Zoll Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Čisto sumnjam da takav bend samo toliko košta. Neko nekog opasno zajebava. I meni to "smrdi", to je nikakva cifra za takav bend... kapiram da se radi o nekoj informaciji sličnoj onoj kakvu je jedan moj ortak imao pre recimo 2 godine kad je tvrdio da za 1000 evra može da se dovede Stratovarius... Quote
Prisoner of Dreams Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 па у Пети паркић, предгрупа Београдски синдикат Quote
Spastic Ink Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Jbg,ljudi dzabe sto je nama bend velik kad traze 2 hiljadarke a mi nemamo ! Jos kad ih dovedemo u kolosalni SKC (da bi se malo i zaradilo)pa sami sebe ne budu culi,onda nece hteti da dodju ni da im nudimo neverovatnih 2500 !!! Quote
Telcontar Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Pazi cena je uvek ono `negotiable` tako da varira, ali recimo da je ta cena za Srbiju / Istocnu Evropu out of EU manje vishe realna. Problem je sto SyX retko svira i u okolnim zemljama, pa bi na tu cenu valjalo dodati cene Avionskih karata, ili puta do ovamo i nazad busom ako sviraju recimo u Austriji, sto cenu duplira sigurno. Najbolja varijanta je da dodju kao support recimo `Kamelotu` posto su i samo izrazili zelju da bi recimo sa njima isli na turneju kada bi mogli da biraju sa kime bi. Quote
:matija Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Realnije je da to bude double headline turneja. Quote
ShinigamY Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Realnije je da to bude double headline turneja. Yep, ja u prvom redu 2 dana pre koncert-a... Imam vrecu za spavanje i lisice Quote
Zoll Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 Realnije je da to bude double headline turneja. Upravo. Quote
AstralliS Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Slušam SYX nakon dužeg vremena, album "The Odyssey", i iz pesme u pesmu album se ustoličuje na prvo mesto liste najboljih albuma iz njihovog opusa. Uh! Quote
Grob Bez Dna Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 ja najvise volim the damnation game. mada, syx je jedan od retkih bendova ciji svaki album valja. Quote
indistraktbl Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 A da nam malo bace neki DVD?Bilo bi krajnje vreme Quote
Zoll Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Vaistinu! Ja imam Live in Montreal, al to nije dvd... barem ja imam u dviX formatu. Jel postoji možda neko DVD izdanje sa Gigantour-a? Quote
indistraktbl Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Postoji,mislim da je iz 2005.ali su po 2,3 pesme zabelezene za svaki bend,pa tako i za Symphony X. Quote
Prisoner of Dreams Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Па, имају онај ДВД што је ишао као бонус уз Paradise Lost (наступи из Париза, Токија, Милана, Мадрида, Холивуда + Gigantour). Ал, није то-то. Превише је сирово, у бутлег фазону, иако је официјалано. А биће ваљда једном и нешто са фенси звуком и сликом Quote
indistraktbl Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Па, имају онај ДВД што је ишао као бонус уз Paradise Lost (наступи из Париза, Токија, Милана, Мадрида, Холивуда + Gigantour). Ал, није то-то. Превише је сирово, у бутлег фазону, иако је официјалано. Uh..to mi je bas tezak krs.Ne znam samo kako su mogli to da izbace kao bonus,no dobro.Sacekacemo i taj dvd Quote
Totamealand Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Realno, krajnje je vreme za official live DVD... Quote
ProgressiveR Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Ma oni su underground ... oduvek buili a verujem da će i ostati. A realno bolje prangijaju od svih mainstream bendova zajedno Quote
AstralliS Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Ajd da otvorimo fond i prikupljamo novac kojim bismo doveli SyX. A onda nekad i Threshold, PoS i tako. Quote
ProgressiveR Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Ajd da otvorimo fond i prikupljamo novac kojim bismo doveli SyX. A onda nekad i Threshold, PoS i tako. Bojim se da bi prvo morali da vratimo dug PoS (a ta Threshold ne znam) Quote
AwakeN Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Sve mi se cini da su dobili mnogo los utisak o nama posle castle-a....nadam se da im to nece pomutiti razum da nas posete nekad.....mnogo zavidim Banetu( Spastic Ink) jer je imao priliku i CAST da se upozna sa Russelom na koncertu u Budimpesti,kakav srecnik....... Quote
AstralliS Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Bojim se da bi prvo morali da vratimo dug PoS (a ta Threshold ne znam) Što bismo mi vraćali tuđe dugove? Ukoliko bismo mi njima dali pare, ne vidim razloga što ne bi odradili svoj posao kako treba. Naravno, sve ovo je hipotetički rečeno. Quote
Recommended Posts