Wise Owl Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Hahaha, odlicno!!! Dopada mi se taj naziv NEVERMORE METAL!!! Marta - javno priznanje!!! Ja ih obozavam , ali ti si najjaci Nevermore fan na YUM-u Od poslednjih 12 postova - 10 si ostavila na ovoj temi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Ala je onda velika guzva za drugo mjesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Ala je onda velika guzva za drugo mjesto Onda cemo bratski da ga podelimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Onda cemo bratski da ga podelimo Moze, moze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aruena Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Ma svi smo mi na prvom mestu U svakom sl. hvala za respect, i ja tebi saljem jedan (ali nemam smajlija za to) Hail to Nevermore Metal! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aruena Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 E da, Filipe, dobar ti je avatar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Ma svi smo mi na prvom mestu U svakom sl. hvala za respect, i ja tebi saljem jedan (ali nemam smajlija za to) Hail to Nevermore Metal! Imam ja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 E da, Filipe, dobar ti je avatar Hvala, Marta! Testament je zakon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aruena Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Hehe, sto je sladak taj smajli Nego sta nego Testament ali Nevermore forevermore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teufel Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Gledao sam ih u Budimpesti na metalmaniji ove godine i bili su zakon. Imam samo 2 albuma od njih (Politics In Ecstasy i Dreaming Neon Black), ajde vi iskusniji recite sta sledece da nadjem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Gledao sam ih u Budimpesti na metalmaniji ove godine i bili su zakon. Imam samo 2 albuma od njih (Politics In Ecstasy i Dreaming Neon Black), ajde vi iskusniji recite sta sledece da nadjem GLEDAO SI IH I POSLE TOGA NISI NASAO SVE? Ubijas me, moj Teufele i bez Snage reci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teufel Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Znam, znam, idiot, u redu, ali jbg. I opeth mi ne rece sta da uzmem sledece Idi ubi me u pesmi pa mi javi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 ali Nevermore forevermore Naravno, tako i nikako drugacije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Prepustam te Filipu na ovoj temi - on nam je glavni muski predstavnik kluba obozavalaca, a ja odo' da te ubijem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teufel Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Prepustam te Filipu na ovoj temi - on nam je glavni muski predstavnik kluba obozavalaca, a ja odo' da te ubijem... Eh sta ti je zensko, samo da prebaci pos'o na drugoga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Gledao sam ih u Budimpesti na metalmaniji ove godine i bili su zakon. Imam samo 2 albuma od njih (Politics In Ecstasy i Dreaming Neon Black), ajde vi iskusniji recite sta sledece da nadjem Mozes misliti koliki bi ti uzitak bio veci da si presluso sve njihove albume prije nego sto si otisao na njihov koncert, a tako si dosta pjesama koje su svirali slusao samo sa cudjenjem... Kinezi su rekli: "Dan bez smijeha je izgubljen dan", a ja dodajem - i bez NEVERMORE-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teufel Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Mozes misliti koliki bi ti uzitak bio veci da si presluso sve njihove albume prije nego sto si otisao na njihov koncert, a tako si dosta pjesama koje su svirali slusao samo sa cudjenjem... Kinezi su rekli: "Dan bez smijeha je izgubljen dan", a ja dodajem - i bez NEVERMORE-a Znam, jbg. Pored njih su svirali ove godine i Moonspell, Anathema i Therion tako da je bilo lepo u svakom slucaju. Za sledeci koncert Nevermore-a bicu pripremljen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Eh sta ti je zensko, samo da prebaci pos'o na drugoga Moze mi se @ Filip Dan bez Nevermorea ne postoji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Dan bez Nevermorea ne postoji Znas da je to razumno (rekao bi Del Boj iz Mucki) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aruena Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Dan bez Nevermorea ne postoji BAS TAKO!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 BAS TAKO!!!! Kad bi znali do koje mere ih volimo, cenimo & postujemo - odma' bi organizovali koncert u Beogradu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Vala bi bio red da ih neko dovede, ali prije naredne turneje veoma tesko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Mozda nagovorimo Frubija, ali moramo da se prvo usaglasimo za predgrupu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Najmanji problem je predgrupa... Evo neka bude Communic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Evo neka bude Communic Moram doobro da razmislim jedno par dana, pa cu da ti kazem svoje misljenje po pitanju Communic-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts