Buddha Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 (edited) SAJT logo, ogroman, i jos par stvari pozz Edited January 25, 2005 by slowdiver Quote
The Eagle Nature Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 (edited) Dobar bend...Panopticon odlican album!!! So Did We keva!!! Za slowdiver-a: Mislim da bassista svira Music Men-a...bar mi se tako cini na ovoj jednoj fotki koju sam video....ne mogu da izvalim posto je mnogo mutna Edited January 25, 2005 by The Eagle Nature Quote
Buddha Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 jeste MusicMan, petica.. vec sam ti rekao ranije al si zaboravijo Quote
The Eagle Nature Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 (edited) Cetvorka,cetvorka.... odma' mozes da izvalis razliku po ploci za magnet.. Kod petice je veca i mnogo ruznija... Zna covek sta valja...ista k'o Vladina samo druge boje... Edited January 25, 2005 by The Eagle Nature Quote
SGNL>05 Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 btw, ja kad sam imao 16 nisam ništa guzičio Šokantno!!! Quote
Buddha Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Cetvorka,cetvorka.... odma' mozes da izvalis razliku po ploci za magnet.. Kod petice je veca i mnogo ruznija... Zna covek sta valja...ista k'o Vladina samo druge boje... ne ide mi samo u glavu zbog cega je namestao ceo setup u H stimu na cetvorci.. ako je mogao sve normalno da ima na 5ici.. mozda si u pravu da je cetvorka mnogo bolji bass pa vredi i zrtvovati ceo setup zbog toga.. ne znam.. sto vise slusam Isis jasno mi je da ne mogu da zivim u iluziji da ce Consecration moci ikada da im pridje.. mozda zazvucimo kao Callisto za godinu-dve.. i to je to.. a koga boli racq za Callisto.. what's the point in playing anyway.. ne znam.. idem da spavam.. ko zna, mozda sanjam nesto lepo pozdrav Quote
The Eagle Nature Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 sto vise slusam Isis jasno mi je da ne mogu da zivim u iluziji da ce Consecration moci ikada da im pridje.. mozda zazvucimo kao Callisto za godinu-dve.. i to je to.. a koga boli racq za Callisto.. what's the point in playing anyway.. ne znam.. idem da spavam.. ko zna, mozda sanjam nesto lepo pozdrav Sta je koji djavo Callisto???Losa verzija Isisa?Ili? Sto da ne, mozda cemo zvucati iole ko Isis ,za par godina,ni oni nisu pali sa neba odjedanput ....prosli su sigurno dovoljno dugacak put da bi zvucali onako kako zvuce na Panopticonu.....brate sta da ti kazem jutarnja depresija... Quote
Buddha Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Sta je koji djavo Callisto???Losa verzija Isisa?Ili? Sto da ne, mozda cemo zvucati iole ko Isis ,za par godina,ni oni nisu pali sa neba odjedanput ....prosli su sigurno dovoljno dugacak put da bi zvucali onako kako zvuce na Panopticonu.....brate sta da ti kazem jutarnja depresija... pa, tako nesto.. imaju dobrih momenata.. ali kome se napolju jebe za takav neki bend.. koji je polukopija.. bemliggah, ne znam vise.. spavao sam prilicno al se ne osecam nista bolje.. moracu veceras da se napijem pod hitno.. Quote
Buddha Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 pojavio se (zvanicno?) Isis - Live. 02 03.19.03 sa nekim pesmama. ima neko? btw, sviraju u celoj Britaniji.. jel lakse dobiti vizu za skotsku ili irsku? Quote
Vintersorg Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 (edited) ne znam a evo tracklist sa tog live-a 1. from sinking 2. glisten 3. carry 4. weight 5. the beginning and the end 6. celestial ext-altered version sad nemam vremena da ga skinem, u skorijoj buducnosti sigurno... Edited January 26, 2005 by Vintersorg Quote
Kent Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 jel lakse dobiti vizu za skotsku ili irsku? Velika Britanija ADRESA: Generala Ždanova 46, 11000 Beograd TEL: (011) 645-055 zovi, pa pitaj Quote
The Eagle Nature Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 pa, tako nesto.. imaju dobrih momenata.. ali kome se napolju jebe za takav neki bend.. koji je polukopija.. bemliggah, ne znam vise.. spavao sam prilicno al se ne osecam nista bolje.. moracu veceras da se napijem pod hitno.. Ma ,nemoj da se tripujes i bedacis ...kad se ne bedacim sto nikada necu svirati kao Gary Willis ,mojne se ti bedacis...oko Isisa...bice bolje... Quote
SGNL>05 Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Pitah cliffa koji su im uslovi da dođu 'vamo i on odgovori: "well, the booking is up to our booking agent in belgium, vincent at conspiracy. do you know of him? anyway, he is the man. thanks for the interview, hopefully i will see you in a couple months. - clifford" poz Quote
BodyRemover Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 sta ti mislis o tome krang? poz Quote
KRANG Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 ništa posebno.. vincent is the man? jebi ga .. tako je to ne možeš da koristiš moje fore protiv mene.. Quote
BodyRemover Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 ma sta protiv tebe? vratio sam se spolja sav mokar i reko da chatnem s nekim dok mi kalolifer duva u carape. isis su najbolji. poz Quote
Buddha Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 isis su najbolji. "a kako drugacije starac, kako drugacije?!" @uBezrechnojProstoriji: daj tom liku cliffiju link za ovu temu mozda se rastuzi kad vidi kolko qkam pa odluce da dodju za dz. evo dovescemo ih superkrangmobilom ako treba Quote
BodyRemover Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 kako se na engleskome kaze "mak"? poz Quote
BodyRemover Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 krang, postuj slike kola! poz Quote
Agarth Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Evo, upravo sada sam završio slušanje Panopticona, 4. po redu danas... Ne znam gde se nalazim. Quote
KRANG Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 mak - poppy.. kola? škoda fabia.. imaš slike gde hoćeš. dizel 1.9 crvene boje Quote
Recommended Posts