Angelystor Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Ne seri da ce stvarno doci na exit?!?! hahaaha..jaaaaaoooo...lebe majke pa ima da idem... Quote
DragonHeart Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 DVD nece izaci prije novembra, kako rece Warrel Dane prije neki dan. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Ma nema nista od Nevermora na exitu... ima nesto drugo ;)heheh. Amon Din... ;)hahhah Quote
DragonHeart Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Ma nema nista od Nevermora na exitu... ima nesto drugo ;)heheh. Amon Din... ;)hahhah Ne spamuj mi temu s njima, nego reci da ce doci Nevermore Quote
RaVeN Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Pa sta ako dolaze na Exit....ionako ne mogu da napune SKC.....ovako ce ih videti i slusati makar par hiljada cupavaca !! Quote
DragonHeart Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Aj' ti strucnjace batali, da te zamolim! Quote
RaVeN Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Stvarno si ti neki cudan lik....sta ti Exit smeta koji qrac Quote
RaVeN Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Znao sam da neces imati sta pametno da kazes u vezi toga.....nego da vise ne spamujemo !! Quote
DragonHeart Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 S ljudima koji su zatucani Mejdenima nije lako pricati. Gavrane, nesreco jedna Quote
Grobodan Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Ljudi,iskulirajte. Mozda bih se i ja slozio,bilo bi malo ljudi...ALI!To bi bio koncert kao Evergrey,300 fanova do daske,koga god znam da je samo cuo nevermore ili ih obozava ili mrzi,treceg nema.Znaci - pevanje cele sale i vrh atmosfera zagarantovana. Quote
Angelystor Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 tako je Pa ni Amon Din nije los izbor. u odnosu na Nevermore je g...g.... Quote
Wise Owl Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 300 fanova do daske,koga god znam da je samo cuo nevermore ili ih obozava ili mrzi,treceg nema.Znaci - pevanje cele sale i vrh atmosfera zagarantovana. Jeste malo fanova, ali su DO DASKE!!! Quote
Toksa Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Nisam pratio temu, pa mi nije jasno o cemu pricate..Ne znam ko moze da "mrzi" Nevermore.. Njihov Dead Heart In The Dead World je jedan od najboljih albuma u novijoj istoriji metala.. Ako dodju, to nikako ne bi smelo da se propusti.. Quote
Turin Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 e kad bi dosli na exit i to u isti dan kad je i Satyricon (samo ne u isto vreme), stvarno mi ne bi bilo zao para da dodjem na budjavi exit. Quote
Guest God hate a coward 2 Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 nije mi jasno sto vama kompleksasima smeta exit, imate gucu u avgustu, pa izvolte? Quote
Turin Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 nije mi jasno sto vama kompleksasima smeta exit, imate gucu u avgustu, pa izvolte? samo da znas, populacija koja ide na exit ide i u gucu. urbani seljaci. u guci blato i alkohol, na exitu gudra. Quote
DragonHeart Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Nama nije jasno sto ce neki na ovoj temi samo da bi branili Exit. Pozdravite lopove Polzovice, a nas pustite da diskutujemo o Nevermore-u. Quote
Grobodan Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Najbolje da im javimo da stave i Satyricon i Nevermore i jos neki dobar metal 15.jula,da bude najezda metalaca taj dan i lepo svima Quote
DragonHeart Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Nisam ljubitelj festivalskih nastupa, sto zbog kraceg nastupa, sto zbog svakojake publike, ali neka Nevermore dodje, pa cu "zazmuriti" na to. Quote
SixStepsOnTheMoon Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Mozda bih chak i ja otishao na taj Nevermore i ako ne gotivim taj pravac toliko... a sto se tiche Exit-a tu je provod 100% zagarantovan,i ako se Srbija zna po chemu to je po festivalu EXIT i to jos na istorijsko,arhitektonsko,umetničko-turističkom dragulju Petrovaradinskoj Tvrdjavi.... Quote
DragonHeart Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 (edited) Zarija, nemoj i ti o "Exit"-u, molim te... Ajde, ako dodje Nevermore, vodim te da cujes sto je muzika Edited May 9, 2007 by DragonHeart Quote
SixStepsOnTheMoon Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Ha,ajde da vidimo i to chudo od Nevermor-a [mada sam ih slusao i ne prijaju mi bash] vodio bih ja tebe na Exit da chujes ko je ROBERT PLANT ehehhe Quote
Recommended Posts