Jump to content

Recommended Posts

• 4 months later...
Posted

kakav tezgaros matori.

znam da je isto radio u Brazilu sa nekim lokalcima. Paul Dianno level propaliteta.

verovatno ce i ovo tako.

Posted

Da, i ja mislim da ce to biti tako, al' se iskreno nadam nekoj return for money turneji. Mislim, svima je valjda kristalno jasno da ce to uraditi zbog love, da su se maltene sporazumno zbog toga i rasturili da bi imali returning kasnije, al' svakako bih voleo da vidim.

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Posle one vesti o sviranju celog Death Hearta... ponadao sam se da će se možda ponovo okupiti, ali izgleda ništa od toga, barem za sada, mada su mi poslednja dva albuma bila dosta lošija od ostatka diskografije, ipak mi je žao što više ne postoje, zaista unikatan bend sa par jebeno dobrih albuma, a i uživo deluju fantastično, barem gledajući snimke(tube, dvd..), nažalost nisam imao priliku da ih čujem i baš zbog toga mi je zapravo i najviše žao!

http://www.metalsucks.net/2015/02/26/no-nevermore-forevermore/

Posted

Ja sam uspio da ih uhvatim u Pesti u martu 2011, nakon toga su odsvirali jos svega par koncerata i kraj.

Tad bio odlican paket - oni, Symphony X i Psychotic Waltz. Dobar koncert bio.

• Upvote 1
Posted

Lako je tebi kad si i SymphX i Nevermore gledao jos krajem 90ih, u zlatnim godinama oba benda :) Sta cemo mi, balkanska sirotinja, jedva docekali da vidimo ove bendove po prvi put uzivo :)

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Šta reći nego jedan od najkvalitetnijih bendova u zadnjih 20 godina. Svaki album je bio genijalan na svoj način. Varel Dejn i Džef Lumis su bile udarne pesnice ovog benda (Šepard manje više), ali sve što je lepo ima kraj. tako je nažalost bilo i sa ovim bendom.

• 4 weeks later...
Posted (edited)

jel bi isli vi da gledate ovu Dead Heart tezgu da zasvira u beogradu?

pitao sam par ortaka sto su odrasli samnom uz Nevermore i oni bi bez razmisljanja, pa da pitam i vas. :)

Edited by azal