soya Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 bilo je odlicno u skcu!!! jos sam i uhvatila pivo koje je alek bacio u publiku
Avram Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 bilo je odlicno u skcu!!! jos sam i uhvatila pivo koje je alek bacio u publiku Jesi uhvatila pivo ali nisi... bolje da ćutim
Hellbilly Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 Bend me smara, ali bubnjar im je nezajebiv....
Avram Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 Ne razumem te... enivej, srećna Nova godina
Geozee Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 Sretna nova... Mozda zato sto mi je to najbolja drugarica...
Geozee Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Jebote juce bio eyesburn u gradu. Opet sam propustio. Zasto ne najavljuju jebene svirke... U picku materinu
GirlSetsFire Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Eyesburn je nejogavniji bend koji sam slushala u zivotu, naime to je bila prva svirka u mom zivotu(ah beshe davno),tad sam ga zamrzela i mrzetju ga do kraja.Odvratno.Onaj osusheni junker od pevacha koji ima 2 ipo kile sa krevetom,ispushta neke neartikulisane krike, a klinke se pale!MA DAJTE LJUDI,FUJ! Uzas,beda,jad!
Geozee Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Znaci smeta ti samo sto je junkey... a pevach je realno sasvim dobar. Sto znaci da nemas neke posebne razloge da ih mrzis. Jednostavno imas kompleks.
GirlSetsFire Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 ne, nego mi se ne svidja muzika i mrzim narkomane! komplex,kakav? plz... LOL
Avram Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Ako ti je Kojotovo pevanje (btw. Kojot ima više od 2 i po kila, veruj mi ) neartikulirano, poslušaj onda bilo koji metal bend (da se ogradim, ja gotivim metal ) Mozda zato sto mi je to najbolja drugarica... Alek? Ja ovde aludiram na Aleka
People before Profits Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 bah, eyesburn su svirali na dss-ovoj bini sinoc kod platoa.....neke stvari su mi sad ipak odvratne...
niking Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 bah, eyesburn su svirali na dss-ovoj bini sinoc kod platoa.....neke stvari su mi sad ipak odvratne... zezas?
necko Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 meni je bilo super na poslednjoj svirci u Nishu, vise od dva sata sviranja... i momci iz krusevca koji su bili sa njima, No Way Back, nisu losi...
Geozee Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 zezas? Nije valjda da si i ti za LDP!!! :):) Ma sudjeno mi je da nikad ne navatam besplatnu svirku gde god da je... A posto je eyesburn u poslednje vreme dosta skup tesko da cu biti na svim svirkama ubuduce...
StormScion Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 (edited) svi smo mi protiv svih partija Edited January 7, 2007 by StormScion
Recommended Posts