Face Of Melinda Posted July 24, 2016 Report Posted July 24, 2016 Azale jesi li pokupio dovoljno lajkova da ih dovedes? Quote
Chicken Little 420 Posted July 24, 2016 Report Posted July 24, 2016 dovedi samo njega, a okupi ekipu ovde, pa svirajte s njim, mozda ce biti jeftinije tako, paul di'anno to fura Quote
azal Posted July 25, 2016 Report Posted July 25, 2016 (edited) ma sve je reseno, samo poljak da objavi turneju Edited July 25, 2016 by azal Quote
StarbreakeR Posted July 25, 2016 Report Posted July 25, 2016 Jebeš mi sve, došo bi i samo ti Brazilci da sviraju album http://nocturnemagazine.net/vesti/13087/warrel-dane-nevermore-sanctuary-stize-u-beograd Quote
azal Posted July 25, 2016 Report Posted July 25, 2016 jel mozes samo za sad da stavis da ne znamo gde ce biti cert jos uvek? bice verovatno Dom, samo nismo jos dogovorili/potpisali. Quote
chess Posted July 25, 2016 Report Posted July 25, 2016 Meni je dead heart njihov najslabiji album ako ne racunamo poslednji, trudio sam se da ga skontam al previse mi je nekako prost i komercijalan, steta sto bas taj album sviraju, verovatno zato sto je najmanje tehnicki zahtevan za sviranje, svejedno verovatno cu doci Quote
azal Posted July 25, 2016 Report Posted July 25, 2016 mislim da je pored mozda TGE najpopularniji album, zato ga i sviraju. sigurno je album nakon koga su postali jedno pet puta popularniji nego sto su bili pre njega. Quote
ShinigamY Posted July 25, 2016 Report Posted July 25, 2016 Definitivno. Pa jebote, samo River Dragon da mi odsviraju, meni dosta xD Mislim, u odnosu na neke ranije radove, mozda nije progresivniji album, al je komercijalniji, pitkiji, laksi za slusanje odjednom. A i dobrih pesama ima, da se razumemo. Quote
HUMAN Posted July 25, 2016 Report Posted July 25, 2016 Od poslednjeg je miljama bolji, a poprilično je bolji i od This Godless-a, za nijansu slabiji od Dreaming Neon-a i Enemies-a! Quote
chess Posted July 25, 2016 Report Posted July 25, 2016 (edited) http://www.setlist.fm/setlist/warrel-dane/2016/blood-rock-bar-curitiba-brazil-1bfe61e4.html prilicno sam se smorio kad sam video sta je svirao pre mesec dana a sta ce sad svirati, pa djavo ga odneo Edited July 25, 2016 by chess Quote
azal Posted July 25, 2016 Report Posted July 25, 2016 da, ta pola DNB pola Dead Heart turneja je bas udarac Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted July 25, 2016 Report Posted July 25, 2016 ...verovatno zato sto je najmanje tehnicki zahtevan za sviranje. Loomis je podivljao bas na tom albumu, ovi brazilci umiru da odsviraju. Al nije mnogo bitno, to je nostalgicna tezga Super za cert! Lazo, jel da ocekujemo jos nesto za progtober ? Quote
azal Posted July 25, 2016 Report Posted July 25, 2016 haha ne znam. nemam nista u planu. ali kapiram sta chess zeli da kaze, da je riffovski malo manje zahtevan. tu je krenuo da Loomis se fokusira na svoj shredder image. Quote
HUMAN Posted July 25, 2016 Report Posted July 25, 2016 Jel lazo, znaš li da li sviraju Sound of Silence? Quote
azal Posted July 25, 2016 Report Posted July 25, 2016 pa ako sviraju ceo album kapiram da sviraju i nju Quote
HUMAN Posted July 25, 2016 Report Posted July 25, 2016 Pa ja mislio da će možda da je izbace, pošto je obrada u pitanju, ali jebeno dooobra! Quote
chess Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 http://www.metalinjection.net/latest-news/warrel-dane-discusses-the-possibility-of-a-nevermore-reunion-without-jeff-loomis "I have mixed feelings about that. I don't think Jeff has the time to do another Nevermore record. I would do it. Replacing him… I'm not so sure you can do that. I could try and see what happens. There have been legendary guitar players that have been replaced. Savatage is a good example, but Criss Oliva died and he was replaced and Savatage went on to do brilliant records, even with a different singer. That's something that I would approach with a lot of trepidation. I don't know if it would work, but never say never. Maybe there will be another Nevermore record without Jeff, maybe there will be one with him. That's not my priority right now. My priority for the moment is my next solo record and then moving on to the next Sanctuary record. I've got my time worked out for me." Quote
Јарослав Posted September 20, 2016 Report Posted September 20, 2016 (edited) jeb'o mu je kevu ovim poređenjem sa Krisom retard Edited September 20, 2016 by Јарослав Quote
azal Posted September 20, 2016 Report Posted September 20, 2016 pa lepo je uporedio. rekao je da ne moze da bude isti bend ali da nije nemoguce da napravis nesto novo sto nije skroz govno i svakako ne bi bilo lako i morao bi mnogo da razmisli o tome. Quote
Talvi Posted September 20, 2016 Report Posted September 20, 2016 da, skroz fin odgovor, ne znam što retard Quote
Recommended Posts