Lou Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 Realno, nisam iz Velike Plane. Realno, Nargaroth jebe kevu. Realno, sisajte mi kurčinu. Realno, Jare nam je rekao da si iz Velike Plane. Ako to nije istina, nisi Jaretov drug. Realno. http://www.youtube.com/watch?v=w_qg4r7iZAI Pozdrav. Quote
Demon Seed Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 Realno, mozda je snimao covek spot u Velikoj Plani? 1 Quote
Talvi Posted March 5, 2014 Report Posted March 5, 2014 je l' baš njegov ili samo pozira? jer mi je to slikanje pored kola koja nisu tvoja uvek bilo jedna od najtužnijih i najsocijalnijih stvari ikad Quote
Demon Seed Posted March 5, 2014 Report Posted March 5, 2014 kao i druge discipline kojima se Kanwulf bavi, pomeranje datuma demoa, kicenje tudjim perjem, kurcenje poznanstvima sa velikanima scene i posvecivanje im pesama, itd. mada, ko zna, mozda je i njegov, ko laze, taj i krade Quote
Јарослав Posted March 5, 2014 Report Posted March 5, 2014 mislim da su baš njegova, tako bar kaže opis slike Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 5, 2014 Report Posted March 5, 2014 Sa obzirom na njihov standard i da je recimo satyr dobio ferari za 18ti rodjendan bio bi totalni propalitet da nema ovakva kolica,ali fun fakt je da im je pop gurao kombi na uglu francuske i cara dushana kad su bili kod nas:) 10 Quote
Demon Seed Posted March 5, 2014 Report Posted March 5, 2014 Trazio mu pop autogram i pustio mu na mobu sutku kako prave Quote
Goxy Posted November 19, 2014 Report Posted November 19, 2014 ovi isečci itekako obecavaju. posle veoma loseg proslog albuma,voleo bih ponovo jos jedan kvalitet slican jahreszeiten-u. http://www.youtube.com/watch?v=I9TcSMTTAq8 Quote
Demon Seed Posted April 23, 2017 Report Posted April 23, 2017 Realno, greota da se zatrpa gore ovaj Nešin post komentarima o novom albumu Quote
oʞɾoƃ Posted April 28, 2017 Report Posted April 28, 2017 Lord Worm je razgovetniji od njega. Osim toga, šteta što je propustio Viking revival sredinom prošle decenije. Late to the party kao i uvek. Quote
Recommended Posts