soya Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 (edited) ..EB splavari?.....avaj.... pa dobro, prva asocijacija za splav jesu seljaci, ali ima i nefensi splavova....a cak i da sviraju u nekoj kafanchugi, meni je sve jedno...to je EYESBURN Edited October 15, 2006 by soya
Geozee Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Ne seri da sviraju na splavu. Video sam da sviraju u nekom klubu za koji nisam cuo, ali nisam znao da je to splav. Ne volim splavove. Bojim se duboke vode.
Misantrophil Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Ma idi bezi,smucili su mi se vise,sad na beer festu su zvucali dosadno barem meni,sve vise me smaraju
soya Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 (edited) Ma idi bezi,smucili su mi se vise,sad na beer festu su zvucali dosadno barem meni,sve vise me smaraju Edited October 17, 2006 by soya
Geozee Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 (edited) Ma idi bezi,smucili su mi se vise,sad na beer festu su zvucali dosadno barem meni,sve vise me smaraju Ima tu malo istine. Poregeisali su se mnogo. Vise nije onaj cvrsti eyesburn koji znam od pre. Cvrstina je otisla zajedno sa ninom. Ali to ne znaci da necu otici. Kolko je karta? Edited October 17, 2006 by Kashmir
Aja Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 (edited) Ma idi bezi,smucili su mi se vise,sad na beer festu su zvucali dosadno barem meni,sve vise me smaraju ..apsolutno!!! "Novi" album nema veze sa prethodnima,da ne spominjem "Dog Life" ili "Freedomized"... Po mom misljenju,preterali su sa gitarama,vise nisu tako autenticni...pffff... Kao sto vec rekoh,Nino i Laza su bili to "nesto",esencija nazovi "crossover-a"........ Nazalost...treca stvar njihovog uspeha,kod nekog dela zenske publike,je nekada mlad i ne toliko raspadnut Nemanja...a sada ni to vise nije tako intenzivno... Edited October 17, 2006 by Aja
soya Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 na koncertu ajzbrna kao gost iznenadjenja nastupa i osmi putnik 2!!! jos jedan odlican razlog da se ode na ovaj cert!
Geozee Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 na koncertu ajzbrna kao gost iznenadjenja nastupa i osmi putnik 2!!! jos jedan odlican razlog da se ode na ovaj cert! Aj ne seri. Bice mrtvih.
Geozee Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 kako kome Ja cu gledati kako da prezivim.
soya Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 karta je 500 din u pretprodaji na bilet servisu i preko ticket-line-a, a moguce da ce biti i na ulazu, ali ja ne bih rizikovala...
Geozee Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 500 DINARA! Uf ala deru. Jebote karta za coolia je bila 900. a eyesburn gledamo svaki dan. Deru, deru. Ali naci cu valjda kesh.
Ljubisa Samardzic-Smoki Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 e vala ne bih dao ni 100 djengi za eyesburn, ma ne bih isao ni da je iza coshka i karta da je za dz
Geozee Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 e vala ne bih dao ni 100 djengi za eyesburn, ma ne bih isao ni da je iza coshka i karta da je za dz Eh ne preterujmo sad.
Ljubisa Samardzic-Smoki Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Eh ne preterujmo sad. izvini, ali ja sam bio izrazito blag!
Geozee Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 izvini, ali ja sam bio izrazito blag! jebiga. stvar ukusa. Ps. pre su bili mnogo bolji, a jeftiniji, a sad. ne mogu da odem na koncert a da ne prodam kucu za kartu. + nocni prevoz. ZLO!
Ljubisa Samardzic-Smoki Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 pre su sigurno bili bolji!
Geozee Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Kao sto rekoh cvrstina je nestala sa ninom i lazom. sada cak imaju samo jednu gitaru
niking Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 jel to znaci da se Nino pomirio sa Kojotom (koristim ovaj termin u sirokom smislu)
Geozee Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Nisu se oni ni svadjali ja mislim. tako da ne moraju da se mire.
Feniks . Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Eyesburn je bio pravi bend u pocetku, kaseta Freedomized je odlicna. Posle su postali bend koji me jako nervira, pogotovo njihovo glupavo ponasanje, debili narkomanski...
soya Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Eyesburn je bio pravi bend u pocetku, kaseta Freedomized je odlicna. Posle su postali bend koji me jako nervira, pogotovo njihovo glupavo ponasanje, debili narkomanski... e ok, ako ti se ne dopada, ne moras da vredjas
Feniks . Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Sta se palis, imam pravo da kazem svoje misljenje. Ja sam ih slusao dok ti nisi imala pojma za njih i znam sta pricam. Na nekim svirkama su bili toliko odvaljeni da nisu znali gde se nalaze i sta sviraju. Ti nerkomanski tripovi mi se nimalo mne svidjaju. Nemoj sad da plazes sto neko kaze nesto lose o tvojim idolima.
soya Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Sta se palis, imam pravo da kazem svoje misljenje. Ja sam ih slusao dok ti nisi imala pojma za njih i znam sta pricam. Na nekim svirkama su bili toliko odvaljeni da nisu znali gde se nalaze i sta sviraju. Ti nerkomanski tripovi mi se nimalo mne svidjaju. Nemoj sad da plazes sto neko kaze nesto lose o tvojim idolima. ti stvarno mislis da si najpametniji i da si u pravu za sve? ovo nema veze sa tvojim misljenjem za eb, vec na svakoj temi, u svakoj diskusiji ti se nadjes da prosipas neku pamet...mislis da znas sve i da si najiskusniji u svemu...postedi nas svojih sranja, mnogo smaras....
Recommended Posts