mai Posted April 2, 2004 Report Posted April 2, 2004 neko je konacno digao ovu temu iz mrtvih mada, s razlogom dugo nije bilo postova...nista se ne deshava - rade na novim pesmama, izgleda da ipak nece biti spota za TDD ... eventualno za taj single koji bi hteli da izbace na prolece... ..i tako... ima li neko neku zanimljivu informaciju o charon-u? ili da izmisljamo Quote
diluvium Posted April 2, 2004 Author Report Posted April 2, 2004 Pa ajde da izmisljamo,ionako nema nista novo i zanimljivo. Ko ce prvi? to mai:a koje su to pesme u pitanju?Sto se tice spotova i bilo je za ocekivati jer su toliko razmisljali o tome.Maybe it's better that way. Quote
Chlan 787 Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 Onaj seljak Northwind bi mog'o da mi nareze mp3 o kojem je toliko pricao... :roll: ...I dalje je seljak... Quote
diluvium Posted April 3, 2004 Author Report Posted April 3, 2004 Spomenula si da rade na nekim pesmama.Valjda sam te dobro razumela. Quote
mai Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 pa poslednji put kad smo se "chuli" rekli su samo da rade na novom materijalu.. nista konkretno .. znas kako je u muzici - dok dodjes do finalne verzije, nista se ne zna Quote
diluvium Posted April 5, 2004 Author Report Posted April 5, 2004 Kome bi bilo najbolje da saljem mail ako me nesto zanima?Tj.ko bi mi odgovorio? Quote
mai Posted April 6, 2004 Report Posted April 6, 2004 mislim da sam ti to vec rekla preko pp-a kad si me pitala .. mozes antti-ju.. on je bas meden Quote
mai Posted April 6, 2004 Report Posted April 6, 2004 (edited) eh, da .. i postoji nova pesma koja se zove "colder" svirali su je na poslednje dve svirke.. p.s. za sve koji su propustili da vide j.p.-a bez zuba ---> http://www.poisonblack.com/?action=kuva&id=43 Edited April 6, 2004 by mai Quote
diluvium Posted April 6, 2004 Author Report Posted April 6, 2004 Da,malo sam zaboravna,thanks.Sto se tice slike bas se dobro udesio. Quote
Dolly Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Ja sam ih skoro cula mnogo su dobri..imali neko mp3 sa albumima za prodaju isl???????????? Quote
Council A Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Cek, cek?? Sta se to sad iscekuje?? Dakle??? Quote
mai Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 upravo prochitah da je vec 5 pesama spremno finally something! Quote
mai Posted April 17, 2004 Report Posted April 17, 2004 Charon has recruited a new guitarist. Lauri Tuohimaa, who played guitar at gigs during the winter, is now a full member of the band. Charon is playing gigs in Finland during this spring and summer, but the band is working up new material at the same time. There are plans to start recording a follow-up for "The Dying Daylights" later this year. The new album is probably out in spring 2005. Charon can be seen live during summer for example at Tuska, Nummirock and Qstock. Quote
Sentinel Posted April 24, 2004 Report Posted April 24, 2004 Skoro sam cuo Downhearted i odushevio sam se. Nadam se da je i D Daylights barem upola toliko dobar kao ovaj. Quote
mai Posted April 24, 2004 Report Posted April 24, 2004 pa downhearted je vecini ljudi na poslednjem mestu od njihova 4 albuma ... tako sam sigurna da ces se odusheviti Quote
The Princess of Darkness Posted May 5, 2004 Report Posted May 5, 2004 (edited) "The Dying Daylights" po mom misljenju nije nista posebno. Nema nista specificno i pesme su mi nekako na istu foru. Najbolja pesma na albumu je " Religious/Delicious". Edited May 5, 2004 by The Princess of Darkness Quote
Council A Posted May 5, 2004 Report Posted May 5, 2004 "The Dying Daylights" po mom misljenju nije nista posebno. Nema nista specificno i pesme su mi nekako na istu foru. Najbolja pesma na albumu je " Religious/Delicious". Meni je album zarazno-odlican . Tj, zaista je navlakusa, pesme jesu slicne, i posle odredjenog vremena vise ne mora da se slusa..ali je hitican do daske .. Meni je prvo omiljena bila In the brief war, onda Drive, pa Religious/Delicious.. Quote
tovar Posted July 27, 2004 Report Posted July 27, 2004 Ja sam ih skoro cula mnogo su dobri..imali neko mp3 sa albumima za prodaju isl???????????? ja, ako te jos uvek zanima... voleo bih da ih cujem uzivo... soon, my precious, soon... Quote
marcoman Posted July 27, 2004 Report Posted July 27, 2004 lestate, jesi li razvio mozda film? bas bi bilo fino da vidim onu sliku sa grbom nego, pre par dana sam u Encarti igrao mind maze na temu religija/mitologija i naletim na pitanje vezano za Charona, pa rekoh da se malo podsetimo: "Charon (mythology), in Greek mythology, the son of Night and of Erebus, who personified the darkness under the earth through which dead souls passed to reach the home of Hades, the god of death. Charon was the aged boatman who ferried the souls of the dead across a river separating the world of the living from the world of the dead and brought them to the gates of the underworld. The river has traditionally been identified as the Styx, but early Greek writers called it the Acheron. Charon would admit to his boat only the souls of those who had received the rites of burial and whose passage had been paid with a coin placed under the tongue of the corpse. Those who had not been buried and whom Charon would not admit to his boat were doomed to wait beside the river for 100 years." Quote
tovar Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 slike sa moonspell/poisonblack, right? posalji mi tvoj mail na pp. Quote
lunja Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 @ akasha > neshto mu se desilo tokom proslave nove godine... @ lestat > a meni slikeeeeeee??? shaljem ti pp Quote
mai Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 koliko se secam, rekao je da je vec imao problema sa tim zubom (valjda ga je vec lomio ili tako neshto) .. a onda ga je ponovo slomio na mikrofonu? anyone? Quote
Recommended Posts