Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hahaha, odlicno!!!

Dopada mi se taj naziv NEVERMORE METAL!!!

icon_rockdevil.gif  orangelistening.gif  icon_mrgreen.gif

Marta - javno priznanje!!! icon_da.gif

Ja ih obozavam wub.gif , ali ti si najjaci Nevermore fan na YUM-u icon_rockdevil.gif

Od poslednjih 12 postova - 10 si ostavila na ovoj temi laugh.gif

user posted image

Posted

Ma svi smo mi na prvom mestu  icon_wink.gif U svakom sl. hvala za respect,

i ja tebi saljem jedan (ali nemam smajlija za to)  laugh.gif

Hail to Nevermore Metal!  icon_rockdevil.gif  icon_mrgreen.gif  musik20.gif

Imam ja...

user posted image

Posted

Gledao sam ih u Budimpesti na metalmaniji ove godine i bili su zakon. Imam samo 2 albuma od njih (Politics In Ecstasy i Dreaming Neon Black), ajde vi iskusniji recite sta sledece da nadjem icon_biggrin.gif

Posted

Gledao sam ih u Budimpesti na metalmaniji ove godine i bili su zakon. Imam samo 2 albuma od njih (Politics In Ecstasy i Dreaming Neon Black), ajde vi iskusniji recite sta sledece da nadjem icon_biggrin.gif

GLEDAO SI IH I POSLE TOGA NISI NASAO SVE?

wallbash.gif Ubijas me, moj Teufele i bez Snage reci icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted
Prepustam te Filipu na ovoj temi - on nam je glavni muski predstavnik kluba obozavalaca, a ja odo' da te ubijem...

Eh sta ti je zensko, samo da prebaci pos'o na drugoga laugh.gif

Posted

Mozes misliti koliki bi ti uzitak bio veci da si presluso sve njihove albume prije nego sto si otisao na njihov koncert, a tako si dosta pjesama koje su svirali slusao samo sa cudjenjem...

Kinezi su rekli: "Dan bez smijeha je izgubljen dan", a ja dodajem - i bez NEVERMORE-a icon_biggrin.giforangelistening.gif

Posted
Mozes misliti koliki bi ti uzitak bio veci da si presluso sve njihove albume prije nego sto si otisao na njihov koncert, a tako si dosta pjesama koje su svirali slusao samo sa cudjenjem...

Kinezi su rekli: "Dan bez smijeha je izgubljen dan", a ja dodajem - i bez NEVERMORE-a icon_biggrin.giforangelistening.gif

Znam, jbg. Pored njih su svirali ove godine i Moonspell, Anathema i Therion tako da je bilo lepo u svakom slucaju. Za sledeci koncert Nevermore-a bicu pripremljen icon_rockdevil.gif