ...
soya Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 mogla bi neka svirka opet, na otvorenom ... e zvonchice, jel si ti bila na eb sa nekom ortakinjom u prvom redu, ispred kojota tacno....??? :confused:
:Dea Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 e zvonchice, jel si ti bila na eb sa nekom ortakinjom u prvom redu, ispred kojota tacno....??? :confused: Jeste. Bila je. I to sa mnom!
soya Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 e ja mislim da sam bila pored vas dve...bas sam se gubila sa ortakinjom, a posle smo se srele u wc-u...? odmah sam se zalepila za ogradu pre koncerta kao i vas dve..... se secas?
:Dea Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 e ja mislim da sam bila pored vas dve...bas sam se gubila sa ortakinjom, a posle smo se srele u wc-u...? odmah sam se zalepila za ogradu pre koncerta kao i vas dve..... se secas? Sa nase leve i desne strane. Znam da su bile kul devojke i jedne i druge. Sa nase desne (to sa ja bila bliza) su bile dve devojke jedna je imala belu suknju, a druga crnu majicu na kojoj je narandzastim slovima pisalo EYESBURN. He, kako se secam. Mnogo su bile slatke.
soya Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Sa nase leve i desne strane. Znam da su bile kul devojke i jedne i druge. Sa nase desne (to sa ja bila bliza) su bile dve devojke jedna je imala belu suknju, a druga crnu majicu na kojoj je narandzastim slovima pisalo EYESBURN. He, kako se secam. Mnogo su bile slatke. jao hvala to smo nas dve jel si ti bila obucena pretezno u narandzasto-crveno(ako se dobro secam)?
:Dea Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 jel si ti bila obucena pretezno u narandzasto-crveno(ako se dobro secam)? Ne, to je moni-zvonchica, ja sam bila u crnom i imala sam neku maramu na glavi.
soya Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Ne, to je moni-zvonchica, ja sam bila u crnom i imala sam neku maramu na glavi. e da secam se a zvoncica se lozi na geru nije li tako?
Kali Agna Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 jedna je imala belu suknju, a druga crnu majicu na kojoj je narandzastim slovima pisalo EYESBURN. eh, sad ste mi vratile uspomene... imam i ja majicu na kojoj pise ljubicastim slovima eyesburn i duks gde isto to pise samo crvenim slovima inace, da li neko zna da li eyesburn sviraju na exit-u ove godine i koji dan? p.s. ne mogu da verujem da se i na ovoj temi pominju ljudi iz underdeath-a
soya Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 inace, da li neko zna da li eyesburn sviraju na exit-u ove godine i koji dan? eb nastupa ove godine na exitu, 07.07.....
Bejbe Kompajler Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 meni je Koyot komsha.... mada ga neshto ne vidjam last days... lik je legenda... uvek mi izmami osmeh kad ga vidim kako se sa trombonom u kofercetu gega kroz Tash, ka SKC-u, eventualno KOYOT RULZ pozzic svim Eyesburn-ovcima od Anye
soya Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 meni je Koyot komsha.... mada ga neshto ne vidjam last days... kojot je bio u londonu proslih mesec dana i danas se vraca jeeeeej
Kali Agna Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 KOYOT RULZ eh, niko ko nino... kada upoznas svog idola tacno na 18. rodjendan, e to se zove dobra karma
Recommended Posts