Spastic Ink Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Upravo sam skinuo Paradise Lost Bonus Dvd(3,28 gb). Sta reci !!! Syx je nastavio tradiciju.Katastrofa snimci.Pola cujes,pola mastas. Ocekivao sam ipak vise posto sam pre nekoliko meseci skinuo Inferno sa Gigantour-a.(njihov najcistiji snimak do sad) Hoce li ovi ljudi uraditi makar jedan posten dvd koncert ! Quote
Novaliis Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Pa zavisi..i to izgleda od toga da li će nabaviti drugog gitaristu za koncerte. Quote
DragonHeart Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Nema to veze s drugim gitaristom. Nemoj da sad ispane po vasoj prici kako je Symphony X los uzivo, sto bi bio pravi jeres. Romeo je najavio u skorasnjem intervjuu da ozbiljno razmisljaju da snime neki koncert za potrebe DVD-a. Quote
ProgressiveR Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Očigledno je da čovek vuče svoju priču .... ccc Quote
Novaliis Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Pa Russel mi je najjači pevač a Odiseja jedna od najboljih pesama koje ikad sam čuo, mada oni nemaju lošu pesmu. Quote
Novaliis Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Kako je otpevao Cemetery Gates sa DT.. :rockdevil: Quote
kejd Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Pa Russel mi je najjači pevač a Odiseja jedna od najboljih pesama koje ikad sam čuo, mada oni nemaju lošu pesmu. True Quote
ProgressiveR Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Cool. Samo ja bih se smorio ... da te po hiljaditi put pitaju jedno te isto: kako si počeo da sviraš, koji su ti bili uticaji ... bla bla ... jadan taj umetnički svet (što mora da ponavlja odgovore stalno)I najbolja su mi pitanja na koje osoba koju intervijuišu odgovor si "Yes" ili "Yeah" ... ha haIpak, lepo je pročitati :)Thanx!Da ... ima i super stvari da se pročita Quote
RNA Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 До јаја, издали су нови албум на дуплом винилу, то ће одмах да се набавља. Ваљда ће SPV бити довољно мудар да реизда и старије албуме на плочама. Quote
Miss_Infernal Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Pa Russel mi je najjači pevač a Odiseja jedna od najboljih pesama koje ikad sam čuo, mada oni nemaju lošu pesmu. RESPECT BRATE! Quote
kejd Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 There is no turning back...Fly with me forever hi, and on this wings we will set the world on fire koji hit jbt. Quote
RNA Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 До сада највећи који су направили, не сећам се да су имали иједан толико заразан рефрен. Можда на 'Champion Of Ithaca'. Quote
DragonHeart Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 "Champion Of Ithaca" je dio pjesme "The Odyssey". Quote
RNA Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 "Champion Of Ithaca" je dio pjesme "The Odyssey". И то последњи. Иако ме тај албум цео генерално није нешто претерано ухватио, та песма је . Quote
Elldamar Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Odgledah danas spot za Serphent's kiss...fantastichan je...Mozda najbolje delo I-code tima do sada...Odlichna ideja,skroz u fazonu albuma i tematike...Jedva chekam spot za Set a world on fire jer mi Serphent's kiss ne lezi previshe kao pesma... Quote
Tanya Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Aham, dobar je spotić, okačila sam ga na myspace Romeo se pravi da je keksi tip Joj da mi je takvo jedno zmijče Quote
DragonHeart Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Svidja mi se spot, s tim sto je kamera trebala da fokusira Romeo-a dok je solirao Quote
Recommended Posts