Rob Swire Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Ljudi, ako je neko u mogucnosti, neka mi baci As We Die(sa Tearstaineda) na email!!! Quote
Rob Swire Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 evo mogu ja Vec nabavio. Hvala svejedno! Quote
heroinchic Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 izgleda da ste kasno procitali moj post na jednom drugom 4umu: Ali, eto; krenucu [ne]redom, i to ne zato sto smatram da su [pojedini] ostali 'bendovi' [u najgorem smislu, ionako, lose reci], uopste, vredni pomena, vec kao svojevrsno upozorenje ako ikada budete bili u prilici da ih pogledate. ELesh, Charon; zaobici ih u sto sirem luku - ako je iko mislio da ide na nase sutrasnje goste, savetujem mu da to ne cini, osim ako ne mora [hint: Ima press akreditaciju, a imala ju je i za BudaPest, pa je red da se oduzi.] Jedina dobra stvar je ta sto je posle nji'ovog nastupa bio pusten Johnny Cash - Hurt, na moje [i samo moje] veliko odusevljenje [slika ce posvedociti] Quote
Defunctus Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 (edited) izgleda da ste kasno procitali moj post na jednom drugom 4umu: Ali, eto; krenucu [ne]redom, i to ne zato sto smatram da su [pojedini] ostali 'bendovi' [u najgorem smislu, ionako, lose reci], uopste, vredni pomena, vec kao svojevrsno upozorenje ako ikada budete bili u prilici da ih pogledate. ELesh, Charon; zaobici ih u sto sirem luku - ako je iko mislio da ide na nase sutrasnje goste, savetujem mu da to ne cini, osim ako ne mora [hint: Ima press akreditaciju, a imala ju je i za BudaPest, pa je red da se oduzi.] Jedina dobra stvar je ta sto je posle nji'ovog nastupa bio pusten Johnny Cash - Hurt, na moje [i samo moje] veliko odusevljenje [slika ce posvedociti] je li neko skonto ovo? Edited March 28, 2006 by Defunctus Quote
heroinchic Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 iskreno, nisam ni ocekivao. e-lesh, charon, budapest, 2.3.06. Quote
Archibald Reiss Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Jeli, jel zbog toga sto mozda i oni gotive hard rock i metallicu? Quote
Tetragrammaton Cleric Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Ne znam, meni Charon isti kao i Poisonblack.Cuo si jedno, cuo si i drugo. Quote
heroinchic Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 to je zbog pevaca [isti je, je l'], ali, nije isti.. PoisonBLack je dobar, ima Ozzy pocetak u Love Infernal koja je u redu stvar.. Quote
^Rainbow_Monkey^ Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Ne znam, meni Charon isti kao i Poisonblack.Cuo si jedno, cuo si i drugo. Gde je tu problem? Sto se mene tice mogu jos pet takvih bendova da naprave..... i da peva JP Quote
tovar Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 samo pevac na prvom albumu poisonblacka. to je jedino upadljiva slicnost. inace, novi album poisonblacka ce biti mnogo vise u sentenced fazonu. i to ne samo zbog ville-ovog vokala, vec vise kao trip nastavka. Quote
^Rainbow_Monkey^ Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 Pa,dobro, i jedno i drugo je super Quote
Misantrophil Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 jbg ja nikad nisam slusao Poisonblack Quote
diluvium Posted April 5, 2006 Author Report Posted April 5, 2006 uzeto iz intervjua koji je Juha dao nemacom webzinu: "On your 2005-2006 tours you've played in several locations for the first time: Greece, Croatia, Portugal, among others. What were those experiences like? Where did you find some of the most enthusiastic receptions. " JP:"Croatia and Serbia was mindblowing experience. We went there without expectations and found the most enthustiatic reception. All the new countries that we have the chance to travel gives always something new and till now the reception has been wonderful in any places." Quote
Dragana Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 jeeeeeeeeeeej znaci sledeci put sigurno dolaze (nadam se ) Quote
heroinchic Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 nadam se da ipak nece.. jednom je bilo sasvim dovoljno [propustiti ih].. jos da ih ne zakacih u BudimPesti, 'de ces vece srece. Quote
White Man Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 evo preslusah novi album(konacno)...gotiva skroz...samo malo mi cudan raspored pesama ali ok...ce se sredi! ali ipak DOWNHEARTED kult! Quote
Dragana Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 nadam se da ipak nece.. jednom je bilo sasvim dovoljno [propustiti ih].. jos da ih ne zakacih u BudimPesti, 'de ces vece srece. ali ipak DOWNHEARTED kult! mislim da ne postoji pesma sa downhearted-a koja mi se svidja manje od mnoooooogoooooo Quote
Misantrophil Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 meni je Tearstained mozda i najbolji Quote
pumpkin_pie Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Aha,mada nije kao Downhearted,gde ti se sve pesme svide odma' na prvo slusanje...Meni se Tearstained dopao tek posle nekoliko slusanja,ali mi se svaki put kad ga odslusam sve vise svidja.... As we die mi je postala omiljena pesma.... Quote
Dragana Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 gde bre.... ko bre..... suvise lepo da bi bilo istinito.... lozis.... zar ne? Quote
diluvium Posted April 26, 2006 Author Report Posted April 26, 2006 Charon, who else? Ako mi ne verujes pogledaj na njihovom sajtu! Ne zezam se kad su ovakve stvari u pitanju! Quote
Recommended Posts