Narsil Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 KLadim se da pola od vas sto ste toliko odusevljeni koncertom N. nece doc na isti. Bice ono - fuck boli me glava, dobio temperaturu, dje bas sad ispitni rok, moram na selo da kidam drva matorcima, dekintiran sam... mada kolike ste srece, na kraju ce otkazati koncert zbog slucajnog samoubistva Kanwulfa na tonskoj probi(ne znam koji ce mu kurac tonska proba, al eto). Mars u kurac. То можда код готичарки, код мене то нема. Quote
Lunar Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 KLadim se da pola od vas sto ste toliko odusevljeni koncertom N. nece doc na isti. Bice ono - fuck boli me glava, dobio temperaturu, dje bas sad ispitni rok, moram na selo da kidam drva matorcima, dekintiran sam... mada kolike ste srece, na kraju ce otkazati koncert zbog slucajnog samoubistva Kanwulfa na tonskoj probi(ne znam koji ce mu kurac tonska proba, al eto). Mars u kurac. ? Sta si se poprimio, a pogotovo ti ne bi trebao to da prichash. Quote
Narsil Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 Ово ће да буде такво јебено кидање! Quote
Јарослав Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 криииииииг!!!!!!! ес исти криг! блек факинг метал ист криг!!!!!!! Quote
Grobodan Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 Evo ga novi Nargaroth: http://depositfiles.com/en/files/fs1upqknw Quote
Јарослав Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 имам га. могу рећи да је веома, веома добро. очекује нас фин концерт. Quote
Grobodan Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 Moram priznati da je ovaj album bolji od prethodne 2 abominacije, ali još uvek to nije baš to. Sve u svemu - može proći. Quote
Goxy Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 nije los album,vuce na geliebte,taj fazon.mada,kontam,nece se dugo jos slusati. Quote
Јарослав Posted September 30, 2009 Report Posted September 30, 2009 већ недељу дана без престанка вртим нови албум, и могу рећи да је савршен. концепт је феноменалан! песме су врхунске. не сећам се који је последњи албум успео да ми држи толику пажњу код првих слушања. једноставно феноменално! Кавулф је прејебао самог себе! свака част! Quote
Goxy Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 (edited) i meni se sve vise svidja.uopste nije dosadan kao prethodna dva.cak mi se i zvuk dosta dopada.mozda i original ubodem. Edited October 9, 2009 by Goxy Quote
morbid god Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 Meni je onako album.. mozda treba jos koji put da ga poslusam Quote
Sadomator Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 Sranje od albuma umotano u gej suknjice. Quote
oʞɾoƃ Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 (edited) Sranje od albuma umotano u gej suknjice. EDIT: Jedi govna I evo ti jedan Edited October 9, 2009 by Gojko Quote
Sadomator Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 Ako ces mi se vec upucavati, nemoj koristiti te otrcane fraze. Pucaj visocije Quote
morbid god Posted October 10, 2009 Report Posted October 10, 2009 (edited) Vidi se da ste newbies i latentni pederi - pravi black metalci ne koriste pravopis(hint. moderator bm foruma). Edited October 10, 2009 by morbid god Quote
kuruz Posted October 10, 2009 Report Posted October 10, 2009 # Joined: 07-novembar 04 # Joined: 07-oktobar 06 Позеру. Quote
morbid god Posted October 10, 2009 Report Posted October 10, 2009 Hahaha, za tvoj info ja sam ovdje od 2001e Quote
Grobodan Posted October 10, 2009 Report Posted October 10, 2009 Moj prvi post na forumu je bilo otvaranje Denial of God teme. Beat that. Quote
kuruz Posted October 10, 2009 Report Posted October 10, 2009 Hahaha, za tvoj info ja sam ovdje od 2001e 2001. si imao 19 godina, ja 2004. 16 Zezam se. Ko ti je banovao prvi nalog? I kako si bio potpisan? @ Grob Meni prvi postovi bili pljuvanje YUM - a, tad smo Baal, Nergal, Angelistor, Mr. Torture, ja i ostali agitovali za Metal Serbiju. Quote
morbid god Posted October 10, 2009 Report Posted October 10, 2009 Anatemisao me je sifilanosilas, kad me je ono izvodio pogrom protiv anti-hriscana. Al je car banovao nalog koji je stariji, dok mi je ovaj novi ostavio u zivotu Quote
Narsil Posted October 10, 2009 Report Posted October 10, 2009 Он је мени дао ворн јер сам рекао да имам демонски курац на теми о сатанизму. Quote
Goxy Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 jbt,kako sve vise slusam album,cini mi se da mu je ovaj mozda i najbolji do sada.zima ako nije i najbolja pesma od nargarotha.leto i prolece isto perfekcija.bubanjevi nikad bolje osmisljeni, a tek zvuk bubnja i gitare. najbolji black album godine do sada!!! Quote
F4R15 Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 jbt,kako sve vise slusam album,cini mi se da mu je ovaj mozda i najbolji do sada.zima ako nije i najbolja pesma od nargarotha.leto i prolece isto perfekcija.bubanjevi nikad bolje osmisljeni, a tek zvuk bubnja i gitare. najbolji black album godine do sada!!! eh, sada brojim koliko će ih popljuvati ovaj navod Quote
Recommended Posts