Misantrophil Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Do jaja da sam uzo kartu na vreme.[/code] Taj fazon,ja lepo rekao ortaku da uzmemo na vreme i ispao u pravu,ovako bi izvisili
..::ThAt GiRl::.. Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 kako bre vishe nema karata? :( ne mogu da verujem...
..::ThAt GiRl::.. Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 jebem li im sve po spisq ....sve moguce sam zvala i raaaaasprodate su 'oce li biti tapkarosha ispred skca?
Avram Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Nije bilo tapkaroša ispred SKCa (možda par, ali bilo je znatno više ljudi bez karata nego sa viškom istih). Nas šestoro je upalo sa dve karte (kroz baštu SKCa ) A koncert je bio nenadjebiv! Znači stvarno ko nije otišao mož' da se ubije (@Aja: ovo se odnosi na tebe )
Misantrophil Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Ma mene Eyesburn smorio svaki put kad ih slusam su mi sve gori i gori,vrhunac veceri Discord u maloj sali bilo je razvaljivanje a i Celti su standardno bili dobri
Geozee Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Ma dobar je Eyesburn bio, nego su mi se smucile neke klinke kad su krenule da cupaju kosu i da se vataju za glavu i da izgovaraju: "BOZE" kad su videle Vukasina. Ko da su stvarno videle Boga. Ovo mi je bila hiljadita svirka i video sam da su sve klinci bili na svirci. Kad su izasli na binu ljudi su poceli da padaju u nesvest kao da su Beatlesi izasli na binu. Nisam mogao da verujem. A kojota i vukasina mozes da vidis pre svirke u hodniku kad oces. Sve u svemu bila je dobra svirka, samo bi mogli da promene repertoar jer ovaj lagano pocinje da smara.
Misantrophil Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Sve sami klinci al jebiga sta da se radi,ma najaci fazon kad su nastupali celti neke dve klinke komentarisu Acu Seltika,JAO KAKO MU JE DOBRA KOSA,mislim doslo mi da ih udarim samostrelom
niking Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Ma dobar je Eyesburn bio, nego su mi se smucile neke klinke kad su krenule da cupaju kosu i da se vataju za glavu i da izgovaraju: "BOZE" kad su videle Vukasina. Ko da su stvarno videle Boga. Ovo mi je bila hiljadita svirka i video sam da su sve klinci bili na svirci. Kad su izasli na binu ljudi su poceli da padaju u nesvest kao da su Beatlesi izasli na binu. Nisam mogao da verujem. A kojota i vukasina mozes da vidis pre svirke u hodniku kad oces. Sve u svemu bila je dobra svirka, samo bi mogli da promene repertoar jer ovaj lagano pocinje da smara. zato sam i resio da propustim par koncerata Eyesburn-a... a i preterali su, malo da ih se uzelim...
Geozee Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 To ti je pametno. Treba propustiti par svirki. Jebote jedno te isto slusam na svakom koncertu. Jos su i izostavili neke najjace stare pesme zbog novih koje su znatno losije. NPR. Stark Blind, Agony, Soya,... a svirali su So Much Trouble In The World
Aja Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 (edited) ..more,otkud ti znades da ja ne bejah na 'certu? Mada,istinu zboreci,ne bejah... Al',kada vidim komentare,nije mi zao.. Mozda zbog nekih drugih grupa( )! Avramu,znas vec moje misljenje povodom "novog" EB-a.. Jbg,doslo je vreme da se promeni postavka "vrishtecih devojcica",a vala i to za kime vrishte.. Edited December 16, 2006 by Aja
Geozee Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Npr. kad sam bio na LimeLight-u nije bilo takvih devojcica.
Geozee Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Mislis bilo je, ili se slazes samnom...
Geozee Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 nisam ih primetio. inace bih i tad popizdeo.
Avram Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Umri Hoću... svi ćemo... Npr. kad sam bio na LimeLight-u nije bilo takvih devojcica. Bilo je. A i sama atmosfera je bila mnoooogo lošija nego sad u SKCu. btw. Danas Kojotu rođendan
Chicken Little 420 Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Na myspace.com/stroydown mozete cuti pesmu Dubstroy Wise koju je bend Downstroy uradio sa Kojotom... Pozdrav!
Recommended Posts