Buddha Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 skinuo jednu pesmu sa panopticon-a. bolje od oceanic-a. pozz Quote
BodyRemover Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 (edited) kako da nesto bude bolje od oceanic kad je isti savrshen? pojma... buddhanilo aj to ostale remixe ponabavi i od mene dobijes i salvation i panopticon u utorak-sredu. poz Edited September 3, 2004 by BodyRemover Quote
Buddha Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 e jebiggah a ja mislio nabavices ti ostale remixe a stize mi panopticon tokom sledece nedelje aj videcu da probam da skinem taj vol3 i 4 ali plasim se da opet ne naletim na neku budalu sa losim snimkom ko sa vol2 da mi bruji sve vreme (zbog loseg uzemljenja gramofona) Quote
BodyRemover Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 nasao sam i ostale remixe. javicu ti ako uspem da skinem. ne preduzimlji nista do tada. a panopticon. proklet da je ovaj bend. proklet da je jos jedan savrseni album. prikleti da su jazz breakovi koji me teraju da se u glavu lupam. i progrockish melodije barshunaste, i shit koji cu da sagorim slusajuci ovaj masterpiece neka je proklet, i ambijent savrseni koji me tera da se osecam ko krtica koja je progledala. ko kaze da ovo ne valja moze meni i ruski jakic kurceve da popusi! (moze i da polize prezime olimpijskog pobednika u hammer throwingu) uvek deb'o poz Quote
BodyRemover Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 a nisam spomenuo stoner vokale? eto. sad jesam. seronja zaboravni. np: Shape of Despair - Fragile Emptiness poz Quote
Baal Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 Juče skinuh nov Isis.. Ovo je bre nešto najbolje što sam čuo posle Emperor - Prometheus! Quote
BodyRemover Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 a mene jos boli glava od sinocnjaeg raskalasnog dopinga ko nije skapirao moje retardirane postove na prosloj strani - odlican album! poz Quote
marcoman Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 Ja sam skapirao da je bolji od Oceanic-a?? Jel' to stvarno tako? Btw, odakle ste skidali album ako nije tajna, mada, ja sa mojim smor dial/up-om ne znam ni sto razmisljam o tome Quote
Buddha Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 ja sam sa panopticon-a skinuo samo jednu pesmu i preslusao sam je samo jednom ne pada mi na pamet da je pustim jos jednom dok ne nabavim ceo album Quote
BodyRemover Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 pattonov remix bi glatko mogao da se nadje na nekom sledecem tom waits albumu. do jaja osecam kako bi waitsu nevidjeno legla pesma (maritime remix). venetian snares - the beginning and the end remix, mi je isto dosta privukao paznju... iz funky uvoda i downstimovanih prvih krika u pesmi, pa noisy deo samo s gitarama, krene zenski glas i opali jungle onda. do kraja opustencija. bas sam mislio na pocetku da ce da me smori pesma... ka d ono. super. ostale sam samo po jednom slusao a ove sto mi bas privukose paznju dva puta kvalitet mp3-ca je slabiji negoli na onima koje susadrzale prvca dva mixa. skinucu 3. i 4. u kul kvalitetu kad se pojave. poz Quote
Baal Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 Jebote i dalje ne mogu da verujem koja albumčina! Narezao sam ga u 3 primeraka: 2 audio (za svaki slučaj 1 ako se sjebe), 1 mp3 i onaj na hard disku U mamu mu to mu dođe u 4 primeraka Znači album je straaaaaaaava! Al sam se napalila baš sam se napalila. Quote
Buddha Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 si slusao oceanic remixe? ja sinoc konacno kompletirao sva 4 i ne mogu da se skinem koliko su do jaja! najbolji remiksi bilo cega sto sam cuo Quote
Baal Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 Evo sad sam skinuo Vol.1 remix pa ću da preslušam, a sad sam se uživeo i fokusirao na tri albuma: Pain Of Salvation - BE Cult Of Luna - Salvation Isis - Panopticon Ništa drugo sem ovoga ne slušam! I ovaj Pain of Salvation razbi koliko je dobar.. Jebem ti ovu godinu sve odlični albumi izađoše... Quote
Buddha Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 meni je novi pos grozno sranje. ali zato su isis i luna Quote
Baal Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 Meni je baš do yaya nov PoS. ali zato i nova CoL rulaaaa bre! Quote
BodyRemover Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 kaze se "novi col" jer je samo "luna" u zenskom rodu a sve zajedno u muskom. poz Quote
BodyRemover Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 aj da iskoristim ovaj thread i da pitam kod koga su na kraju zavrsili moji RWovi? poz Quote
Buddha Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 aj da iskoristim ovaj thread i da pitam kod koga su na kraju zavrsili moji RWovi? poz kod mene su jos uvek. odnecu ih kentu ovih dana, samo da meni i njemu prodju neki ispiti GOTH JET Quote
Buddha Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 aj da iskoristim ovaj thread i upitam kod koga je na kraju zavrsila moja kapa? sad sam gologlavi blond redhead Quote
BodyRemover Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 pitao sam to vec. u svakom slucaju profitiraju debele gothicarke poz Quote
Baal Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 Cover je stvarno prelep... btw. sajt im je do yaya http://www.sgnl05.com Quote
Recommended Posts