DragonHeart Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Samo njihov solo koncert dolazi u obzir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 ma, ja bih zapalila u Pestu i za jednu njihovu pesmu uzivo... U tome se sastoji razlika izmedju pravih fanova i onih drugih Mada, necu da gresim dusu - ja sam drugi tip coveka - ako nesto volim, mogu planine da pomeram Jbg. pomerala sam ih i za one koji to manje zasuzuju od njih. Nevermore me NIKAD nije izneverio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Nista gore od zaslijepljenih fanova - mnogo su smijesni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Filipe, koji je tebi djavo? Kleo si se u Nevermore Ti si bar neko ko je u stanju da predje kilometre zbog omiljenog benda i sad mene prozivas da sam smesna kad sam rekla da cu u Pestu da vidim bend, koji mi je, kao sto dobro znas, uz NILE, no.1. To se u mom kraju kaze - pljuno pa polizo. Na tvom mestu bih se pokrila usima i cutala i ne trsila se i vredjala ljude, nipodastavala i omalozavala, barem ne one koji su se pokazali prijateljima prema meni... Ali to je vec tvoj problem i tvoj obraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Battle angels... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Battle angels... ) Cut bre Frubisha - kad se sova raspomami, ima da te nabodem najstrasnije u sledecoj sutki :) Nece ti pomoci ni da mi obezbedis VIP za Gammaray :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Premudra Sovo, ne baljezgaj, da te zamolim! Nemoj mi mjeriti odanost prema Nevermore-u nekim tvojim "specijalnim metodama" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Premudra Sovo, ne baljezgaj, da te zamolim! Nemoj mi mjeriti odanost prema Nevermore-u nekim tvojim "specijalnim metodama" Opa batice - nije te mama naucila kako da se ophodis prema drugima Baljezganje je ruzna rec, znas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Sve po zasluzi, sve po zasluzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Pa znas kako, posle Novembra nista mi vise nece biti vazno... I hear you man Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 filipu, ne jedi govana zivota ti. ti si fan Djekne brate, kako bi razumio zensku koja bi zbog Nevermora raspalila u drugu drzavu. sta znam, nisam neki fan ali definitivno jedan od onih bendova ciji koncert ne bi (vise) propustila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 (edited) Da nisi plavusa i da iz glave znas makar 3 pjesme Nevermore-a uvazio bih te odgovora, a ovako JOK Djekna! Edited June 29, 2007 by DragonHeart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 haha, pa ja sam upravo rekla da NISAM FAN, ali da je to bend ciji se koncert ne propusta. to ti je ono, ne slusam pop muziku, ali Stinga ne bi propustila. no poslije Djekne, tesko covjek shvati neke stvari. na kraju boli me kurac sta ces ti da uvazis. pogotovo od mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Thor:. Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Ode tema u qurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Tako je to kad se zene umijesaju u pricu Svega imas, ali konkretne price nimalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Malo nesto konkretno od zene koja je od pocetka "ukljucena u pricu" kad je ova tema u pitanju Zainteresovani za odlazak u Madjarsku, mogu da se jave na pp. Ima jos vrlo malo mesta. U organizaciju ukljuceni put, viza i karta za koncert. Cena 70 jevreja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Sve bi bilo lepo da to nije isti dan kada i fest u cijoj se organizaciji nalazim...inace bih bez sumnje otisao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Cekaj sljedecu turneju, pa ce doci u Beograd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Jes, ko i Angra - Ko zna kad ce to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypsetb Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Tako ste pricali i za Helloween i GR, pa sta je na kraju bilo. Kako nikako da naucite lekciju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Tako ste pricali i za Helloween i GR, pa sta je na kraju bilo. Kako nikako da naucite lekciju? Lijepo im ja pricam, ali dzaba Slavite vec dolazak Nevermore-a, to je gotova stvar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Ma ljudi sanctuary pustite sve ostalo.... to su sitnice . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeTeLgEuSe Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Sanctuary Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Neki su se ovuda busali kako su fanovi Warrel Dane-a i slicno, a ni slovo da napisu o Sanctuary-u. Evo teme o njima: http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=29274 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nabijemvassve Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 slusam metal vec nekih 20-ak god,ali kada sam prvi put cuo Nevermore tu sam zaglavio.....sto bi rekao 1 ortak"postoji NEVERMORE i drugi bendovi"ha CHEERS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts