Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 Ali tako prze Eh, da sam ranije video ovaj novi spot Nevermore-a kupio bih Schecter 7icu, a ne ovog Washburna Bojao sam se da necu moci posle da je prodam jer sva deca drkaju na Ibaneze, a mogao sam samo da kazem: "Mali, ovu djitru pegla Jeff Loomis" Quote
soki Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 e' date='18. 8. 2005, 02:52'] Ali tako prze Eh, da sam ranije video ovaj novi spot Nevermore-a kupio bih Schecter 7icu, a ne ovog Washburna Bojao sam se da necu moci posle da je prodam jer sva deca drkaju na Ibaneze, a mogao sam samo da kazem: "Mali, ovu djitru pegla Jeff Loomis" ko se neprzi na ibanez ne zasluzuje da zivi... Quote
Angelystor Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 Izbacishe (konachno) novi sajt. www.nevermore.tv Dobar je spot za FP Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Ako nekome treba... album mi stoji uploadovan u gmail inboxu... Quote
The Watchtower Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 (edited) Spot Final Product (44 MiB) Edited September 3, 2005 by Evil Spirit Quote
[dressed_to_kill] Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Odlican je spot.Sto se tiche albuma,mogu samo reci da je onakav kakak sam i ocekivao od ovih majstora,dakle - GENIJALAN!Upravo ga slusam,zakon! Quote
Grobodan Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Spot je dobar,album slusam bez prestanka protekla 4 meseca,definitivno u top 10 ove godine. Quote
Wendigo Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 Pesma Born ima jedan od najjacih refrena koji sam ikada cuo... najezim se svaki put kad pustim tu stvar. Quote
The Watchtower Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 ovaj: "born we are the same, within the silence, indifference be thy name" ? najjaci deo, def. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 Pesma Born ima jedan od najjacih refrena koji sam ikada cuo... najezim se svaki put kad pustim tu stvar. pritisak !!! Quote
dushmanin Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 pa sta meni stoji u potpisu TOOOLIKOO dugo....mada sada vise volim final product...bolja je... Quote
Apeiron Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Sve je to divno i lepo, ali gde ste svi vi ljudi na koncertu u Budimpesti??? Samo nas 6 je branilo bolje drzave... ccc... Ali zato koncert - Quote
DragonHeart Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Samo nas 6 je branilo bolje drzave... ccc... E, sad, pitanje je, da li jedne ili tri drzave Uh, kako je meni zao sto nisam mogao ici, ali o tome sam rekao ranije na ovoj temi Pogledao sam neke fotografije sa i posle koncerta i super su! Bogami ti je lijep onaj duks Quote
Wendigo Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Ljudi, sramota il' nije, ja sam ovaj bend poceo tek nedavno da slusam ali sam se navukao k'o stoka!!! Quote
Apeiron Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 E, sad, pitanje je, da li jedne ili tri drzave Da, pitanje je, ali ja sam za jednu zemlju-tri republike - dobro se pije i u Banja Luci i u Beogradu i u Podgorici, Quote
DragonHeart Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Da, pitanje je, ali ja sam za jednu zemlju-tri republike - dobro se pije i u Banja Luci i u Beogradu i u Podgorici, Eh, ja sam bio za onu zemlju sa 6 republika, jer se tada i dobro pilo i dobro jelo, jednostavno dobro zivjelo, uz sve manjkavosti kojih je bilo, i o kojima ne bih na ovoj temi. Quote
Apeiron Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Eh, ja sam bio za onu zemlju sa 6 republika, jer se tada i dobro pilo i dobro jelo, jednostavno dobro zivjelo, uz sve manjkavosti kojih je bilo, i o kojima ne bih na ovoj temi. Eee, bila su to cool vremena. Na zalost, o tome mozemo govoriti samo u proslom obliku. Mozes misliti kako je meni kad mi je Ljubljana udaljena 4 sata od grada, a koncerata milion... a ne mogu da dobijem vizu, a da je ne ganjam mesecima Sta se moze... METAL! Quote
DragonHeart Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Eee, bila su to cool vremena. Na zalost, o tome mozemo govoriti samo u proslom obliku. Mozes misliti kako je meni kad mi je Ljubljana udaljena 4 sata od grada, a koncerata milion... a ne mogu da dobijem vizu, a da je ne ganjam mesecima Sta se moze... METAL! Zaista je to tuzno! Koliko samo koncerata ima u Ljubljani da je to nevjerovatno, ali istinito. Drago mi je sto oni tamo mogu da uzivaju u koncertima mnogih bendovima, jer je to drustvo zeljelo reforme, istinsku iplementaciju evropskih standarda u svojoj drzavi, a mi, mi smo se bavili necim drugim, i pricali ispazne price, pa su oni u EU, a tamo cemo mi biti najranije do 2015. godine. Vize ce do tada i dalje biti na snazi, sto ce destimulisati uz druge razloge sve nas odavde da putujemo tamo, a i u druge zemlje Evrope, sto je zalosno Quote
Apeiron Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 Sad but true... Ali nista ne brini. Organizovacu ja prevoz na koncerte i u starackim domovima jednog dana. Kad budemo na aparatima Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 Zaista je to tuzno! Koliko samo koncerata ima u Ljubljani da je to nevjerovatno, ali istinito. Drago mi je sto oni tamo mogu da uzivaju u koncertima mnogih bendovima, jer je to drustvo zeljelo reforme, istinsku iplementaciju evropskih standarda u svojoj drzavi, a mi, mi smo se bavili necim drugim, i pricali ispazne price, pa su oni u EU, a tamo cemo mi biti najranije do 2015. godine. Vize ce do tada i dalje biti na snazi, sto ce destimulisati uz druge razloge sve nas odavde da putujemo tamo, a i u druge zemlje Evrope, sto je zalosno Quote
dushmanin Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Sve je to divno i lepo, ali gde ste svi vi ljudi na koncertu u Budimpesti??? Samo nas 6 je branilo bolje drzave... ccc... Ali zato koncert - bio sam pre toga na sonati i nisam imao kesha...plakalo mi se... Quote
DragonHeart Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 bio sam pre toga na sonati i nisam imao kesha...plakalo mi se... Bolje da si taj novac dao za koncert Nevermore-a nego li za Sonata Arctica-u. Quote
dushmanin Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Sta da radim kad volim oba......ljubav je strange... Quote
azal Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 novi album je smor. produkcija je sterilna, pesme su dosadne, vokali se ponavljaju, balade su HIMovske, i solaze lice na malmsteen-a. samo Nevermore (old) Quote
Wendigo Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 novi album je smor. produkcija je sterilna, pesme su dosadne, vokali se ponavljaju, balade su HIMovske, i solaze lice na malmsteen-a. samo Nevermore (old) Quote
Recommended Posts