Antioch Posted July 31, 2004 Report Share Posted July 31, 2004 Kojot je vezara od gitariste Procackaj usi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted July 31, 2004 Report Share Posted July 31, 2004 Gledao sam ih 2 puta uzivo ...covek nema pojma...ali to nema nikakve veze sa njihovim muzickim kvalitetom ...meni je njihova muzika tesko sranje ali nemam nista protiv njih...za sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antioch Posted July 31, 2004 Report Share Posted July 31, 2004 A ti si neka zesca faca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest slayer1 Posted July 31, 2004 Report Share Posted July 31, 2004 Nerviraju me Link to comment Share on other sites More sharing options...
luktopod Posted July 31, 2004 Report Share Posted July 31, 2004 Bas obrnuto...Kojot je vezara od gitariste ali je zato cool lik ...tako sam barem cuo ja ne mislim tako momak! dobar je on muzicar! a smrad je iz vise razloga ko neki paun s onim dredovima se sepuri ma stoka a i Cavaleri se uvlaci u bulju.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted August 1, 2004 Report Share Posted August 1, 2004 A ti si neka zesca faca? Pa za njega jesam ...salu na stranu on je verovatno dobar i kreativan kompozitor (to ja vec ne mogu da procenim )...ali je ovako kao gitarista... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krchulj Posted August 1, 2004 Report Share Posted August 1, 2004 Slazem se sa Martyjem, Koyot bash i nije neki gitarista, mislim tehnichki... ali ima ideje... pitanje je shta ko podrazumeva pod dobrim muzicharem... Ne znam kakav je Koyot lik ali znam da je Nino ok, jedanput sam prichao s njim, i pio pivo, posle neke svirke, i uopshte nije bio u fazonu "ja sam faca sviram u Eyersburnu" i tako to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted August 1, 2004 Report Share Posted August 1, 2004 Pa o tome pricam...moj burazer se svojevremeno (dok je bio u Srbiji) dosta cesto druzio sa njima...i stalno mi je pricao kako su dobri likovi...doduse cesto su bili naduvani Link to comment Share on other sites More sharing options...
People before Profits Posted August 2, 2004 Report Share Posted August 2, 2004 kao likovi su fenomenalni svi do jednog i uopste mi nije jasno na osnovu cega bilo ko ovde moze da izjavi da je kojot (ili bilo ko od njih) smrad?! jebiga, ako ga poznajes pa te je zajebao za nesto ili ti se iskezio onda ok, mada niko od njih nije u tom "ja sam faca" fazonu............... a to da li mislis da je nafuran jer je u trenutno najpopularnijem bendu u SCG, (po mom misljenju i jednom od najboljih) to je tvoj problem, koji neko moze nazvati i komplexom..................... inace ja se ne razumem previse u sviranje gitare, pa nisam siguran da li se nemanja moze okarakterisati kao dobar ili los gitarista, ali on pored toga (odlicno!) svira bas i trombon, pa sad mozda nije najbolji gitarista, ali je u svakom slucaju multiinstrumentalista.......... mogu oni bilo kome od vas da se svide ili ne, ali je glupo da vredjas ljude o kojima ne znas nishta......... ajd' sad............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
no hate Posted August 18, 2004 Report Share Posted August 18, 2004 ko pljuje po eyesburn ili bilo kom domacem bendu ili jos gore iznosi neistine nek se udavi u govnima pa nek nauci da ceni trud i energiju koja je potrebna da u ovoj jebenoj srbiji opstane rock scena...da nema njih bila bi velika rupa u nasoj rock muzici a u vezi toga kako kojot svira gitaru...pa klinci kad porastete svaticete da nije sve u soliranju.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDT Posted August 21, 2004 Report Share Posted August 21, 2004 Dobar im je prvi album, s Kojotom. Bas je tro0 ... stare stvari kao Sister, Starkblind, Smorrior, ... ma ceo album . Posle malo krenulo smekerisanje ali nije lose. Svima se desi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.alex. Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 svidja mi se eyesburn...nas bend... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VampireBlues Posted August 27, 2004 Report Share Posted August 27, 2004 A bre tisina,oni su skoro jedini nas bend(pored Alogie) za koji se culo u svetu..ne pljuj ili koljem.I kao muzicari su super,i kao osobe,mislim.za kojota znam,sa ostalima nisam imala prilike da se upoznam ali sam sigurna da su i oni likovi.Eto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.alex. Posted August 27, 2004 Report Share Posted August 27, 2004 tako je! poslusajte VampireBlues i Primeval_JAH_Guardian Link to comment Share on other sites More sharing options...
VampireBlues Posted August 28, 2004 Report Share Posted August 28, 2004 Afkors `Fala vi blek ejndzel Link to comment Share on other sites More sharing options...
.alex. Posted August 28, 2004 Report Share Posted August 28, 2004 ju velkam! mislim...sta kad si upravu Link to comment Share on other sites More sharing options...
People before Profits Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 (edited) tacan... mada chulo se i za rapid force, svirali su na proslogodishnjem szigetu.......................... koliko god hungarija bila svet... Edited August 29, 2004 by Primeval_JAH_Guardian Link to comment Share on other sites More sharing options...
.alex. Posted August 30, 2004 Report Share Posted August 30, 2004 koliko tackica imas u jednoj poruKi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VampireBlues Posted August 30, 2004 Report Share Posted August 30, 2004 ~' date='29. 8. 2004, 00:14'] ju velkam! mislim...sta kad si upravu Tenk ju agen Elem zna li se za neku svirku EB u Bgu u skorije vreme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Girl with dangerous powers Posted August 31, 2004 Report Share Posted August 31, 2004 Inache na MTV-u se ovih dana vrti "EXIT SPECIAL REPORT" u kome se stalno pojavljuje Eyesburn, kazu da ga je 'svetska" publika bash zgotivila!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.alex. Posted August 31, 2004 Report Share Posted August 31, 2004 long live eyesburn svaka cast Link to comment Share on other sites More sharing options...
VampireBlues Posted September 3, 2004 Report Share Posted September 3, 2004 ~' date='31. 8. 2004, 22:06'] long live eyesburn svaka cast Same here Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted September 3, 2004 Report Share Posted September 3, 2004 bend koji je uspeo da stvori muziku za "siroke narodne mase" bez ikakve "bljutavizacije" zvuka... odlicna atmosfera na svirkama... na poslednjem albumu su dokazali koliko su zaista napredovali (omiljene sa poslednjeg - agony, solid, all right, a i ona soya je bas simpaticna)... jeste da je rege u njihovim pesmama malo vise prevagnuo u odnosu na HC u poslednje vreme a i pomalo me smara njihovo jammovanje i rege-dub improvizacije od po pola sata, ali ipak ostaju jedan od najpozitivnijih i najpozeljnijih bendova na sceni.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
(Z)arkhon Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 postovanje...uspjeli su da izadju vani,sa prostora na kojim je to (skoro) nemoguce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Girl with dangerous powers Posted September 9, 2004 Report Share Posted September 9, 2004 postovanje...uspjeli su da izadju vani,sa prostora na kojim je to (skoro) nemoguce ...I ne zaboravi na Alogiju... ...mislim uskoro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts