Jump to content

Recommended Posts

Posted
27. maj 2006, subota, Ada ciganlija, 2 stage-a

humanitarna svirka "Drogom protiv sporta" sviraju:

Eyesburn, Kanda Kodza i Nebojsha, Euforia... vise informacija coming soon.

Ja mislim da su to samo price. Tako je bilo i prosle godine, najavljivali su gomilu bendova, a bili su sve neki koje nikad nisam ni cula, a ni videla.

Iscimala sam se bezveze.

Posted

Kojot je van zemlje, tako da toga verovatno nece biti...

evo nastupa:

'vako:

10. jun - Banjaluka

17. jun - Sarajevo

23. jun - Kragujevac

24. jun - Skopje

...i mozda 18. jun - Krusevac (pregovori su u toku)

Posted

Evo malo vise infosa, lista izvodjaca se sastavlja kao i njihov redosled. Bice 2 bine.

Subota 27.maj 2006.godine, Koalicija Adrenalinom protiv droge - Koncert za adrenalin. Ada Ciganlija 12h - 20h, plato kod bandžija.

info: www.kulango.org

pivopije.gif

Posted
Sta je s Kojotom?

Oceli kojot biti sa Eysburnom na ovim predstojecim koncertima?

Kojot je u Londonu. Bleji, radi, nem' pojma ni ja sta ce tamo. Vraca se 5. tako da ce biti tu jer svirke pocinju od 10.

Pozdraf

Posted

Pozdrav svima!

Pre par dana sam dosao do snimka "Eyesburn - Live At Studio M"... Zanima me da li je to iz 2004-te godine i da li bi neko mogao da mi da tacan spisak pesama?

Meni je napisano tipa: Neva Go Astrej icon_smile.gif Kako se inace zove ta pesma? Ajde help! Da li to izdanje ima omot?

Posted
mogla bi neka svirka opet, na otvorenom ... icon_da.gif

e zvonchice, jel si ti bila na eb sa nekom ortakinjom u prvom redu, ispred kojota tacno....??? :confused:

Posted
e zvonchice, jel si ti bila na eb sa nekom ortakinjom u prvom redu, ispred kojota tacno....??? :confused:

Jeste. Bila je. I to sa mnom! icon_da.gif

Posted

e ja mislim da sam bila pored vas dve...bas sam se gubila sa ortakinjom, a posle smo se srele u wc-u...? odmah sam se zalepila za ogradu pre koncerta kao i vas dve..... se secas?

Posted
e ja mislim da sam bila pored vas dve...bas sam se gubila sa ortakinjom, a posle smo se srele u wc-u...? odmah sam se zalepila za ogradu pre koncerta kao i vas dve..... se secas?

Sa nase leve i desne strane. Znam da su bile kul devojke i jedne i druge. Sa nase desne (to sa ja bila bliza) su bile dve devojke jedna je imala belu suknju, a druga crnu majicu na kojoj je narandzastim slovima pisalo EYESBURN. orangelistening.gif He, kako se secam. biggrin.gif

Mnogo su bile slatke. icon_da.gif

Posted
Sa nase leve i desne strane. Znam da su bile kul devojke i jedne i druge. Sa nase desne (to sa ja bila bliza) su bile dve devojke jedna je imala belu suknju, a druga crnu majicu na kojoj je narandzastim slovima pisalo EYESBURN. orangelistening.gif He, kako se secam. biggrin.gif

Mnogo su bile slatke. icon_da.gif

jao hvala icon_redface.gif to smo nas dve icon_smile.gif

jel si ti bila obucena pretezno u narandzasto-crveno(ako se dobro secam)?

Posted
jel si ti bila obucena pretezno u narandzasto-crveno(ako se dobro secam)?

Ne, to je moni-zvonchica, ja sam bila u crnom i imala sam neku maramu na glavi. biggrin.gif

Posted
Ne, to je moni-zvonchica, ja sam bila u crnom i imala sam neku maramu na glavi. biggrin.gif

e da secam se icon_wink.gif

a zvoncica se lozi na geru nije li tako? mhihi.gif

Posted
jedna je imala belu suknju, a druga crnu majicu na kojoj je narandzastim slovima pisalo EYESBURN.

eh, sad ste mi vratile uspomene... imam i ja majicu na kojoj pise ljubicastim slovima eyesburn i duks gde isto to pise samo crvenim slovima wub.gif

inace, da li neko zna da li eyesburn sviraju na exit-u ove godine i koji dan?

p.s. ne mogu da verujem da se i na ovoj temi pominju ljudi iz underdeath-a icon_smile.gif

Posted
inace, da li neko zna da li eyesburn sviraju na exit-u ove godine i koji dan?

eb nastupa ove godine na exitu, 07.07.....

Posted

meni je Koyot komsha.... mada ga neshto ne vidjam last days... icon_frown.gif

lik je legenda... uvek mi izmami osmeh kad ga vidim kako se sa trombonom u kofercetu gega kroz Tash, ka SKC-u, eventualno icon_rolleyes.gif

KOYOT RULZ wub.gif

pozzic svim Eyesburn-ovcima od Anye givemebeer.gif

Posted
meni je Koyot komsha.... mada ga neshto ne vidjam last days... icon_frown.gif

kojot je bio u londonu proslih mesec dana i danas se vraca icon_da.gif

jeeeeej biggreens.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...