MudriPanj Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 odlican album, produkcija vrh od proslog naovamo su napredovali isto koliko i od panopticona do absencea kapiram da je glupo da presviravaju ono sto su vec odsvirali i oni pre toliko godina a i toliko bendova presviralo od njih posle tih albuma gitare i bubanj su ono... razbijanje +1 ja nemam nikakve zamjerke na novi isis, zreo i sofisticiran uradak je to i treba da se slusa drugim usima od onih kojima ste slusali dosadasnje isis albume. Quote
Baal Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 Ne preterujte sa tom pričom o lošim gitarama, nisu loše, jednostavno su drugačije. Ja vrtim album evo već 12-13. put, nisam TOLIKO oduševljen albumom, ali ne mogu da prestanem da ga slušam. Definitivno treba vremena da se slegnu utisci, bolji mi je album nakon svakog ponovnog slušanja. Poslednja stvar mi je najbolja, a tu mi je negde i Ghost Key. Kljave su odlične, bubanj mi se svidža kako je odrađen isto. Jedino što mi malo više smeta to su ovi upfront vokali, navikli smo na malo povučenije. Jednostavno mora da se kapira ovaj album tako da su morali nešto sa zvukom da odrade da ne bi ponavljali neka svoja prethodna izdanja. Al' ako hoćete sirovo, nazad na Mosquito Control, mi pederi ćemo slušati i ovaj album vrlo rado. I momenat od 4:50 pa do kraja Thresholda najbolji momenat na albumu. Quote
darthmoog Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 Ma nije sto su drugacije...jednostavno grozne su gitare na momente grozne.... Quote
Baal Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 I ti si grozan na momente pa te volim. Ne znam, meni stvarno nisu grozne, super mi zvuči ceo album. Quote
Tomas Haake Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 e bubanj je do jaja. pusite ga gitaristi, pustite lepo crowbar i tisina. Quote
23/16 Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 Ma album uopste nije los, ali nije kvalitetan kao prethodni. Licno nisam imao velika ocekivanja, dok nisam procitao ono proseravanje o najboljem albumu karijere, odlicnoj produkciji, saradnji izmedju clanova ... Quote
MudriPanj Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 meni je novi definitivno bolji od in abscence.. taj album mi je dosadan i vodnjikav, to je kao neki ne-sasvim-uspjeli transition album, a ovo je novi isis u punom sjaju, ima na tone dobrih ideja ovdje Quote
Lunar Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 Kao sto rekoh nije me album odusevio ko prosli , ali mi je album odlichan. Dopada mi se atmosfera i slusam ga kada se opustam, skoro pa ko neki post-rock. uglavnom najbolja Ghost Key pa 20 minutes / 40 years. Mada tu negde mogu josh da se nakache i 3 i 7a. . Ljudi su resili malo da omeksaju i da probaju nehsto drugo jel su sa svojim drugim albumom napravili kamen temeljac za ovaj zanr koji ce kasnije kopirati 1001a grupa. Quote
Dick Starbuck Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 сећам се једне приче кад су један познаник и Трут (Рамбов бубњар) у глуво доба у Земуну наручивали палачинке у тада фамозној палачинкарници... Труту било досадно па узео да чита мени, палачинке са шунком, палачинке са шунком и качкаваљем, палачинке са орасима, палачинке са шлагом... и лепо ти он пита продавачицу ''а је л' могу да се поруче палачинке са шлагом и шунком?'', на шта му ова одговара ''ДА, АЛИ ТО НИЈЕ ЗА ТО...'' најсморенијим гласом који постоји. ето, та фраза се урезала у мозгове малог круга људи и сад кружи више као урбана легенда, и ја вам је преносим неизмењену. Поента новог Ајзиса је: ''ДА... АЛИ ТО НИЈЕ ЗА ТО...'' Quote
Buddha Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 distovi su prezajebani. odsecene su im one 2 kile koje su toliko strcale na panopticonu (so did we npr, cim krene) i masni su, samo podvuceni. postavka produkcije je malo drugacija, jer je bubanj front pa bas i gitare tu negde, vokal napred. svidja mi se eksperiment klasicne rock postavke za isis. odlicna ploca. Quote
Buddha Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 haha adam jones je u onom slajdu u stone to wake ladno pokrao godspeed you black emperor Quote
Prisoner of Dreams Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 питак албум. свиђа ми се. Quote
zombie eater Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Album je dobar skroz,meni klasican Isis,mozda malkice progresivniji.Jedino mi se produkcija bubnja ne svidja nikako,mega kanta i sintetika,mrzim to...pretpostavljam i da je trigerovan,slicno kao Metallica sad na Death Magnetic-u...fuj Quote
Apeiron Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 jer je bubanj front Jel nabavio covek mrezicu za dobos? Ako nije, da ne skidam Quote
marcoman Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 Mnogo dobar album i nemam pojma odakle ova konstatacija gore da je pitak? ITAOT je bio pitak, on je ulazio u usi posle jednog slusanja i imao nekoliko hitova sto ovaj definitivno nema ali je ovaj album toliko zreliji, nekako bogatiji muzicki i ima potencijal za nebrojeno vise slusanja od prethodnog (ako vec poredimo sa njim). Quote
Prisoner of Dreams Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 мени је питак. боље питак него плитак Quote
englis Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 Ljudi nemojmo se zavaravati Wavering radiant je neprejebiva albumcina a to sto smo se mi sasekli na Panopticon, pa nam sve od njih deluje anemicno niko nam nije kriv. Uzgred u prvoj Hall of dead osetih malo moje omiljene Tarantulu Hawk Quote
The Carver Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 Sto ga vise slusam, sve je bolji. I nimalo zaostaje za prethodnima, ovi negativni komentari mi nikako ne idu u glavu. Pevace te drugu pesmu za koju nedelju. Quote
Buddha Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 (edited) vec vidim vranica kako porucuje Edited April 7, 2009 by Buddha Quote
Dick Starbuck Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Вранић их је већ добио, сад турпијом оштри ивице плоча па ће их бацати наоколо ко шурикене, има да лете одрубљене главе! Quote
amy_mccoy Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Solidan album, kupio me je na prvo slusanje, sto znaci da cu ga redovno slusati Quote
Recommended Posts