Out Of Time Posted November 10, 2004 Report Posted November 10, 2004 Sto? "Nikada vishe necu raditi sa Edge of Sanity ekipom... Josh i dalje od toga, necu raditi ni najednom death metal albumu... Suvishe sam star i to me vishe ne interesuje..." a onda, Nightmares Made Flesh... lazovchina... Quote
azal Posted November 10, 2004 Report Posted November 10, 2004 Nikad nisam kapirao sto se ljudi toliko prze na Swano-a. volim ja EoS, Nightingale cak i Unicorn postujem etc, etc ima super glas i predobar je muzicar....ali nije nikad bio (bar meni) covek koga treba worshipovati. He's no Devin Townsend, I'll tell you that much! Quote
Dani Posted November 10, 2004 Report Posted November 10, 2004 Damned By the Damned je Axleson/Larsson pesma, ali je odlicna Jeste. Quote
Fiery Posted November 10, 2004 Author Report Posted November 10, 2004 "Nikada vishe necu raditi sa Edge of Sanity ekipom... Josh i dalje od toga, necu raditi ni najednom death metal albumu... Suvishe sam star i to me vishe ne interesuje..." a onda, Nightmares Made Flesh... lazovchina... Otprilike je istovremeno radio na Bloodbath-u i govorio to za intervju Ali svakako nam ne smeta sto je lagao Quote
Angelystor Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 ccc..sto bre ova tema pade u ovakav zaborav! EDGE OF SANITY, the acclaimed Swedish band led by producer/multi-instrumentalist Dan Swanö, has launched a poll for fans to vote on which tracks to include on its upcoming double CD collection, "The Best of Edge of Sanity". According to Dan, "one disc will feature the highlights of the more 'normal' studio albums and the mini-album 'Until Eternity Ends' [1994]," while "the second disc will be packed with 'Crimson' [1996] and 'Crimson II' [2003] in slightly edited versions. All songs will be remastered." http://www.ultimatemetal.com/forum/forumdisplay.php?f=69 Quote
Angelystor Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 EDGE OF SANITY, the acclaimed Swedish band led by producer/multi-instrumentalist Dan Swanö, has finalized the track listing for its upcoming double CD collection, "The Best of Edge of Sanity". According to Dan, "one disc will feature the highlights of the more 'normal' studio albums and the mini-album 'Until Eternity Ends' [1994]," while "the second disc will be packed with 'Crimson' [1996] and 'Crimson II' [2003] in slightly edited versions. All songs will be remastered." "The Best of Edge of Sanity" track listing: Disc A: 01. Tales… 02. Human Aberration 03. Enigma 04. In The Veins/Darker Than Black 05. Lost 06. The Masque 07. Until Eternity Ends 08. Eternal Eclipse 09. Twilight 10. Black Tears 11. 15:36 12. Hell Is Where The Heart Is 13. Hellwritten 14. Bleed You Dry Disc B: Crimson (full album) Crimson II (full album) Quote
Speed_Dead Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 jebeno dojaja bend...greota sto su njegovo mesto u vrhy tema na yumu zauzeli daleko losiji bendovi.. unortodox! Quote
Apostol Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Meni je unorthodof i purgatory afterglow remek delo... Swano je genijalan muzicar ali daleko od toga da ga worshipujem... Svidja mi se sto je uradio nightmare made flesh sa bloodbathom jer je album jebeno dobar!!! Quote
Lunar Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Veoma dobar band koji je veoma zaboravljen, meni je Purgatory Afterglow posle Slaughter of the Soula omiljeni melodeath album. Ali mislim da je band dostigao svoj vrhunac sa Crimsonom koji se moze samo opisati kao masterpiece, mada album nije za svakog. meni licno smeta kod Crimsona kad ga stavim u mp3, ocu da cujem neke delove pesme a moje glupi mp3 nema premotavnaje i moram da slusam tako celukupnu pesmu, ali svejedno (da nije) pesma je veoma slusiva moze da se oslusa iz prva tri puta cela pesma ali onda nemozete vishe da trpite da slusate celu pesmu vec premotavate jer su vam neki delovi prejaki i zelite njih da cujete prvo. To je kao kod albuma prvo ga preslusate celog, i posle nekog vreman vracate se samo pesmama koje vam se svidjaju. Ona dva albuma sto kasnije slede nisu vredna pomena, i ako Crimson II ima neke dobre trenutke na sebi, mada nimalo slicno I-i , mislim zna dan Swano svoj posao ali ocigledno nije iskusan u radu na albumu sa svim instrumentima , nadje se tu neki solo /rif koji je dobar ali nezna da odrzi kontinuitet. Mada nije losh guitarwork na Nightmare made flash . Ono jedino za fanove price o Crimson-u posto se nastavlja prica u II-i . . Planiram da skinem u skorije vrem moontower . Odlican band stvarno, i The Spectral Sorrows i Unortodox su stvarno odlicne stvari. Quote
Grob Bez Dna Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 je l slusao ko moontower? kako vam se svidja? add reality je bas Quote
kuruz Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Мени је на том албуму најбоља Sun of the Night. Quote
Lunar Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Super je album, ali ima nekih mana, ali svejedno odlichno izdanje. Quote
SkullKrusheR Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 meni je taj album chisto savrshenstvo. mogu da ga slusham bilo kad, nikad mi ne dosadi. uncreation mi je highlight albuma. Quote
Lunar Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 meni je Crimson chisto savrshenstvo. mogu da ga slusham bilo kad, nikad mi ne dosadi. fix'd . Quote
SkullKrusheR Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 uvek the spectral sorrows... nikad crimson... zajebavam se, naravno, ali mi je stvarno the spectral sorrows ubedljivo najjache swanovo izdanje. ja kad chujem onaj rif u livin' hell, lomim sve oko sebe... tako je jebeno zao. Quote
Speed_Dead Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 Ja anortodoks i krimson slusam, ostale se ne usudjujem jer sam cuo da su nesto zasrali zastoko i zastranili u odnosu na ta dva albuma.. Quote
SkullKrusheR Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 au, ala ti zivish u zabludi. the spectral sorrows = death metal enciklopedija. i purgatory afterglow je odlichan. Quote
Grob Bez Dna Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 Ja anortodoks i krimson slusam, ostale se ne usudjujem jer sam cuo da su nesto zasrali zastoko i zastranili u odnosu na ta dva albuma.. lose si cuo. a i ne znam sto slusas druge, al ajde. Quote
Speed_Dead Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 pa imam loa iskustva sa nekim bendovima koje sam jako voleo a razocarali su najstrasnije, pa mi je to jednostavno ubilo zelju da ih slusav vise pa nisam hteo da se to ponovi i u ovom slucaju Quote
Speed_Dead Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Aj da vas poslusam a i da poslusam spectral sorrows i purgatory afterglow Quote
Grobodan Posted January 11, 2010 Report Posted January 11, 2010 Zanimljivo da ste uzdigli ovu temu, bas sam se razbijao od PA ovih dana. Twilight hit za vjeki vjekova Quote
Speed_Dead Posted January 11, 2010 Report Posted January 11, 2010 Ipak mi je Unortodox najjaci album i tako ci i ostati, poslusao sam i ostatak ali UNO je vr` Quote
Recommended Posts