azal Posted August 2, 2003 Report Posted August 2, 2003 dali ste culi za ovu grupu?? imam dva albuma Pale Folklore, i The Mantle i izvanredni su. neodredjeni pravac...kombinacija doom, dark wave, death. imate par semplova ovde... http://www.theendrecords.com/html/agalloch.html u svakom slucaju, poslusajte. Quote
Dasdariel Posted August 2, 2003 Report Posted August 2, 2003 Da li me razumesh-Mirkovic... TPSH!!! extroza bend Quote
Turin Posted August 12, 2003 Report Posted August 12, 2003 imaju jos barem jedan EP - "Of Stone,Pillor and Wind" izdat izmedju albuma. dobar doom/folk/avantguarde metal Quote
Gothic Angel Posted September 30, 2003 Report Posted September 30, 2003 i demo prvi, "From Which Of This Oak" a: a: a: Quote
... Posted October 1, 2003 Report Posted October 1, 2003 Лик што продаје дискове у Атини ми пустио овај бенд да чујем. Оно што сам чуо од музике је феноменално. Да га не купим и узмем бенд који никад чуо, превагнуло је то што нема женске вокале. Мислим да сам погрешио. Quote
Kent Posted October 3, 2003 Report Posted October 3, 2003 Greska zivota if you ask me\najemotivniji bend preko bare.... Quote
Vintersorg Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 Tomorrow Will Never Come(EP) je razocarao :ne: Quote
... Posted January 12, 2004 Report Posted January 12, 2004 Набавих нешто на мрз-у, па могу и у њима сад да уживам. Quote
Turin Posted January 12, 2004 Report Posted January 12, 2004 trebalo bi da uskoro izdaju split 7" vinil sa Nest-om. Ja tek u zadnje vreme shvatam koliko su Agalloch neverovatan bend, bez ijednog kiks albuma, pa makar to i bili restlovi sa snimanja kao sto je slucaj sa Tomorrow Will Never Come. Anyway, koliko uopste kosta ta ploca? Quote
Kent Posted January 17, 2004 Report Posted January 17, 2004 Exactly! Kako uopste moze da razocara taj EP, kad su restlovi u pitanju?? Ili ih volis ili ne...ja imam problem da odredim da li mi je bolji Pale Folklor ili The Mantle...smenjuju mi se u periodama...kod vecine bendova uglavnom znam sta mi je najbolje, ali ovde not bloody likely... Smatram ih, however, mnogo srodnim Novembre-u... Quote
Turin Posted January 18, 2004 Report Posted January 18, 2004 obozavam Novembrine Waltz ali mi je ipak Agalloch po ukupnoj atmosferi ispred Novembra. Nekako su bas forest camp-fire bend. Quote
Kent Posted January 18, 2004 Report Posted January 18, 2004 hehe, pogledaj prva dva benda na mom profilu... poz Quote
Vintersorg Posted January 18, 2004 Report Posted January 18, 2004 obozavam Novembrine Waltz ali mi je ipak Agalloch po ukupnoj atmosferi ispred Novembra. Nekako su bas forest camp-fire bend. 8O Quote
azal Posted January 19, 2004 Author Report Posted January 19, 2004 pazi turneju. FOR IMMEDIATE RELEASE THE GATHERING / AGALLOCH / NOVEMBERS DOOM Tour We are happy to announce NOVEMBERS DOOM has joined THE GATHERING and AGALLOCH on the upcoming Mid-February East coast tour. This is the bands first tour of the United States, and plans are in the works for NOVEMBERS DOOM to tour the west coast in 2004 as well. Merchandise will be available from all 3 bands, and exclusive items will be sold as well. THE GATHERING / AGALLOCH / NOVEMBERS DOOM - Mid-February East coast tour: Feb. 11 - Chicago, IL @ (To Be Announced) Feb. 12 - Cleveland, OH @ Agora Feb. 13 - Toronto, CAN @ Club Rockit Feb. 14 - Brooklyn, NY @ L'Amour Feb. 15 - Cambridge, MA @ The Middle East Feb. 16 - Washington, DC @ 9:30 Club Quote
Out Of Time Posted January 20, 2004 Report Posted January 20, 2004 novembers doom? pjuh! trebalo je da zovnu Superjoint Ritual... ovako ce da bude smor golemi... Quote
Kent Posted January 20, 2004 Report Posted January 20, 2004 seronje, jebala ih Amerika....sto nisu i po Evropi sa Gatheringom??? Onda bi kashnuo Opeth, samo tako... Quote
Out Of Time Posted January 20, 2004 Report Posted January 20, 2004 kashnuo bi Opeth? god damn! znachi dotle je doshlo... dodushe i ja bi ih kashnuo ako bi mi ovi iz Agalloch-a platili "all u can eat" u KFC-u! Quote
U nas je usao Mikica Posted January 23, 2004 Report Posted January 23, 2004 Agalloch su ubice uzivo!! Quote
Turin Posted January 27, 2004 Report Posted January 27, 2004 jel' ima neko lepe tablature za Celebration For The Death of Man? moze li se to uopste negde naci? Quote
Turin Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 bas sam ih sinoc slusao ponovo i otkrio slojeve koje nisam primetio ranije. Na pr. The Mantle gotovo uopste nije metal, vec doomicni dark-folk. Pa onda, klavijature u pozadini goto iskljucivo su sa nekim svemirskim bojama zvuka ili zvonima koje bas cesto koriste. Prvi put sam primetio harmoniku (i usnu i cini mi se i "dugmetaru") zakopanu duboko u mix, ali koja subliminarno pojacava folky osecaj pesama iako sama struktura nije takva. sta mislite da je onaj snimak razgovora na Tomorrow Will Never Come?probao sam da transkribujem, mejdutim maskira g aakusticna gitara. Meni lici na neki razgovor u serifovoj kancelariji na jugu SAD-a Quote
Kent Posted March 27, 2004 Report Posted March 27, 2004 u pravu si da The Mantle uopste nije metal, vec je post-rock veoma su specificni, ali je i svaki dobar bend pravca takav... Agalloch sluze kao spona izmedju pr i metala i to je fantasticno... kazu, medjutim, da ce naredni biti cist pr, potpuni odlazak od metala... steta, ali kvalitetna muzika je ono sto se, ipak, najvise ceni... Agalloch konza! Quote
Kent Posted March 29, 2004 Report Posted March 29, 2004 zar ti slusas METAL?? nisam ja bas bio TOLIKO ozbiljan u tom postu gore... Quote
Recommended Posts