StarbreakeR Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 A ja citao nesto na njihovom sajtu da je snimanje odlozeno bilo...zato pitam... Quote
StarbreakeR Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Sta se ovo desava koj moj...nabavio sam This Godless Endevour...ovo je abnormalno dobro...znaci od kako pocinje onaj Born, koji kao da je izasao sa Enemy of God, pa sve nadalje ovo je fenomenalno...a jos nisam ni stigao do zadnje pesme...wooooow, again...a taman sam misleo da ne mogu vise da me oduseve... Quote
DragonHeart Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Nevermore je to, prijatelju, NEVERMORE, rekao sam ti ja Quote
StarbreakeR Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Eeeej...ali od prve pesme sam se najezio...kako li sam tek preziveo ostatak ne znam... Nego produkcija na Enemies of Reality mi je nekako drugacija, "mutna"...sto nisam primetio na I, Voyager spotu...jel to do mog Mp3a ili je tako?Imam ovu prvu verziju, ne remix... Quote
The Watchtower Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Takva je produkcija i na pravom cd-u. I nju nije radio Andy Sneap, vec Kelly Gray. A sredinom 2005e izasla je remixovana verzija, koju je odradio Andy Sneap. Quote
DragonHeart Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Produkcija na "Enemies Of Reality" koju je uradio Kelly Gray je jedina manjkavost albuma i toga je NEVERMORE bio svjestan, pa su zato uradili re-mix, a svi znamo da Andy Sneap ne moze omanuti Quote
StarbreakeR Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Naravno...Andy je car(Martin je bog :)) Quote
DragonHeart Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Naredni album ce im sigurno producirati Andy Sneap. Quote
StarbreakeR Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Nadam se...ovo je stvarno wooooow!!! Omiljena mi je Born od novog za sada...jebi ga...to je taj zvuk Quote
DragonHeart Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Refren na "Born" je da se najezis... Quote
StarbreakeR Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Ali i growlasti vokali na pocetku...savrseno... Quote
DragonHeart Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Na mnogim sajtovima je "This Godless Endeavor" proglasen najboljim albumom 2005.godine! Quote
StarbreakeR Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Na Metal Archives je od 12 reviewa dobio devedeset i nesto procenata...a koliko ima pljuvaca na tom sajtu...mada ipak vise volim sam da presudim... Quote
DragonHeart Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Naravno, najvise vjerujem svojim usima, ali cisto hocu da kazem da su utisci o ovom albumu sirom Metal populacije jako pozitivni... Quote
StarbreakeR Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Ma da...kako i da ne budu... Quote
StarbreakeR Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Toooo...carevi...tacno su pogodili koji spot hocu!!! Quote
DragonHeart Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Jedva cekam da vidim DVD, a za spotove me nije narocito briga... Quote
RNA Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Nesto sam skoro nacuo da je Suldiner, kada je izvorno hteo da radi Control Denied, hteo da zove Vorela da peva. Ne znam koliko je to istina, ali ljudima od kojih sam to cuo verujem, tako da... Quote
Angelystor Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 E to sam i ja skoro procitao u nekom intervjuu..mislim da je to bas Vorel rekao actually.. E to sam i ja skoro procitao u nekom intervjuu..mislim da je to bas Vorel rekao actually.. Quote
Grobodan Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 istina,citao sam to u masi intervjua,recimo najskorije,u Butcherian Vibe-u Quote
DragonHeart Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Jeste, to je istina. Warrel se uvijek rastuzi kad mu neko to pomene. Bio je u to vrijeme zauzet s bendom, pa nije mogao da pjeva za Control Denied. Da li znate da je i fenomenalni Harry Conklin (Jag Panzer) takodje bio pozvan da pjeva, ali i on zbog slicnih razloga nije mogao da se odazove Chuck-ovom pozivu. Pazite, kako je Chuck znao ko su majstori... Quote
RNA Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Do jaja. Trebao je onda da napravi album sa gomilom razlicitih pevaca i pored pomenutih, i Tima Ajmara, da pozove i Dija, posto je pricao da bi voleo da uradi nesto sa njim. Mozda bi to i uradio, da ga smrt nije omela. Quote
DragonHeart Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Znam da je Chuck htio da batali pjevanje i mogu misliti koji bi mu sve pjevaci prodefilovali kroz bend. Sav se najezim kad pomislim kakav je to muzicar i covjek bio. Warrel obozava Death i gledao sam ga u majcima tog benda, a album "Enemies Of Reality" je posvecen Chuck-u. Quote
RNA Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Pih, pa ko ne voli Death. jednom je neko rekao, ne mogu tacno da se setim ko, da mu je omiljeni progressive metal bend Death. Quote
Recommended Posts