Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ljudi,iskulirajte.

Mozda bih se i ja slozio,bilo bi malo ljudi...ALI!To bi bio koncert kao Evergrey,300 fanova do daske,koga god znam da je samo cuo nevermore ili ih obozava ili mrzi,treceg nema.Znaci - pevanje cele sale i vrh atmosfera zagarantovana.

Posted
300 fanova do daske,koga god znam da je samo cuo nevermore ili ih obozava ili mrzi,treceg nema.Znaci - pevanje cele sale i vrh atmosfera zagarantovana.

Jeste malo fanova, ali su DO DASKE!!!

:rockdevil::muzicar::bend::muzicar::rockdevil:

Posted

Nisam pratio temu, pa mi nije jasno o cemu pricate..Ne znam ko moze da "mrzi" Nevermore..

Njihov Dead Heart In The Dead World je jedan od najboljih albuma u novijoj istoriji metala..

Ako dodju, to nikako ne bi smelo da se propusti..

:rockdevil:

Posted

e kad bi dosli na exit i to u isti dan kad je i Satyricon (samo ne u isto vreme), stvarno mi ne bi bilo zao para da dodjem na budjavi exit.

Guest God hate a coward 2
Posted

nije mi jasno sto vama kompleksasima smeta exit, imate gucu u avgustu, pa izvolte?

Posted
nije mi jasno sto vama kompleksasima smeta exit, imate gucu u avgustu, pa izvolte?

samo da znas, populacija koja ide na exit ide i u gucu. urbani seljaci. u guci blato i alkohol, na exitu gudra.

Posted

Mozda bih chak i ja otishao na taj Nevermore i ako ne gotivim taj pravac toliko... B) a sto se tiche Exit-a tu je provod 100% zagarantovan,i ako se Srbija zna po chemu to je po festivalu EXIT :rockdevil: i to jos na istorijsko,arhitektonsko,umetničko-turističkom dragulju Petrovaradinskoj Tvrdjavi.... :muzicar: