Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Malo glupo od mene da ne kažem ništa o klipu, ipak je to sat vremena nečijeg... vremena. Dosta priča o uticajima drugih bendova/žanrova na njihovu muziku na različitim albumima, kao i o uticaju filma, to mi je bilo dosta zanimljivo. Priča o razvoju metal muzike od njenih početaka pa do modernih dana, o mentalu kao kulturnom fenomenu, povezanosti između ljudi koji su fanovi itd., studenti postavljaju pitanja više od pola sata tako da ima svega, dosta zanimljivih sat vremena indeed.

• Upvote 1
  • 3 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Na kraju me slabo odradi ovo, kad pogleda covek Agalloch se raspao u maju prosle godine a on u februaru izlazi sa celim albumom, izgleda da je malo pozurio da sklepa nesto na brzinu cisto da izleti pre kolega iz benda i pokupi slavu prvi.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Ok je album, lepe gitare i sve al nisu zanimljive pesme, cak ni ne zvuci toliko kao Agalloch. Zadnja stvar medjutim je skroz Agalloch, mozda je cak i planirana kao njihova pesma..

Zasto je ovo na avantgardi..

Edited by Kumodraski Vo
Posted

tada su banalne stvari poput normalnih ne-metal aranžmana, akusticnih gitara ili klin vokala jos uvek izazivale odredjenu cross-genre asocijaciju, a danas smo navikli da to bude totalno koherentan zvuk

• 1 year later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

Nakon nekoliko preslušavanja Khorade pomešani su mi utisci. Dosta nabacanih ideja ali nedostaje koherentnosti. Više Giant squid uticaja na zvuk, Agalloch uticaja samo u tragovima i to pre svega sa the Serpent and the square. Najbolja pesma posle prvih par slušanja definitivno "glacial gold". Zanimljiviji i eksperimentalniji materijal svakako od Pillorian, ali itekako fali kompaktnosti.

• 6 months later...
Posted

ko ga jebe kad ide na fejsbuk. ne bih ni ja saradjivao ni sa kim ko se levati po fejsbuku i narušava imidž benda. propast rokenrola je u glupim fejsbuk postovima muzičara gde se vidi kako su glupi i gde uništavaju svoju personu rok muzičara i mistiku koja ide s tim.