Jump to content

Recommended Posts

Posted
Čisto sumnjam da takav bend samo toliko košta. Neko nekog opasno zajebava.

I meni to "smrdi", to je nikakva cifra za takav bend... kapiram da se radi o nekoj informaciji sličnoj onoj kakvu je jedan moj ortak imao pre recimo 2 godine kad je tvrdio da za 1000 evra može da se dovede Stratovarius...

Posted

Jbg,ljudi dzabe sto je nama bend velik kad traze 2 hiljadarke a mi nemamo !

Jos kad ih dovedemo u kolosalni SKC (da bi se malo i zaradilo)pa sami sebe ne budu culi,onda nece hteti da dodju ni da im nudimo neverovatnih 2500 !!!

Posted

Pazi cena je uvek ono `negotiable` tako da varira, ali recimo da je ta cena za Srbiju / Istocnu Evropu out of EU manje vishe realna. Problem je sto SyX retko svira i u okolnim zemljama, pa bi na tu cenu valjalo dodati cene Avionskih karata, ili puta do ovamo i nazad busom ako sviraju recimo u Austriji, sto cenu duplira sigurno. Najbolja varijanta je da dodju kao support recimo `Kamelotu` posto su i samo izrazili zelju da bi recimo sa njima isli na turneju kada bi mogli da biraju sa kime bi.

• 1 month later...
Posted

Vaistinu!

Ja imam Live in Montreal, al to nije dvd... barem ja imam u dviX formatu. Jel postoji možda neko DVD izdanje sa Gigantour-a?

Posted

Па, имају онај ДВД што је ишао као бонус уз Paradise Lost (наступи из Париза, Токија, Милана, Мадрида, Холивуда + Gigantour). Ал, није то-то. Превише је сирово, у бутлег фазону, иако је официјалано.

А биће ваљда једном и нешто са фенси звуком и сликом :D

Posted

Па, имају онај ДВД што је ишао као бонус уз Paradise Lost (наступи из Париза, Токија, Милана, Мадрида, Холивуда + Gigantour). Ал, није то-то. Превише је сирово, у бутлег фазону, иако је официјалано.

Uh..to mi je bas tezak krs.Ne znam samo kako su mogli to da izbace kao bonus,no dobro.Sacekacemo i taj dvd

Posted

Sve mi se cini da su dobili mnogo los utisak o nama posle castle-a....nadam se da im to nece pomutiti razum da nas posete nekad.....mnogo zavidim Banetu( Spastic Ink) jer je imao priliku i CAST da se upozna sa Russelom na koncertu u Budimpesti,kakav srecnik.......

Posted
Bojim se da bi prvo morali da vratimo dug PoS (a ta Threshold ne znam) :D

Što bismo mi vraćali tuđe dugove? :) Ukoliko bismo mi njima dali pare, ne vidim razloga što ne bi odradili svoj posao kako treba. :) Naravno, sve ovo je hipotetički rečeno. :D