kejd Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Hahha, mislim da je cista smejurija porediti, pa i na takav nacin, SyX i Kamelot...ne kazem da je Kamelot los bend, ali SyX je mnogo, MNOGO bolji, kvalitetniji bend. Nazalost, kvalitet nije nesto sto danasnja omladina ceni, pa s'toga ostadosmo praznih saka sto se tice SyXa-a ove godine...dao bih i 4000 samo da ih vidim i cujem kod nas...ali o tome neki drugi put... Quote
:matija Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 svi se slazemo da je syx kvalitetniji od kamelota, sto ne znaci da kamelot nije kvalitetan.. ali vise ima kamelot publike nego syx Quote
Zoll Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Samo nek dođu oni, biće publike dovoljno ! Ja već hvatam zalet za šipku ! Quote
kejd Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Samo nek dođu oni, biće publike dovoljno ! Ja već hvatam zalet za šipku ! To matori... Quote
Stormlord Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Problem nije u kvalitetu nego u popularnosti. U ovom trenutku je Kamelot popularan ko Ceca medj narodnjacima pa imaju publiku ovde za solo cert, SyX nema (nazalost) pa eto mormo da se strpimo. Quote
AstralliS Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Da se počne sa popularizacijom SyX-a. Quote
:matija Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 mislim da ce syx postati dosta popularniji posle jednog koncerta kod nas, cini mi se da je isto bilo sa kamelotom, bili su oni popularni i pre prvog, ali pogledaj sad vlada kamelot groznica Quote
AstralliS Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Haha, da... Kad se nalože klinci i klinceze, ima i SyX da dolazi svake godine. Quote
BiserkaB. Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Odlicno! Jeste da ih manje ljudi slusa nego Kamelot, ali znam sigurno da nama ne bi bilo nista da platimo 1000din vise nego za Kamelot da ih cujemo, tako da mozete slobodno da planirate da ih dovedete Quote
DragonHeart Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Otegla se prica o koncertu kao da je izvjestan, a ne samo lijepi san. Quote
AstralliS Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Haha, imaginations from the other side. Quote
kejd Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Haha, imaginations from the other side. Ne ne ne sinko... Whispers Quote
Tanya Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Problem nije u kvalitetu nego u popularnosti. U ovom trenutku je Kamelot popularan ko Ceca medj narodnjacima pa imaju publiku ovde za solo cert, SyX nema (nazalost) pa eto mormo da se strpimo. Naravno, Kamelot je mnogo komercijalniji od SyX-a, stoga bi i posecenost bila mnogo slabija. Ali opet ponavljam, nama be bi znacilo nista da damo 1000 ili 2000 vise da cujemo amere Stavise znam da bi vecina progresivaca volela da na koncert dodje sto manje ljudi, ali da su istinski fanovi, nego da dodje masa ljudi koji ih ne slusaju vec dolaze jer se nesto desava, pa se mora prisustvovati dogadjaju... mislim da ce syx postati dosta popularniji posle jednog koncerta kod nas, cini mi se da je isto bilo sa kamelotom, bili su oni popularni i pre prvog, ali pogledaj sad vlada kamelot groznica U sustini zato se koncerti toliko i rade, promovisanje onoga sto stvaras, osvajanje novog trzista... Nadam se da ce SyX ponovo resiti da se promovisu malo i kod nas Quote
under_the_sky_soo_blue Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Pa ovaj Castle je trebao da ih dovede Nadam se da ce da dodju!!!!!!!!! Viva la Rusell Allen!!!! Quote
Laurelin Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 E, ja sam vrlo optimisticna po ovom pitanju... Prvi put zamalo da dodju... Drugi put, vala nema da omane... Quote
AstralliS Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 Haha... Koji drugi put? Elem, iz tvojih usta u Božje uši. Quote
:matija Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 a nasi bogovi su u ovom trenutku elderane i frubi Quote
OATH RECORDS Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 SYMPHONY X - Paradise Lost (Special Package) Quote
Zazidar Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 hmmm... mislim da su mogli malo bolje da odrade spot seting world on fire... :/ demoni su vikinzi a andjeli crnci... shto nije obrnuto? a mogli su da budu i zhirafe... Quote
Novaliis Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 Haha, crnci vikinzi..sto da ne, vidjao sam ih vec.. Quote
ProgressiveR Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Posle nekih 5-6 godina slušanja "V- The New Miytjology Suite" mogu samo da zaključim da je za mene ovo najbolji album ikada snimljen na svetu ... ne treab da se povedu raspravke da li jeste ili nije, rekoh, za mene ... a to sam samo želeo da napišem ovde Quote
azal Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 uff ja pustio pre neki dan i stvarno jebe mater idalje, stvarno savrsen. ali ne znam..Odyssey mi je nekako savrsen heavy metal album, a TDWOT mi najdrazi jer sam ga prvog cuo. jedan od retkih bendova koji je uspeo 4 albuma prejebenih da izbaci zaredom. Quote
:matija Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 (edited) Kod njih nema greske, pa ni paradise lost nije los. Mada primetio sam da twilight in olympus, ljudi poprilicno zapostavljaju, a meni je drag. Edited December 4, 2008 by Angrist. Quote
azal Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 meni su PL i DM onako 7 od 10...a sve izmedju 10..mozda TIO 9 samo zato sto su ga zurili i nisu imali vremena da urade title track koji je trebao da bude neki opus od 20 min. Quote
Recommended Posts