djole78 Posted November 18, 2003 Report Posted November 18, 2003 hm hm imam i ja novi Charon - The Dying Daylights Charon - The Dying Daylights Release: 20.10.2003 Label: Spinefarm Records Stil: Gothic Rock Religious/Delicious Death Can Dance In Brief War Guilt On Skin Unbreak, Unchain Drive Every Failure In Trust Of No One If No Saint kome treba? Quote
Kent Posted December 17, 2003 Report Posted December 17, 2003 Covece, na regularnoj verziji albuma Charon je obradio pesmu The King Is Dead najboljeg benda van metala, neverovatnog Kent-a!!! 8O 8O 8O Sada ih tek volim!!! a: Quote
mai Posted December 24, 2003 Report Posted December 24, 2003 Charon? OOOOOOBOZAVAM IH!!! slusam ih svakog dana!! omiljene pesme .. pa ..sve 8) ali recimo : worthless, guilt on skin, in brief war, religious/delicious, sister misery, sin .. je l' ima neko built for my ghosts, re-collected i the king is dead? a sto se tice finskog - najsladjeg jezika na svetu - sutra imam treci cas .. konacno sam nasla profesora! ps na official site-u ( www.charon.cjb.net , forum)mozete da glasate za koju biste pesmu sa poslednjeg albuma voleli da vidite spot - in brief war ili guilt on skin? ps2 za sve koji nisu sigurni kako se cita charon -> "keron" pozdrav lestate-u Quote
mai Posted December 24, 2003 Report Posted December 24, 2003 zaboravila sam jos jednu stvarcicu .. u intervjuu koji sam ja slusala, jp kaze da ne voli da ih svrstavaju u gothic.. on je pre za nesto kao heavy rock ( mislim da je hteo da kaze hard ali dobro..) ili heavy metal ne secam se ko je spomenuo da je jp izjavio da su oni gothic , ali pitanje za njega/nju - gde si to procitao/la? hei hei Quote
tovar Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 Charon? OOOOOOBOZAVAM IH!!! slusam ih svakog dana!! omiljene pesme .. pa ..sve 8) ali recimo : worthless, guilt on skin, in brief war, religious/delicious, sister misery, sin .. je l' ima neko built for my ghosts, re-collected i the king is dead? a sto se tice finskog - najsladjeg jezika na svetu - sutra imam treci cas .. konacno sam nasla profesora! ps na official site-u ( www.charon.cjb.net , forum)mozete da glasate za koju biste pesmu sa poslednjeg albuma voleli da vidite spot - in brief war ili guilt on skin? ps2 za sve koji nisu sigurni kako se cita charon -> \"keron\" pozdrav lestate-u hail to you, too! "keron" je anglosaksonska varijanta, a rec je egipatskog porekla, pa mi "haron" deluje kao prihvatljivija varijanta. Quote
mai Posted December 30, 2003 Report Posted December 30, 2003 terve lestate to za "haron" sam i ja negde skoro procitala ali nisam bas obratila paznju.. uglavnom, spomenula sam citanje imena zato sto ih svi kod nas zovu "charon"/"cheron"/"sharon"/"sheron" .. vidis na sta mislim .. a i sam bend kaze "keron" ... pa, eto.. mada, koliko ja znam charon je iz grcke mitologije (to mi je i jp potvrdio) .. izgleda da finci uvek imaju neki problem sa imenom pozdravi mi jp-a 8) Quote
tovar Posted January 1, 2004 Report Posted January 1, 2004 budem pozdravio JP i ostalu ekipu. ti znas JP? on je meni cool lik... Quote
mai Posted January 3, 2004 Report Posted January 3, 2004 aaaanyway, ako neko hoce da se upozna, a ako uopste odem hehe imacu zelene mindjuse.. hehehe kakav znak raspoznavanja! bas originalno, je l' da? 8) Quote
tovar Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 ja nisam mogao, ali ako me sretnes na ulici, imacu naocare za sunce... Quote
mai Posted January 7, 2004 Report Posted January 7, 2004 nesto nam se uspavao forum pa samo da kazem BUUUUUUUUUDJEEEEEENJEEEEEE!!! ps. bila sam ipak u kst-u (sa sve mindjusama hahaha ) i vredelo je otici zbog intus-a! 8) pozdrav svima Quote
Chlan 787 Posted January 9, 2004 Report Posted January 9, 2004 Pozdrav i tebi (sa mindjusama)! Samo, ovo nije tema o koncertima, a ni Intusu. Quote
mai Posted January 9, 2004 Report Posted January 9, 2004 slazem se anteeksi :oops: spomenula sam ovu drugu grupu (da je sad ne imenujem ponovo) najvise zato sto mislim da bi se ljudima koji vole charon verovatno dopala .. Quote
Chlan 787 Posted January 9, 2004 Report Posted January 9, 2004 Pogresno si se izrazila... Kaze se: "Olen pahoillani." Inace, ja ne pronalazim ama bas nikakvu slicnost izmedju Intusa (ako si na njih mislila) i Charon-a. Nista mi nije jasno. :? Quote
mai Posted January 9, 2004 Report Posted January 9, 2004 sta ocekujes posle chitava 3 chasa finskog (hvala za ispravku ) a sto se tice intusa, nisam ni rekla da su slicni vec da bi se verovatno dopali ljudima koji slusaju charon .. that's all (ne bih vise o njima ovde, imaju svoj forum.. ) ali da se vratimo na nashu temu - CHARON! otkako je jp na turneji sa poisonblack-om na charon sajtu je malo uspavano, kao i kod nas :| nadam se da ce snimiti novi spot kad se vrati prilicno su izjednaceni glasovi, ali chini mi se da ce ipak in brief war da pobedi.. ja bih radije spot za guilt on skin iako mi se i ibw svidja.. jeste li glasali? Quote
Turin Posted January 9, 2004 Report Posted January 9, 2004 Pogresno si se izrazila... Kaze se: \"Olen pahoillani.\" Inace, ja ne pronalazim ama bas nikakvu slicnost izmedju Intusa (ako si na njih mislila) i Charon-a. Nista mi nije jasno. :? nije pogresila, anteeksi je sasvim dovoljno za izvinjenje. Puhutko sinä suomea, vai vain osat käyttää internetin sanakirjoja? Quote
Turin Posted January 11, 2004 Report Posted January 11, 2004 unohdit sanoa että minä olen "kaksi" ! Zaboravio si da mi kazes: dvojka si! Quote
Chlan 787 Posted January 12, 2004 Report Posted January 12, 2004 Mislis, zaboravila... Nema smisla, kvarimo temu nekim "shlj" jezikom... Quote
Turin Posted January 12, 2004 Report Posted January 12, 2004 ups, sorry, surfujem na shnj racunaru (133Mhz i crno beli monitor bez dobrih drajvera za graficku) pa sam prpustio znakic za pol. Otkud znas finski (isto pitanje i za mai)? da se vratimo na temu: Dying Daylights je po mom misljenju solidan album, vise mi se svidja od ranijih, pristupacan, a opet dovoljno iskren da nije bas najgora komercijala. Quote
mai Posted January 12, 2004 Report Posted January 12, 2004 howling wind: volela bih da mogu da kazem da znam finski, ali kao sto rekoh, tek sam pocela da ga uchim ( kod, koliko znam, naseg jedinog profesora finskog chedomira cvetkovica). je l' ti znas finski? sto se tice tdd, mislim da je nekako ujednacheniji.. tako nekako .. (ali) svakako - odlican album Quote
Turin Posted January 12, 2004 Report Posted January 12, 2004 Ha! Pa ti ucis kod mog ucitelja! Ja idem u njegovu skolu finskog jezika u Obrenovcu (mada nisam otisao na par poslednjih casova zbog spremanja ispita) vec dve godine. Super! Quote
Out Of Time Posted January 13, 2004 Report Posted January 13, 2004 Utamani uomi tanos pui! Joke pi pipe! pozovi je na cepi lepi... shta se ovde finkate... sad, da ne ispadnem bitanga shto negiram temu: charon je dobar bend! Quote
Recommended Posts