^Rainbow_Monkey^ Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 e, to jeste... ali hocemo opet Bas bi bio bedak da ne dodju... Quote
Dragana Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 ne privatam tu opciju.... sve informacije o njihovom nedolasku odlazem u zabaceni deo velikog mozga, u sive celije koje nikada vise nece biti aktiirane.... Quote
Routasydän Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Steta sto Juha-Pekka nije ostao u Poisonblack Quote
DragonHeart Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Finnish metallers CHARON have issued the following update: "We are currently negotiating a new record deal. More info coming soon. Last few weeks have been spent in the studio recording a demo of new material. Five brand new Charon tunes have seen the light. Yes, they rock, thanks for asking. We will play this autumn couple of shows outside of Finland – and may even play some new tunes. In Finland we will return on the road next spring." Quote
Neonblack Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Poqshala sam da pronadjem neku nowost o owom bendu i naishla samo na tour dates, neke swirke u junu...nishta nowo... Inache puno puno puno ih wolem Uprawo slusham The Dying Daylights posle duzheg wremena... Quote
Routasydän Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Odlican album ... inace bas i mene zanima kad ce neki novi materijal Quote
Neonblack Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 TDD, Downhearted i The Songs 4 the Sinners ufff Jbg za sad nikakwih nagoweshtaja o nowom albumu... :/ Joooj kad bi doshli (ponowo) kod naaas... poshto ih onomad nisam gledala. -.- Quote
taniusha Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 A sto je toliko dugo ova tema neaktivna? Evo da razbijemo tisinu, ja cu da kazem da OBOZAVAM CHARON Quote
Routasydän Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Jel ima nekih informacija kad ce neki novi album? Quote
Apeiron Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 Valjda uskoro, pesme su gotove, kazu sami da su bas hitovi u pitanju, ali svaki bend tako kaze. Jedva cekam album, a i valjalo bi koncert ponovo, na onom proslom je savrsena atmosfera bila. Quote
taniusha Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 http://www.myspace.com/harmajaraahe Band members: JP LEPPÄLUOTO-Laulu, Kitara, Rhodes. SAMI LAUTTANEN-Kitara SIMO VUORELA-Kitara, Laulu MATTI TULINEN-Basso PAULA PRÄKTIG-Piano, Laulu RIKU KOVALAINEN-Lyönnit Izasao album pre desetak dana. Da ne zna neko gde moze da se nabavi? p.s. Volim JP-a da slusam, pa sta god da peva Moze i da prica, ne biram http://www.myspace.com/harmajaraahe Band members: JP LEPPÄLUOTO-Laulu, Kitara, Rhodes. SAMI LAUTTANEN-Kitara SIMO VUORELA-Kitara, Laulu MATTI TULINEN-Basso PAULA PRÄKTIG-Piano, Laulu RIKU KOVALAINEN-Lyönnit Izasao album pre desetak dana. Da ne zna neko gde moze da se nabavi? Quote
Routasydän Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Pa ovo mu je na maternjem jeziku Quote
taniusha Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 Jeste, i ja nista ne razumem ali svejedno me jaaako zanima Pa ovo mu je na maternjem jeziku Quote
Zazidar Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 Da ne otvaram novu temu za Embraze, hteo sam samo da vas obavestim da se bend raspada i da ima oproshtajni koncert u maju... Mislim da je u pitanju isti grad u kome su sentenced imali oproshtajni koncert(pa ko mozhe nek svrati). Shto se Embraze tiche, njihov vokal i basista je u Charonu. Po meni zadnji album Embraze ( The last Embrace ) je bolji od vetjine Charon albuma :/ mozhda samo sa izuzetkom Sorrowburn-a. Quote
Routasydän Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 Da ne otvaram novu temu za Embraze, hteo sam samo da vas obavestim da se bend raspada i da ima oproshtajni koncert u maju... Mislim da je u pitanju isti grad u kome su sentenced imali oproshtajni koncert(pa ko mozhe nek svrati). Klub Teatria - Oulu Quote
taniusha Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 Sad sam nasla na youtube spot za pesmu Sydäntalvella od ovog JP-ovog benda (Harmaja), pa ako nekoga zanima... Fina neka muzikica. Ajde ako neko otkrije gde moze da se nabavi ceo album, neka javi Quote
Neonblack Posted June 22, 2009 Report Posted June 22, 2009 *Na njihovom spejsu pise da se ne raspadaju vec prave duzu pauzu zarad pisanja novih stvari i dobijanja 'nove' inspiracije... Quote
taniusha Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 Ma kakvo raspadanje, nemoj da me traumiras Kazu da samo idu na odmor, jer nisu odavno, a vec u avgustu se vracaju svirkama: http://www.charon.fi Quote
BiserkaB. Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 Pa bilo bi dobro da navrate ponovo ovde. .... Iiii.. šta bi sa tim albumom??? Quote
taniusha Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 S albumom bi to da su preko leta na raspustu (zrakni prethodnih par postova) Nego, ja sam tek sad naletela na ovaj video (pretpostavljam da su neki stari fanovi vec gledali) Quote
taniusha Posted July 13, 2009 Report Posted July 13, 2009 http://www.myspace.com/harmajaraahe Band members: JP LEPPÄLUOTO-Laulu, Kitara, Rhodes. SAMI LAUTTANEN-Kitara SIMO VUORELA-Kitara, Laulu MATTI TULINEN-Basso PAULA PRÄKTIG-Piano, Laulu RIKU KOVALAINEN-Lyönnit Izasao album pre desetak dana. Da ne zna neko gde moze da se nabavi? p.s. Volim JP-a da slusam, pa sta god da peva Moze i da prica, ne biram Jupi Jupi Jeeee!!! Pojavio se album na torentima, konacno!!! http://www.torrentz.com/e8f7cb15375463ae18...9e944ee55c9cf50 Kako je fina muzikica, ko uspavanka... Quote
Recommended Posts