Buddha Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 pa u tome i jeste poenta ulazi ti pod kozu polako, ne brini nista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Fina je prica sa turneje sa Tool-om u novom Rock Sound-um vidi se koliko su se ukenjali u startu kada su shvatili da ce svako vece svirati pred minimum 20 hiljada ljudi. Bio je i neki incident u Denveru, kada je Maynarda neko skucao flasom u glavu, pa su par pesama izvodili instrumentalno, dok su se Isisovci pokenjali u bekstejdzu, jer su se neredi spremali. Neki klinac u Danzig majici je uleteo unutra i poceo da gadja Aarona nekim palicama, ali je obezbedjenje reagovalo u poslednjem trenutku. Inace, kazu da je do poslednje sekunde bila velika "bitka" izmedju Mastodona i Isisa za support bend. Na kraju su Isis bolje prosli, jer su dobili americku turneju, koja je svakako veca, dok je Mastodoncima ostala evropska. Jbg, bas sam hteo da vidim Isis u ogromnoj Zenith dvorani, ali cu morati da se zadovoljim samo Mastodonom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Pa sta oces Mastodon je odlican bend,ja ne verujem da ce i Mastodon i Isis ikada doci u Srbiju mada se nikad ne zna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anоnymous Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 ^^??? http://club.pep.ne.jp/~hiroette/en/facemarks/list_index.html Znači samo ja mislim da je Oceanic njihov najbolji album.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Izgleda da ,Panopticon je najbolji i tacka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 oba dva su iznad proseka...malko je bolji panopticon... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Out Of Time Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 (edited) najbolji Celestial apsolutno... plus Mosquito Control session... sve su izmislili josh tada al su se u medjuvremenu nauchili produkciji i naslushali josh po nekih albuma koji su onomad bili u procesu stvaranja ili su tek kasnije nastali... plus shto su najbolje dsh-krlj rifove snimili upravo tada... te pesme i uzivo naj volim uzivo da chujem... jebeni zagrebachi gig... nishta ne bi... ovaj novi mi se dojmi vrlo jer su krenuli ponovo da se trude ali ubacujuci inovacije... proshla dva jebeno genijalna ali me uljuljaju posle nekoliko minuta... Edited November 7, 2006 by Out Of Time Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Celestial<Oceanic<Panopticon<ITAOT Prosta stvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Out Of Time Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 (edited) mishljenja=guzice Edited November 8, 2006 by Out Of Time Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 (edited) Oceanic Remixes & Reinterpretations<Celestial<Oceanic<Panopticon<ITAOT Edited November 8, 2006 by slowdiver Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 (edited) ovo teme gde imate one rocksound skenove. http://www.isisboard.com/index.php?showtopic=684 edit. a evo i AMG recenzije. http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&a...10:sm91z88a6yv4 4.5 zvezdice. naaaajs btw, panoptikon je dobio 3.5, a oceanic isto 4.5 Edited November 8, 2006 by KRANG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Fina je prica sa turneje sa Tool-om u novom Rock Sound-um vidi se koliko su se ukenjali u startu kada su shvatili da ce svako vece svirati pred minimum 20 hiljada ljudi. Bio je i neki incident u Denveru, kada je Maynarda neko skucao flasom u glavu, pa su par pesama izvodili instrumentalno, dok su se Isisovci pokenjali u bekstejdzu, jer su se neredi spremali. Neki klinac u Danzig majici je uleteo unutra i poceo da gadja Aarona nekim palicama, ali je obezbedjenje reagovalo u poslednjem trenutku. Inace, kazu da je do poslednje sekunde bila velika "bitka" izmedju Mastodona i Isisa za support bend. Na kraju su Isis bolje prosli, jer su dobili americku turneju, koja je svakako veca, dok je Mastodoncima ostala evropska. Jbg, bas sam hteo da vidim Isis u ogromnoj Zenith dvorani, ali cu morati da se zadovoljim samo Mastodonom. zasto iz tvog posta imam utisak da ti je drago sto su se "ukenjali" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Zato sto si previse mudar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 HAHA! ja ovo ne bih trpeo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Sta ne bi trpeo? Pa u pravu je, stvarno mi je drago zbog toga. U poslednje vreme su me bas nervirali, koliko pretencioznosti i dvolicnosti u onom Aaronu, to nije normalno. Treba im nesto ovako da ih spusti na zemlju. I ovaj novi album... Mislim, koje je ono izdrkavanje. A ti pederu sa Cononovim frizom, hoces sa Danilom da me posvadjas?? Bolje dizi taj Pineapple tamo, nema linka nigde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 iz prilozenog bih rekao da je palicama gadjan Aaron, ali Aaron Harris a ne Aaron Turner kakva sad pretencioznost? zasluzili su da sviraju kao predgrupa Tool-u. after all, fanovi su ti koji prave "hype", a ne oni sami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anоnymous Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 666. post. </spam> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 iz prilozenog bih rekao da je palicama gadjan Aaron, ali Aaron Harris a ne Aaron Turner kakva sad pretencioznost? zasluzili su da sviraju kao predgrupa Tool-u. after all, fanovi su ti koji prave "hype", a ne oni sami. Nadam se da se zezas, posto ja tebe svakako zezam. Aaron Harris je, right. Mada ima i Turnera u vjuu, procitaces vec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 otkud znam, mozda Deutschland changes people Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted November 9, 2006 Author Report Share Posted November 9, 2006 meni Oceanic idalje jedini koji redovno slusam od pocetka do kraja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 otkud znam, mozda Deutschland changes people E, nije, sad su se i ovde primili za Isis... U svakom od onih besplatnih casopisa koje mozes da nadjes po CD prodavnicama ima recenzija i intervju... Da ne pricam o rock i metal casopisima. Btw, na kompilaciji Rock Sounda ima Dulcinea i u zagradi stoji Exclusive!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anоnymous Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 meni Oceanic idalje jedini koji redovno slusam od pocetka do kraja. BROTHER!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 ima na DVD-u u dodacima kada su svirali Weight u LA (na svom terenu ), gostuju Justin (basista iz Tool) i jos jedan lik na perkusijama.. vrh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 meni Oceanic idalje jedini koji redovno slusam od pocetka do kraja. e, isti slucaj, samo je kod mene u pitanju panopticon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 meni Oceanic idalje jedini koji redovno slusam od pocetka do kraja. Да се ниси оженио? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts