BodyRemover Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 koji!?!?!?!? koji!?!?!?!? moram dobiti taj promo! (gledam vec satima i nista ) poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 pa je l` vidis da je u tri dimenzije, blento?!?!? gledaj bolje, ne dobija se promos lako ( ccc) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 3d smajli! 4. u trecem redu. ili IE brlja ili ja dobijam promo. poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 puk`o si... nemas vise pokusaja... sledeci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 drugi u prvom redu. daj taj promos vamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 puk`o si i ti posto ste slepci, prekidam igru poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 a ne ne editovao si post u 16:08 a ja sam odgovorio u 16:05 za kaznu sto varas kupis mi original Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 i ti me ove optuzujes za sta? ko garantuje da si bio u pravu? you had your chance poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 This post has been edited by Kent on 9. 8. 2004, 16:08 Posted on 9. 8. 2004, 16:05 ako koza laze rog ne laze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 pazite ovo : nagradno pitanje, od sledecih 20 smajlija, jedan se razlikuje od ostalih... dobro pogledajte... nagrada-promos novog isisa... poz. Konjicev skok od gornjeg levog ugla, iliti jedan lovcev korak od donjeg levog. I tako dalje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 (edited) vidite kako covek vidi, a vas dvojica pacera... nemam reci, jos me optuzujete da varam, a to je sis-a lazo kao moderator udesio... sokantno, bratijo, sokantno!! Edited August 9, 2004 by Kent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agarth Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 turd. a znao sam koji je 3d smajli secate se onih oceanic remixa? e pa sad sam u mailboxu nasao gomilu fajlica koji se pritiskom na jedan svi sjedine u jedan lep, velik zip. i, voila! kad sam raspakovao dobio sam obadva volumeta. sta reci vise... srecan sam! poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 vidite kako covek vidi, a vas dvojica pacera... nemam reci, jos me optuzujete da varam, a to je sis-a lazo kao moderator udesio... sokantno, bratijo, sokantno!! Hvala, hvala. Kada da se javim za promo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 i eto mu ga na! remixi rokaju najvise volim prvu the false light sa prvog (kakva groovchina!!!!!!!!) i hym sa drugog volumeta. sjajan posao. a album ce da bude... sjajno golicanje pred isti. kazem ja. poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 13, 2004 Author Report Share Posted August 13, 2004 upravo slusam Vol 1. brdoza! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted August 14, 2004 Report Share Posted August 14, 2004 James Plotkin remix najbolji sa oba volumeta. pa ondak onaj dj speedranch sa volumeta 2 i Justin Broadrick rmx isto sa volumeta 2. Pomerachu, napisi recenziju za volume 2! ja napisah sa vol.1, i je8em li ga, vec sam je prepravljao 100x, ali valja, valja.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 31, 2004 Author Report Share Posted August 31, 2004 yo, pojavio se novi album na netu. ko prvi skine i nareze mi, dobije pivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vintersorg Posted August 31, 2004 Report Share Posted August 31, 2004 ja skinuo sinoc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 31, 2004 Author Report Share Posted August 31, 2004 tamno ili svetlo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vintersorg Posted August 31, 2004 Report Share Posted August 31, 2004 ne pijem pivo hvala... a i sledi razocarenje za tebe... album mi je na radiju tj. ovde odakle se kacim na net, poslednji disk koji sam imao do juce je odleteo za bg kao poklon jednoj ciganki za njen 17 rodj. e sad sad kad kupim diskove pa kad budem sebi sprzio to na audio onda cu ti poslati ako u medjuvremenu ne nabavis... ziv bio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted August 31, 2004 Report Share Posted August 31, 2004 upravo mi se skida sa maila. sutra sam u bg, rano jutro do nekih 10-11 isto prepodne. kome treba cd neka me trazi sutra na dermatoloskom odeljenju bolnice na zvezdari (ili tako nesto) (nosim ga ja u discmanu). kakva kombinatorika, jbt. poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted September 1, 2004 Report Share Posted September 1, 2004 (edited) kaze mi buraz malopren na ICQ da je (na moj nagovor BTW ) nabavio od nekog ortaka Oceanic remixe na dva CDa ali nekim cudom imaju po 6 pesama svaki. zasto moja verzija na dva diska nema 6 pesama svaki ____? (hocu reci da znam da treba da izadje jos remixa ali sam mislio da se to nece desiti u dogledno vreme) WTF? jednu pesmu je r-mixnuo jebeni Dälek!!! digla mi se kita. poz Edited September 1, 2004 by BodyRemover Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vintersorg Posted September 1, 2004 Report Share Posted September 1, 2004 ej ukupno ce izbaciti 4 oceanic remixa... ja imam ona dva prva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted September 1, 2004 Author Report Share Posted September 1, 2004 to je zato ste treba da bude 4 ukupnih Volume-a remixoze. mozda tvoj buraz ima prvih 3. No. 4 sledi. prica se po netu da je novi bruka, bolji od Oceanica..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts