VoivodBG Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Hoćete da mi kažete da je Kojot škartirao ostatak ekipe?
VoivodBG Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 Vidim, ja sam nešto načuo da je on glavni u bendu odkako su se ponovo oformili, sada da li je to istina ili ne, ne mogu 100% da potvrdim. Možda zamor ili ponovo neke svađe?
Vuk Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 (edited) Izbacish 4 chlana, a dovedesh 2... nekako mi ovo vishe izgleda kao neki sideprojekat nego kao isti bend. U svakom sluchaju, sve najbolje u daljem radu. Edited April 1, 2015 by Vuk
Chicken Little 420 Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 neka, neka, koji ce im beban i plejboj i te, manite se
Demon Seed Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 Beban je do jaja, dečko jede trubu, školovan muzičar, završio akedemiju, zna note. 3
Chicken Little 420 Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 uuuuuuuuuu, kojot nema ni srednju-redovnu, pa?
Vuk Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 Pa i ne bash. No, zaboravih i Vukashina - znachi d aje 5 ljudi odletelo, shto mu dodje ceo jedan bend
Chicken Little 420 Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 http://www.serbian-metal.org/vesti/6403/eyesburn-nova-postava-i-novi-zvuk/
Demon Seed Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 Zajebavam se, slušam ja i narkomane što ne znaju note 4
Talvi Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 opasna ova nova postava, baš me zanima kako će ispasti
VoivodBG Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 Nemam očekivanja, ali sam i dalje u čudu. Znam da su već u protekle dve godine imali probleme da nastupe tipa u Hrvatskoj, da li je zbog ata karneta ili mnoštva članova koji rade i u drugim projektima. Ja bih najviše voleo da samo ne kradu od već ustaljenih bendova kao što je već rađeno Dub War, Skindred itd.
Chicken Little 420 Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 E ovako.Nemanja ovde...... Razlog promene postave je privatna stvar,ali kako bismo izbegli dalje hejtove i omalovazavanja ,ja cu pokusati u par recenica da iznesem svoj stav.Sa ove instance imam utisak da je moja mentalna bolest od koje sam se izlecio odgovarala bivsim clanovima benda,jer sam je POBOGU uvek bio najgori.To sto sam svoj hleb delio na ravne casti sa 7,8,9,ljudi,za to niko da kaze hvala.Sad su ljuti jer ja jednostavno ne zelim da me tzv ortaci iz benda zovu KOJOT.I hocu da se otarasim bremena proslosti i prijateljstava iz kurtuazije.Prestali smo da budemo prijatelji(sa nekima nikad nisam ni bio prijatelj) i to za cim ovi DUSEBRIZNICI pate je grupa tezgarosa i oportunista.To su i dokazali svi na onom kupus veselju zvanom 20 godina benda u SKCu.Kome se dopada novo Hvala!!!,ljubav i respekt....kome ne,nek nas ne slusa vise.PEACE.
Recommended Posts