tovar Posted July 31, 2004 Report Posted July 31, 2004 slomio ga je u svajcarskoj za novu godinu. napio se, ludak. Quote
mai Posted August 15, 2004 Report Posted August 15, 2004 Pasi Koskinen from Amorphis has left the band and replacement to forthcoming US tour is JP Leppäluoto. Amorphis will tour US with Type O Negative starting from October. Quote
tovar Posted August 16, 2004 Report Posted August 16, 2004 sta je sledece? 2 ville-a rade varijaciju na temu linkin park? Quote
mai Posted August 16, 2004 Report Posted August 16, 2004 nikad se ne zna .. pa i sentenced je obradio "creep" od radiohead-a .. a nikako im ne stoji .. Quote
mai Posted August 16, 2004 Report Posted August 16, 2004 zaboravila sam josh neshto .. je l' znate da ce na sledecem albumu biti vishe jp-ovih pesama?.. onih 5, koje su praktichno gotove, napisao je jp..dakle, od sada ce on biti glavni "kompozitor" .. tako da ce verovatno i stil biti drugachiji.. Quote
Agarth Posted August 16, 2004 Report Posted August 16, 2004 pa i sentenced je obradio "creep" od radiohead-a .. a nikako im ne stoji .. Quote
Agarth Posted August 17, 2004 Report Posted August 17, 2004 O, pa ništa nisi lupila, mene je samo zaprepastio taj podatak... Sentenced nije bend kome bi bilo dobrodošlo da obrađuje Radiohead. Pričam napamet, pošto nisam čuo tu obradu, ali jednostavno verujem da Sentenced nije za tako nešto jer nemaju taj osećaj kao RH... Kao i Amorphis i "Light My Fire"... Quote
tovar Posted August 17, 2004 Report Posted August 17, 2004 a sentenced ima feeling za "white wedding"? i HIM za retro country? kad su obrade u pitanju, nije ni bitno ko ima feeling za original, cak je pozeljno da ga nema previse, jer onda ispadaju pesme klonovi. Quote
mai Posted August 18, 2004 Report Posted August 18, 2004 O, pa ništa nisi lupila, mene je samo zaprepastio taj podatak... Sentenced nije bend kome bi bilo dobrodošlo da obrađuje Radiohead. Pričam napamet, pošto nisam čuo tu obradu, ali jednostavno verujem da Sentenced nije za tako nešto jer nemaju taj osećaj kao RH... Kao i Amorphis i "Light My Fire"... dobro verujesh! .. kad to peva radiohead - zvuchi fantastichno .. ali ville .. .. kao shto bi bilo i u obrnutom sluchaju, of course .. @lestate- naravno.. nije toliko bitno koju ces pesmu uzeti.. vazno je sta ces od nje napraviti nego, chini mi se da smo skrenuli sa teme pa chisto, da je malo "ispravim"... ---> -NEW Charon fanpage-a digital ode to this superb band: http://www.dyingdaylights.tk -nekoliko slichica sa festivala: - Tammerfest: http://kulankallis.narod.ru/tammerfest04/c...on_tammer04.htm - Tuska: http://kulankallis.narod.ru/tuska04/charon...ron_tuska04.htm -Qstock: http://kulankallis.narod.ru/qstock04/qstock04_charon.htm Quote
mina. Posted November 20, 2004 Report Posted November 20, 2004 Obozavam Charon. I Poisonblack isto. Mislim da ne mogu bas da se porede s obzirom da PB imaju samo jedan album. Omiljene pesme - Erase Me, Sister Misery, Sorrowsong, The Stone, Holy... Quote
tragedy Posted November 20, 2004 Report Posted November 20, 2004 jel to onaj slino preso u amorphis da pjeva? Quote
mai Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 nije bwe! .. samo za jednu turneju peva dok ne nađu nekog drugog .... ova tema će biti uspavana još nekoliko meseci... Quote
tragedy Posted November 22, 2004 Report Posted November 22, 2004 nije bwe! .. samo za jednu turneju peva dok ne nađu nekog drugog .... ova tema će biti uspavana još nekoliko meseci... e nesretni pasi,sta je dozivio pi! Quote
Night_Blade777 Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 Ovaj bend sam nabavio od drugarice.Nisam ocekivao mnogo od njih al za chudo svidjeli su mi se likovi.Bas fino svirkaju.Lijepo za pustit u kola i vozit se kroz grad .Shto se tice albuma ovih bendova sve ih ja imam pa ako imas nacin da ti ih dodam javi se. Quote
tragedy Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 Ovaj bend sam nabavio od drugarice.Nisam ocekivao mnogo od njih al za chudo svidjeli su mi se likovi.Bas fino svirkaju.Lijepo za pustit u kola i vozit se kroz grad .Shto se tice albuma ovih bendova sve ih ja imam pa ako imas nacin da ti ih dodam javi se. cudi me da ti se svidio ali me ne cudi da si nabavio od drugarice posto to muglavnom slusaju 'drugarice' Quote
Dowla Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 imam jednu pesmu,sa butcherian cd-a,nije mi nista posebno... Quote
tovar Posted November 30, 2004 Report Posted November 30, 2004 cudi me da ti se svidio ali me ne cudi da si nabavio od drugarice posto to muglavnom slusaju 'drugarice' pusti coveka, on voli i HIM. sto uopste nije lose... Quote
Dead on Arrival Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 Nisam fan...Smaraju me zesce... Quote
Recommended Posts