Aces High Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 posto vidim da ga svi hvale.................i vole.................. pa bih i ja da pocenem da ih slusam............ ali prvo da ih cujem............. elem ako bih ste mogli da mi date 2 njihova albuma (linkove da ih skinem) pa da ih preslusam............... ako mi se svide naravno uzivacu i slusacu, a ako ne nikom nista.................. Quote
Sale B.C. Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Ja ću već koliko danas da se sračunam i da vidim kako će me izaći opcija da svaki dan dolazim kolima .... imam oko 120 km u jednom pravcu (ili možda nešto više) .... ali jbg, posao prokleti imaš par rumljana koji bi rado podelili troškove ove opcije Quote
DBrave Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 @aces high imas linkove na prosloj strani za sve albume Quote
ProgressiveR Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 He he ... e pa, Sale, moj ratni druže, onda smo se dogovorili .... javi mi ekipu, da znam Quote
AwakeN Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Chek out This Guy,jebo te Michael romeo bi mu bar pruzio ruku,pogledajte i sami... http://youtube.com/watch?v=eK-w3BmNUZA http://youtube.com/watch?v=KZaFJI411KI Quote
AstralliS Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Pružio bi mu Romeo ruku da mu je poljubi. Quote
Sale B.C. Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 ovu gadnu ruku??? jebote baš ne volim da ga gledam, sa tim svinjskim ćevapima, izgleda ko neuspeli malmsteenov klon Quote
AstralliS Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 (edited) edit: - mali ćevabdžija Edited April 1, 2008 by AstralliS Quote
Tanya Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 (edited) Opa, nije los Gustavo A Romeo je lako opovrgnuo to da dobri gitaristi moraju imati mrsave duge prste Edited April 1, 2008 by Tanya Quote
AstralliS Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Opa, nije los Gustavo Pokušaj da nađeš gde svira Extremist-a. Quote
Aces High Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 @aces high imas linkove na prosloj strani za sve albume TNX...........nisam video hehehe................. hvala ti!!! skinucu prva 2 pa kao i se svide idem na sve............... TNX Quote
Tanya Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 TNX...........nisam video hehehe................. hvala ti!!! skinucu prva 2 pa kao i se svide idem na sve............... TNX Najbolje skini The Odyssey i The Divine wings of Tragedy, pa ako ti se svide skidaj dalje Quote
Aces High Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 (edited) e znaci ta 2 su najbolja............kk upravo skidam The Damnation Game a posle cu The Divine wings of Tragedy.................pa cu The Odyssey, i na kraju V................... i to je to.............onda cu da ih preslusam pa ako mi se svidjau uzivacu ako ne jbg.......... TNX SVIMA!!!!!!!!!!! Edited April 1, 2008 by Aces High Quote
RNA Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Моја препорука, иако се не мувам често овде по теми, су 'The Damnation GAme', 'Divine Wings Of Tragedy' и 'Paradise Lost'. Quote
AstralliS Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Hehe... Neko je uvrstio i "Paradise Lost". Quote
ProgressiveR Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Dobar je lik, ali jeste li čukli kako skrnavo svira ritam deo???? eh, desanka se nije tu razradila Quote
Tanya Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Hehe... Neko je uvrstio i "Paradise Lost". Sta je smesno druze album jebe mame. Album je odlican, samo sto smo ga najmanje slusali od svih, pa retko ko se seti njega da preporuci nekome ko tek pocinje da slusa SyX Quote
AstralliS Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Naravno da je odličan, neće pogrešiti ako i njega skine za početak. Quote
Tanya Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Ovo je bend kod koga je jako tesko izdvojiti "nesto za pocetak" Uvek sam u dilemi sta da kazem ljudima da prvo preslusaju Sve albume obozavam Quote
AstralliS Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 (edited) Neka lepo skine sve albume, stavi disk u plejer u svakoj sobi i neka trči od sobe do sobe. Samo što će mu trebati malo veći stan. Edited April 1, 2008 by AstralliS Quote
RNA Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Album je odlican, samo sto smo ga najmanje slusali od svih, pa retko ko se seti njega da preporuci nekome ko tek pocinje da slusa SyX У последње време само тај албум и сушам од њих, а планиам да га набавим и на плочи, као за сада једини њихов винилни урадак. Quote
Aces High Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 (edited) Poslusao sam album The Damnation Game...... i ovako: posto ih prvi put slusam super je.................meni su za pocetak najbolje stvari (Dressed To Kill, The Damnation Game, Secrets) i nekako ima dosta melodicnosti (sto nekako ne volim previse)................. ali za pocetak je dobro.......... a sad dal se kod njih obicno cuju gitare slabije (uvek) posto sam primetio ovde da se vise cuju bubnjevi nego gitare....???? zadovoljan za sada kada poslusam sledeci album recicu vam............. Edited April 1, 2008 by Aces High Quote
Recommended Posts