Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

solid sam josh i mogao da podnesem, ali ljudi!!!!!! :violent:

dakle, ok, ko glasa da je novi album sranje?

ko kaze da je kojot sranje bez one postave koju svi volimo, pamtimo i zelimo?

btw, imam informaciju iz pouzdanih izvora da muva klinke od 15 godina.... :udri: hah, a nekada sam ga gotivio...

Posted (edited)

Ravnodusan sam prema kojotu, a mislim da novi album nije toliko los kao sto pricate... ima dobrih stvari... samo mi se ne svidja sto na svirkama vole da filozofiraju (da produzuju pesme ubacivanjem reggae deonica)...

Edited by Geozee
  • 2 weeks later...
Posted
Mislim da nije bash ok da tako pljujete, ipak je to Eb, a ja neshto i ne verujem da kojot muva klinke... A novi album ja bash doooobar... Toliko.

svaka cast :pivopije:

Posted
Nema na chemu... Branim ono shto poshtujem i volim....

I ja gotivim Shappu...

e da, fini su oni....nego ja imam samo prvi album, da nemas ti drugi???

Posted
mnogo volim eyesburn, a i dopada mi se njihova kombinacija hard core, metal i reggae!

Jedan od (po meni) najboljih bendova sa ovih prostora...

Tako treba!!!! Po meni oni i jesu najbolji bend sa ovih prostora!!!! :rolleyes:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Dog Life i Fool Control su odlicni. Gabau je malo smorio(osim Culture Shock i Trees). Cool Fire sam preslusao samo jednom i skroz mi je bez veze. Solid je solidan.

Novi nisam preslusao. Cuo sam par pesama sa promocije na TV NS-u i razocarao sam se. Video spot Eyes are Light i jos vie se razocarao. Ipak nove pesme su mi se svidele uzivo na beer festu(pivo cini cuda :D ). A za So Much Trouble In The World odgovorno tvdim da je jedna od njihovih najboljih pesama, bar meni :D

Sve u svemu jedan od 4-5 dobrih bendova sa ovih prostora.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...