tovar Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 ide se .. of kors samo cu ovog puta da se naspavam pred koncert sto si mi lepa na fotki. Quote
tovar Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 reflextion je extra, nove zvezde u usponu na finskoj sceni. dosta lice na HIM, negative i for my pain. jako dobar izbor za predgrupu. Quote
°°Džoca°° Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Aaaa, ladno Reflexion... Charon beshe vrh, ali sad ima da idem zbog Reflexion-a ... btw, zar nije isti pevach i u For My Pain?!... AAAAAA!!!! Crashing Down, aaaaa... Quote
Black~Cat Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 26.10 '06 > tba, Belgrad, SERBIA naravno da se ide Savršeno...taman mi dođe kao preuranjeno slavljenje rođendana Quote
mai Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 sto si mi lepa na fotki. i reflexion su finci? auuu.. kako cemo preziveti toliko finaca za jedno veche? Quote
Rob Swire Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Vise razmisljam o tome kako preziveti toliko Beogradjanki za jedno vece Ma, bice super... Quote
mai Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 ma, to cesh lako - one ce sve biti previshe zauzete fincima ok su reflexion (sad sam cheknula sajt) .. manje gay od one predgrupe za to/die/for (zaboravila sam ime).. iako im je bubnjar isti (boze, kakva uzasna tetovaza ) Quote
Mikkah_Pickkah Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 i reflexion su finci? auuu.. kako cemo preziveti toliko finaca za jedno veche? Bogme... Quote
Dragana Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Ako se ufuramo na stage, uvescemo vas u backstage..big deal pazi sta si rek'o On cje verovatno biti u fazi nastajanja uvek ...Mada, za Charon ima da se svira!!! samo je charon i vazan..... mislim, da se odsvira little angel toliko dobro da se charon postidi Fala bogu....da ne bude ko prosli put...5 bendova od kojih je jedino Phantasmagoria bila dobra... znaci umrla sam.... neeeee... bas je bilo doooobroooo.... svi bendovi su bili odlicni ko ce docekati oktobar..... Quote
tovar Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Aaaa, ladno Reflexion... Charon beshe vrh, ali sad ima da idem zbog Reflexion-a ... btw, zar nije isti pevach i u For My Pain?!... AAAAAA!!!! Crashing Down, aaaaa... jeste, isti baja im peva. s tim da je FMP projekat clanova vise razlicitih sastava, a reflexion je pravi band. Quote
*Wicked Girl* Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 E, ozbiljno, bila bi odlicna fora kad bi mogao da nastupa For My Pain ili jos bolje Poisonblack!!!! Ali malo je verovatno, jel??? Quote
tovar Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 FMP ne ide na turneje, poisonblack ce ici cim izbace album. Quote
Косати Ћелавац Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 Ja se ne bih bunila.... ali ti neces moci to da ucinis... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 CHARON NAJBOLJI KONCERT U SRBIJI ! http://www.legacy-promotion.net/portal/e10...ic.php?646.last Quote
^Rainbow_Monkey^ Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Na njihovom sajtu je pisalo do pre nekoliko dana da ce doci u oktobru,ali nije pisalo gde ce se svirka odrzati.Medjutim,sada uopste vise nema Beograda na tom spisku..Zna li se zasto? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Jebem li ga sta se desava ja nisam vise kod kuce nemam pristup mailovima, mislim da nikakvih problema nije bilo, do duse koncert i nije bio potvrdjen ne znam odakle njima uopste da stave koncert. Za 10ak dana cu znati sta se desava... Quote
^Rainbow_Monkey^ Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Jebem li ga sta se desava ja nisam vise kod kuce nemam pristup mailovima, mislim da nikakvih problema nije bilo, do duse koncert i nije bio potvrdjen ne znam odakle njima uopste da stave koncert. Za 10ak dana cu znati sta se desava... Mozda ih smorilo da drze tba,pa sklonili...Sklonili su i neke druge nastupe,mislim da im sada stoje samo potvrdjene svirke... Nadam se da ce biti svirke Quote
Guest Gay From Hell Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Mmmm... Najsexy glas ikad.... Quote
°°Džoca°° Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 jeste, isti baja im peva. s tim da je FMP projekat clanova vise razlicitih sastava, a reflexion je pravi band. Meni je bolji For My Pain... mada, ni ovaj Out Of The Dark nije losh Sleeping With Death = Autumn Harmony... ali nema veze, extra su obe... Jebem li ga sta se desava ja nisam vise kod kuce nemam pristup mailovima, mislim da nikakvih problema nije bilo, do duse koncert i nije bio potvrdjen ne znam odakle njima uopste da stave koncert. Za 10ak dana cu znati sta se desava... I, shta bi na kraju...?! Blah, valjda ce doci... Quote
Dragana Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 aaaaaaa nece valjda da ne dodju..... odmah se ritualno samoubijam..... Quote
Gospa na Sivcu Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Najpreciznije-mozda ce doci a mozda jok. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Bitno je da su vec jednom bili . Quote
Recommended Posts