Buddha Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 ok, nije frka. samo.. ne znam da li ce hteti da ga pushtaju na metropolisu.. chuo sam da ce da pukne uskoro i postane pro-politichki orijentisan Quote
Syndic Calls Posted March 23, 2005 Report Posted March 23, 2005 Nabavih bootleg: Isis - live july 29, 04 l.a moca tracklist: 1- So Did We 2- Syndic Calls 3- In Fiction 4- Grinning Mouths 5- Backlit mlogo dobro. Quote
Baal Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 http://www.metalreviews.com/reviews/detail.php3?id=2746 Ne toliko loša recenzija Panopticona.. Quote
mirror Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 Eto, meni se na kraju svideo samo "Oceanic". Quote
Buddha Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 isis koncert sinoć u zagrebu? prvih 15 minuta sam plakao, onda sam blenuo buljio pevao umro drao se smejao se ponovo se rodio. Quote
Kent Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 debeli, zgnjecio si me... a kranky i ja zajedno onog hrvata... kenjao nam sto mnogo urlicemo kaze "daj, gledajte koncert, nemojte se tolko derat", a ja njemu "jesi li ti normalan?" trijumf panopticona. Quote
KRANG Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 "šta mi se dereš na uvo?" "pa kad znam sve napamet.." ! stvarno smo uništili tog hrvata.. kent - moshzilla!!! Quote
azal Posted May 18, 2005 Author Report Posted May 18, 2005 ja sam zatvorio oci i pustio da me more piva + Isis-ov wall of sound nosi...svugde sam stigao i svasta sam video. Quote
ajsha69 Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 ..... isisovci!!!... vi ste super mega carevi... !!! ...bolE vas Q... ... respect za ovu akciju... Quote
Fiery Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 debeli, zgnjecio si me... a kranky i ja zajedno onog hrvata... kenjao nam sto mnogo urlicemo kaze "daj, gledajte koncert, nemojte se tolko derat", a ja njemu "jesi li ti normalan?" trijumf panopticona. + sis koncert sinoć u zagrebu? prvih 15 minuta sam plakao, onda sam blenuo buljio pevao umro drao se smejao se ponovo se rodio. E jeste, nisam ja covek za koncerte. Dobro nisam iso. 'Vake koncerte to jest. Par hc-ova godisnje dobro dodje. Quote
Andromeda Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 debeli, zgnjecio si me... a kranky i ja zajedno onog hrvata... kenjao nam sto mnogo urlicemo kaze "daj, gledajte koncert, nemojte se tolko derat", a ja njemu "jesi li ti normalan?" trijumf panopticona. Vanja, slijedeci put nema ozujske i turistickog vodica ako ovako nastavis! Quote
Buddha Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 (edited) evo malo lepsa slika: i evo par komada za butcherian vibe u B&W maniru: .. you welcome. EDIT: ako za butcherian treba veca rezolucija nije problem da povecam Edited May 22, 2005 by slowdiver Quote
Kent Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 Vanja, slijedeci put nema ozujske i turistickog vodica ako ovako nastavis! sve sto sam rekao je istina trebalo je da udjes na konc ----------------------------------------- bice isis BV skroz... vju+jedan poduzi live report... kent can't wait Quote
Andromeda Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 sve sto sam rekao je istina trebalo je da udjes na konc ----------------------------------------- bice isis BV skroz... vju+jedan poduzi live report... kent can't wait ne bi toliko uzivala u koncertu, a i ti si bez mene bio u elementu tako da moje daljnje prisutstvo nije bilo nuzno LOL za slike, nemrem vjerovat da su svu tu opremu natrpali na onaj mali stage, vidim da se nisu mogli okrenut opce ako je bilo 300tinjak ljudi kao sto se prica... Quote
Kent Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 stravicna je guzva bila... jedva sam se probio do standa da kupim neku majicu... ne znam kakva je atmosfera bila pozadi, oko nas je bio grom sve vreme Quote
Andromeda Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 stravicna je guzva bila... jedva sam se probio do standa da kupim neku majicu... ne znam kakva je atmosfera bila pozadi, oko nas je bio grom sve vreme pa s obzirom da si mlatio sve oko sebe kako kazes, niti se ne cudim nije mi jasno zasto su koncert strpali u najmanju zagrebacku dvoranu, no eto, ocito od najavljenog prebacivanja u Pauk nista.. ps, kakve su cijene majica bile? 100kn (12eura)?? Quote
KRANG Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 ja sam moju platio nešto puno.. ne sećam se tačno.. dao sam 10 eura + 80 kuna.. a ti si naš vodič, pretpostavljam? hvala na .... hmm.. tome što si nam bila vodič. ----- onaj monno je bio vrh. Quote
Buddha Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 monno je bio keva. svi hrvati izlaze posle 5 minuta slushanja i ne mogu da veruju shta slushaju a jedino z-li peri i meni kez od uveta do uveta. kakav trip. Quote
Buddha Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 inache.. dao mi dobri komshija spot za The Beginning And The End i live snimak The Tower sa Michigan festa 2002. The Tower je super (ovo je pero za tebe!), samo kasni slika za tonom jednu sekundu shto me uzasno nervira pa cu da vidim da odnesem kod jednog ortaka shto se bavi montazom da to sredim. najvr' scena je kad krenu da gruvaju i svi u prvim redovima mashu glavama u istom ritmu, pa chak i neki fotograf pored. vr', bre! Quote
Kent Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 da, monno ste verovatno gledali samo ti, pera i zla, a mi smo ostali pobegli majice su bile 100 kuna, a krangov duks nesto vise... 150? Quote
KRANG Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 ma nemam pojma..od muzike se ništa nije čulo.. onaj lik mi je nešto prstima objašnjavao.. (prstima na engleskom ) i ja mu dam 10 eura.. i još 100 kuna.. i on mi nešto vrati valjda.. namam pojma više. ma mi smo bili za monno u prvim redovima, pored samih zvučnika.. ne znam, mene su jesu malo razočarali.. isis me apsolutno oduševio.. mada sam to i očekivao od njih. Quote
Kent Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 meni je jesu bio dobar trip... mozda je bledja slika zbog isisa aha, znaci bili smo u prvim redovima na monno... onda je slo-d pogresio! Quote
Andromeda Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 (edited) pa onda ste ok prosli, cijene inace idu: CD - 140kn (barem po metal shopovima) cca. 19€ majica (kratki rukavi) - 100-120kn - cca. 14€ majica (dugi rukavi) - 180-200kn - cca. 26€ to su najcesce cijene.. Edited May 23, 2005 by Andromeda Quote
Out Of Time Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 poslao mi onaj Hrle shto smo ga upoznali posle giga da su u sloveniji svirali The Tower a bilo je i bisa bre... nismo imali srece... Quote
Recommended Posts