Apeiron Posted May 28, 2005 Report Share Posted May 28, 2005 Ne znam ja u sta si ti gledao, ali majicu te vrste ne posedujem. Cuvaj se sunca... Remaster still razbija, thanks ADSL Mega Caru koji mi je ljubazno skinuo 192kb verziju. Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 Doooobro, upravo slusam novi album! Ima duha, iako naravno, slabo sta moze da se zapamti na prvo slusanje. Osim da recimo "Sentinent 6" malo lici na "Believe in Nothing". Mracno jeste, prva pesma ("Born") sve sa kec ritmovima... U svakom slucaju, i produkcija je OK. Detaljnije nakon bar jos nekoliko slusanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted June 5, 2005 Author Report Share Posted June 5, 2005 produkcija nije završena, ima iritirajući voice over.. kao što već rekoh, album mi deluje agresivnije od svih prethodnih.. i naravno, posle 2 slušanja, ne sećam se ni jedne pesme. i to je odlično. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 Kakav voice over? Mislis taj sa promo verzije? OK, to stoji, ali da li si mislio da produkcija nije zavrsena zbog toga, ili zbog zaista nezavrsene produkcije albuma (kakvo pitanje )? Meni album zvuci dosta "zavrseno". Ja se nakon tri slusanja vec secam prve pesme, kao i ove Sentinent 6. Hrabro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted June 5, 2005 Author Report Share Posted June 5, 2005 ma ono: "you're listening to new nevermore album ..." i da, idiotski sam to rekao, produkcija je savršena.. mislio sam na taj glas. hrabro, hrabro, mada, po svim pričama koje su pratile ovaj album, nisam ni najmanje iznenađen.. upravo sam ovo i očekivao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ignjastrasni Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 (edited) Brinu me Worelove melodije , stvarno je nadmasio sam sebe!!! Muzika ko muzika, OK ali ni jednu vokalnu melodiju ne mogu da zapamtim, sem zadnje pesme "This Godless Endeavor" koja je po mom misljenju jedina normalna pesma, pa mozda cak i HIT:) Edited June 8, 2005 by ignjastrasni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andromeda Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 jebeno, nemrem vjerovat da mi je promaklo da nevermore izdaje novi album ovo odmah ide na download... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Milivoje je zabrinut. Neće ovo djeco na dobro poći jer sve ide unatrag živimo u plemenima kao Apači gdje ćemo djeco ja i vi naše srce kuca samo za njih probudi me, ovo je neki ružan san što manje dijete znaš to si manje nesretan... Prva pjesma je Blind Guardian na LSD-u. Dovoljno da ne poslušam ostale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Muzika ko muzika, OK ali ni jednu vokalnu melodiju ne mogu da zapamtim, sem zadnje pesme "This Godless Endeavor" koja je po mom misljenju jedina normalna pesma, pa mozda cak i HIT:) Amater, a da obratis paznju na Sentinent 6? Sta je ono nego apsolutna melodija? Born takodje, ima fenomenalan refren. Faixa je takodje melodicna... Samo treba vise slusati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ignjastrasni Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Amater, a da obratis paznju na Sentinent 6? Sta je ono nego apsolutna melodija? Born takodje, ima fenomenalan refren. Faixa je takodje melodicna... Samo treba vise slusati. Jest, melodija je tu, ali kakva??? Sto kaze MacoLa Guardian na LSD-u!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted June 18, 2005 Author Report Share Posted June 18, 2005 aj ne lupajte.. jedan od najboljih albuma godine. ja sam oduševljen! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErliK Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 Ja preslushaj jednom promo i za sad mi se dosta svidja... a sad repriza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted June 19, 2005 Author Report Share Posted June 19, 2005 uu, kako je dobar novi spot!!!!! evo nekoliko screenshot-ova: user posted image user posted image user posted image i ovaj je ubedljivo najbolji: user posted image -- jedva čekam da vidim spot.. inače, spot je za pesmu: Final Product Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aruena Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Album je odlican, ja sam odusevljena!!! Sentient 6 mi je favorit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 aj ne lupajte.. jedan od najboljih albuma godine. ja sam oduševljen! Kakav ti je Vatreni poljubac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted June 19, 2005 Author Report Share Posted June 19, 2005 kakav vatreni poljubac?? ako si mi nešto i poslao, da znaš da ništa nisam dobio ali, da se vratimo na nevermore: user posted image a, šta kažete na ovo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Pa rekao sam Danilu da te Vatreno poljubi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted June 19, 2005 Author Report Share Posted June 19, 2005 uh, da znaš, sad mi je drago što ništa nisam dobio. moraću da se krijem dok ne zaboravi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 A šta kažeš, valja novi Nevermore? Jel' to imaš verziju bez najava? (Patetičan pokušaj vraćanja na temu.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted June 19, 2005 Author Report Share Posted June 19, 2005 nije još izašla.. nema niko. ali ne smeta mi to. ne iritira previše. ma super je album, ali je malo zajeban i treba vremena da uđe u uši Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 znamo svi da nece nista bolje od DNB snimiti. zasto onda slusati dalje? e toliko sam pijan da vec dva sata gledam na jedno oko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aruena Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Posle jos slusanja odusevila me je Sell my heart for stones! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Pojavila se verzija bez spikera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aruena Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Dobro je, ono "You are listening to the new Nevermore album..." bas ispira mozak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Pogotovo sto je odvratan duboki smoren muski glas, koji dva puta u pesmi prica isto Bar da je sexy glas, kao sto je na Soilwork Stabbing the Drama Ali, album sve bolji i bolji kako vreme prolazi, cinjenica. Psalm of Lydia - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts