Jump to content

Recommended Posts

Posted

On the field, with sword and shield...

Nego, ljudi, ja njih ne ocekujem ovde. Jedino budimpesta, kod nas jednostavno prog ne prolazi, osim evergrey-a, i recimo ovako nekog paketa circle II circle/manticora, gde dolaze fanovi 100%. Ovi veci bendovi = skuplji, a malo progera.

Posted (edited)

Ja sam zbog Accolade II i The Turning i počeo da ih slušam, to su prve njihove pesme koje sam čuo!

@Angrist.

Pa jbg, mislim da bi bilo sramota ako na njihov cert ne bi došlo ljudi dovoljno bar da se mala sala SKC-a napuni! Inače ja znam lično bar 10-15 ljudi koji bi sigurno bili na koncertu, zajedno smo se "oštrili" za njihov nesuđeni nastup na Castle-u... :)

Edited by Zoll
Posted
Inače ja znam lično bar 10-15 ljudi koji bi sigurno bili na koncertu, zajedno smo se "oštrili" za njihov nesuđeni nastup na Castle-u... :)

Ja sam se oštrio, počeo sam da slušam SYX samo zato što dolaze na Castle, pa da ne propustim i to čudo. Kad ono, ćorak. Ali nije mi žao, postao sam big fan. :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

Posted

SyX = Velika sala Doma Omladine. Ja bi to tako nekako rekao, bar moja procena. Tu gore stane taman neshto preko 500ljudi, mislim da je 700-800 full kapacitet.

Pa ako se isplati dovoditi ih za toliko, sledeca turneja... pa valjda ce neko od promotera da cita ove teme...

Posted

Jedini problem je u tome sto su organizatori videli da je na pos-u i threshold-u bilo 200 ljudi, mozda ni toliko.

Mozda je Syx druga prica, mozda nije. Sve u svemu rizik je dovoditi ih. :)

Posted

Na zalost, tesko da bi napunili i SKC, pogledajte bilo koji klip na youtubu videcete da se oni jos nisu pomakli dalje od klubskih svirki bilo gde u svetu, jedino po nekim festivalima nastupe pred vecim brojem ljudi, a sami tesko da mogu, a kod nas tek! sumnjam da bi doslo vise od 500...

Posted
Ne. Stvarno bi bilo dosta ljudi za SX. Pola mog faxa bi doslo, a muzicara je dosta.

Jebote, na kom si faksu? Ili studiras metalurgiju, ili vas ima desetoro :bigblue:

Posted

Pa opcija odlaska preko na cert uvek postoji, ali ja baš želim da dođu kod nas pa da ih ovde vidim. A što se tiče procene koliko bi ljudi došlo... pa recimo da se slažem da je 400-500 neki maximum... još ako bi to bio jedini cert u regionu, onda je ova cifra gotovo sigurna...