Goxy Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 semper fidelis je najlosiji nargaroth album.odslusao sam ga tek iz treceg puta.traje skoro 80 min.,a druga stvar dosadan za slusanje.ima u par navrata nekoliko melodija koje lice na one sa sjajnog geliebte des regens albuma i to je jedina pozitivna stvar u svemu.sve ostalo je dosta monotono i predugacko. Quote
Grobodan Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Da ne kucam mnogo, slazem se sa Kvltom. Toliko je dosadan album da posle njega nisam mogao da slusam muziku skoro pola dana Quote
Guest Skullfuck Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 3. deo ...Hehe, prva stvar koju sam cuo od Nargarotha. Prava stvar, a pogotovo sama lirika! "Orke" je prvi album, dobro, demo, koji sam odslusao=odlican . Od albuma sam preslusao samo Amarok, Black Metal Ist Krieg i Rasluka I za sad. -Svaka mu cast! Quote
Narsil Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Sad sam nabavio neku svirku iz Atine...ima 5 ljudi u publici, a oni sviraju i jebu mame! ha, ha ,ha... Black Metal ist Krieg! Quote
Defunctus Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 na oficijalnom sajtu pise da je koncert u Srbiji,u novembru. Quote
Goxy Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 ne vidim sta je toliko smesno.jeste on paljevina i verovatno malo caknut,ali nista vise od ostalih nazovi blekera.muzika mu je na vecini albuma veoma dobra,jedino na par zadnjih je nezanimljiva.bice fino ako bude koncerta. Quote
morbid god Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 Jos kad bi pucao pistoljem iznad publike Quote
Warner Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 ne vidim sta je toliko smesno.jeste on paljevina i verovatno malo caknut,ali nista vise od ostalih nazovi blekera.muzika mu je na vecini albuma veoma dobra,jedino na par zadnjih je nezanimljiva.bice fino ako bude koncerta. slazem se,i ne vidim nista lose u tome ako je caknut. brate,sve je to black metal i mora se tako..malo... nargaroth je u top5 mojih omiljenih bendova....mizantropija DO KRAJA!! Quote
Јарослав Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 међу 5 ол тајм фејворит бендова. не само у блеку. по мени, Канвулф није направио ниједно лоше издање. а Хербстлејд је за уџбенике колико је добар албум. Quote
Narsil Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 na oficijalnom sajtu pise da je koncert u Srbiji,u novembru. :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: Јебање маме! Где?Шта?Како?Кад? :rockdevil: Quote
Јарослав Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 молим?!?!?! уууууууууууууууууу!!!!! до јаја!!! мада опет, то је Канвулф... Quote
Sadomator Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 Ja bih dosao samo da se smijem najvecem kretenu od kako je ove muzike. Ojhaaaa, satanic dernek http://img151.imageshack.us/i/werwolfandco.jpg/ Quote
Guest Pit Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 Ja bih dosao samo da se smijem najvecem kretenu od kako je ove muzike. Ojhaaaa, satanic dernek http://img151.imageshack.us/i/werwolfandco.jpg/ Ovo je Satanic Warmaster, a ne Nargaroth, ali Kanwulf jeste neprikosnoveni retard. Tu nema spora. Quote
Sadomator Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 (edited) Plavsan je Werwolf i do njega desno Kanwulf, sastavili se najveci jadnici. Edited August 14, 2009 by Sadomator Quote
Talvi Posted August 15, 2009 Report Posted August 15, 2009 Ogoljena (i bukvalno) sustina NSBM-a. Quote
Маузер Posted August 15, 2009 Report Posted August 15, 2009 Satanic Warmaster je jedan od najjacih bendova bre. Quote
HADES Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 na oficijalnom sajtu pise da je koncert u Srbiji,u novembru. Do jaja:) Quote
VANDALICUM Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 (edited) na oficijalnom sajtu pise da je koncert u Srbiji,u novembru. E ovo vredi videti... Edited August 18, 2009 by VANDALICUM Quote
Јарослав Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 једва чекам! само, треба добро размислити у чему доћи на концерт. ако се погреши мајица, може се десити да је Канвулф спали :) Quote
morbid god Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 KLadim se da pola od vas sto ste toliko odusevljeni koncertom N. nece doc na isti. Bice ono - fuck boli me glava, dobio temperaturu, dje bas sad ispitni rok, moram na selo da kidam drva matorcima, dekintiran sam... mada kolike ste srece, na kraju ce otkazati koncert zbog slucajnog samoubistva Kanwulfa na tonskoj probi(ne znam koji ce mu kurac tonska proba, al eto). Mars u kurac. Quote
Јарослав Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 ја долазим сигурно. Наргарот ми је већ годинама и годинама међу омиљеним бендовима, тако да нема шансе да ово пропустим, ма шта да се деси. Quote
Recommended Posts