Angelystor Posted January 17, 2018 Report Posted January 17, 2018 Počeo sam da pizdim u poslednje vreme kad god vidim neku Chuck-ovu sliku. A posebno ovakve :/ Quote
ShinigamY Posted August 7, 2018 Report Posted August 7, 2018 Ok super, uspeli su znaci da skrpe album. Jedva cekam da cujem, vrv ce biti zajeban album Quote
Koroviev Posted August 31, 2018 Report Posted August 31, 2018 Zajebano, kao i uvek. I jebeno tužno. Quote
HUMAN Posted August 31, 2018 Report Posted August 31, 2018 Ufff jebote, kakva stvar!!! Baš tuga što ovo izlazi posthumno.. Je li i predhodni njegov album liči na ovo (tj. nevermore), ja se bio razočarao poslednjim nev. albumima, pa potpuno preskočih VD Quote
azal Posted September 28, 2018 Report Posted September 28, 2018 mislim da je ovu svirao u beogradu Quote
Chicken Little 420 Posted October 25, 2018 Report Posted October 25, 2018 https://getmetal.club/146375-warrel-dane-shadow-work-2018.html Quote
azal Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 skroz je posten album, all things considered. Jeste WD kreativno oslabio dosta, melodije i tekstovi mu nisu toliko cudesni kao nekad. Cuje se i da je vokal malo nedovrsen, ali su se potrudili da se to sto manje primecuje, verujem da su i neki drugi ljudi snimali neke backing vokale i harmonije. Bend je jebeno odlican, svirka je sjajna, vidi se ne samo da su dobri muzicari vec da jako postuju rad Nevermore-a i da su ga dosta izucili. Svakako je mnogo bolji od poslednjeg Nevermore albuma, ima nekoliko hitcina. Madame Satan bas kida. Dobar ispis za WDa sto se mene tice, nisam razocaran. Quote
ShinigamY Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 Dao bih plus, bukvalno sve si rekao sto bih i ja, Madam Satan je bas odlicna Nevermore pesma, i Shadow Work mi se isto dosta dopada. A vokale su krpili dosta, tacno se cuje gde je negde prelepljeno sa puno efekata da se prikrije taj demo kvalitet koji je on usnimavao pre-production ... Ali dobro, sta je tu je. I da, uopste nisam osetio da fali Loomis u pesmama, bas iznenadjen bendom. Quote
Grobodan Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 Da budem iskren, ja sam na osnovu prvog solo albuma ocekivao neki Nevermore lite a uzimajuci u obzir katastroficnu situaciju oko coveka u poslednje vreme i informaciju da je album trebao da traje 80 min a jedva nakrpljen na 40 (sto in hindsight i nije tako lose hah) ja bas nisam zurio da cujem ovo. No onda pozitivni komentari krenuse, aj da se ubaci u plejlistu i da, moze da se racuna kao prijatno iznenadjenje. Ovo je punokrvni Nevermore zvuk, jeste bolje od poslednjeg njihovog (sto doduse ne znaci mnogo jer je isti jako slab) i svojom crnom aurom jos vise rastuzuje kad se skonta da je ovo poslednje sto cemo cuti od njega (mada ima sad nekih traceva da ce se skrpiti jos jedan EP). Jos jedan fin tribjut za NM je The Cure obrada koju su potpuno izvrnuli i nacinili svojom, bas kao Sound of Silence nazad u dan. Sve u svemu prigodan epitaf za Vorela, za kraj zaista album u njegovom pravom stilu, nije otisao kao raspali alkos. Quote
HUMAN Posted December 27, 2021 Report Posted December 27, 2021 Kapiram momenat kad prestaje Sanctuary, a nastavlja Nevermore? Quote
HUMAN Posted December 27, 2021 Report Posted December 27, 2021 Je je, sad pustio i čak i kaže na početku.. hahaha Pustio od 5-6 minuta prvo Quote
Recommended Posts