Baal Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Dobra stvar, čeka se da leakuje ceo EP na net. Quote
Dr Alex Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 jos uvijek su i uvijek ce biti jedan jedini agalloch album ne smara i najbolji je njihov album agalloch nije post rock Da je jedan jednini, to se slazhem Ali, za mene, The Mantle je njihov najbolji album POINT Nego. svi prichaju da oni sviraju post-rock... Negative!! Nije post-rock, mada imaju malko primesa Agalloch je Agalloch!!!! p.s.potrazhite bend Alcest. Trebalo bi da vam se dopadne Quote
The Carver Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Alcest nije losh, mada sam ga izbrisao posle par slushanja. Agalloch je klasa za tog lika. Quote
Bloodletting Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 Odlichan bend...obozavam ih !!!.. svidjaju mi se svi albumi ali najdrazi mi je Pale Folklore .Cuo sam novu pesmu na myspace-u i moram da priznam da sam odushevljen..jedva cekam da skinem novi album...btw sta ce Agalloch na temi Avantgarde Metal ???..zar to ne bi trebalo biti pre u Doom Metal temi Quote
AstralliS Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Ujeeee, kako mi je ovo trebalo. Volem ovaj bend. Quote
Fapril ethereal Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 oce li neko da pravi tribute to agalloch? Quote
Fapril ethereal Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Ajd zajebi da smaraš. ja mrtav ozbiljan...pa ti kako osh... Quote
Fapril ethereal Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 the white EP mi je non-stop u winamp-u PREPORUCUJEM TAKODJE... Quote
Lord Aggronor Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 odlican je poslednji ep ali mi je dalje najbolji Ashes Against The Grain..... Quote
Fapril ethereal Posted August 25, 2008 Report Posted August 25, 2008 pa bre zar je troje ljudi u ovoj zemlji culo THE WHITE Quote
BiserkaB. Posted August 25, 2008 Report Posted August 25, 2008 ааахахахахаххаа!! =) ево ја сам... мени се ужасно свидео рецимо... ја не знам шта је то са људима, много мало њих воли Агалох. Ја волим, и пустила сам га једној другарици, њој се свидео и то је то... Али овај еп је нешто посебно... диван је. Quote
Fapril ethereal Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 ааахахахахаххаа!! =) ево ја сам... мени се ужасно свидео рецимо... ја не знам шта је то са људима, много мало њих воли Агалох. Ја волим, и пустила сам га једној другарици, њој се свидео и то је то... Али овај еп је нешто посебно... диван је. eto Biserka,tako je kako je... celo leto mi je bio u winamp-u...fantastic ko bi reko za amere... imam neki pokusaj benda, pa cemo i njih mozda svirati... Quote
Fapril ethereal Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 ocu AGALLOCH u Beogradu!!! Quote
Uruk Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 (edited) skinuo white kad se vratim sa nile-a preslusacu ga @EDIT:@april pa ti stvarno nisi normalan :) Edited September 4, 2008 by Uruk Hai Quote
Fapril ethereal Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 skinuo white kad se vratim sa nile-a preslusacu ga @EDIT:@april pa ti stvarno nisi normalan :) e tako...da vidis sta je mjuza... Quote
must be between Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 Opeth Rulesssssssssssss Quote
Fapril ethereal Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 Opeth Rulesssssssssssss true,true... Quote
Uruk Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 e tako...da vidis sta je mjuza... prelepo. stete sto ovo nisam nabavio pre par godina, jer bi mi se tad tek svidelo(vise sam bio u ovom fazonu). prelepo Quote
hypnos Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 upravo sam nabavio album pale folklore i preslusao ga par puta,odlican album,a posebno mi se svidjaju oni uvodni djelovi.totalno te baci u neki drugi svijet. Quote
hypnos Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 ja sam ga slucajno otrkio u butcherian wibe. moze li neko da mi preporuci jos nesto od njih? Quote
Recommended Posts