Jump to content

Recommended Posts

Posted

a shto je to samo za ribe info :? :mrgreen: 8)

zato sto su to zenske majice :wink: pitacu da li ima muskih, ako je neko zainteresovan biggrin.gif

Posted

do malopre nisam ni znao da se najobicnije T-shirts sa logom benda dele na muske i zenske...

standardne t-shirts sa logom se podrazumevaju da su muske, dok su zenske klasicne zenske, znaci uske, na bretele ili tako nesto, svejedno nijedan muskarac se ne bi uvukao u to ni u teoriji. vecina bandova ima samo musku varijantu, a ovo je prvi put da cujem da neki band ima samo zensku.

Posted

pa rekao mi je da nemaju "yet" .. tako da, bice sigurno biggrin.gif sad su zauzeti with new demos biggrin.gif 8)

mogla sam u ovaj mix da dodam jos neki jezik... biggrin.gifbiggrin.gif:wink:biggrin.gifa:

Posted

do malopre nisam ni znao da se najobicnije T-shirts sa logom benda dele na muske i zenske...

standardne t-shirts sa logom se podrazumevaju da su muske, dok su zenske klasicne zenske, znaci uske, na bretele ili tako nesto, svejedno nijedan muskarac se ne bi uvukao u to ni u teoriji. vecina bandova ima samo musku varijantu, a ovo je prvi put da cujem da neki band ima samo zensku.

....sto ukazuje na ciljnu publiku.

Posted

MIKICA"]sve mushke su vec bile prodate... ja sam, evo, uzeo 12 majci i 4 duksa za klince iz ulice...

gde si to nabavio?

he's pulling your leg, lady.

Posted

hahaha biggrin.gif ko je dodao u moj post "he's pulling your leg, lady. " biggrin.gif

anyway, samo da vam kazem da charon radi punom parom i da se nadaju da ce na prolece izbaciti prvi singl biggrin.gif

hasta luego 8)

Posted

izvini, izletelo mi, ukinuli su ikonicu za citiranje poslednjeg posta (to se od sada podrazumeva), a na njeno mesto onda dolazi EDIT, tako da izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo...

• 1 month later...