Erotomaniac Posted March 27, 2011 Report Posted March 27, 2011 Evo trece pesme Prometheus(I am alive) http://www.youtube.com/watch?v=HJy2SQqYd6g Quote
Zoll Posted March 27, 2011 Report Posted March 27, 2011 Dobro zvuči ovo. Samo mi je malo poznat uvod tj. prvih minut i nešto, do onog uvodnog soloa.. baš me podseća na nešto, samo ne mogu sad da se setim na šta tačno. Quote
ShinigamY Posted March 27, 2011 Report Posted March 27, 2011 Takodje, zvuci mi kao mesavina Absinthe and Rue, Premonition i Shades of grey... Mada verovatno tripujem Kul pesma sve jedno Quote
Runner Posted April 22, 2011 Report Posted April 22, 2011 Intervju sa Romeom iz Ljubljane, mart ove godine 1 Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted April 22, 2011 Report Posted April 22, 2011 The End of Innocence, studijska: Quote
ShinigamY Posted April 22, 2011 Report Posted April 22, 2011 Ili na band page-u facebook-a http://www.facebook.com/symphonyx?sk=app_178091127385 Quote
Aces High Posted April 22, 2011 Report Posted April 22, 2011 Sta znam, neki prosek. Refren je vadi. Valjda ce biti bolji ostatak albuma... Quote
Zoll Posted April 23, 2011 Report Posted April 23, 2011 Dobra je, nekako mi najavljuje album kao logičan nastavak Paradise Lost-a. Quote
AwakeN Posted April 23, 2011 Report Posted April 23, 2011 Iskreno uzivo mi je zvucala bolje......bila je brža I energicnija......ovako je puno smornija,klavijature su ok,ali sam se odvikao od Pinelle I njegove dominacije u pesmama! Quote
azal Posted April 25, 2011 Report Posted April 25, 2011 SX nece nikad lose da zvuce ako si vec fan muzike. Uvek ce Russ dobro da zvuci, uvek ce Romeo da jebe majke, ali je meni zao da ovoliko talentovana grupa toliko ne zeli da proba bilo sta novo. Nista strasno, ali bar malo nesto novo da ubace. Ovo je toliki sablon da manje vise znam sta ce da se desi pre nego sto cujem celu pesmu. od riffova, do pevanja, do teksta, sve zvuci kao da ih uopste ne zanima da prave novu muziku nego stancaju zato sto moraju. Quote
DBrave Posted April 25, 2011 Report Posted April 25, 2011 slazem se skroz, ali cim neko ubaci nesto novo danas po defoltu ga ispljuju sa svih strana, pa krenu oni debilni izrazi prodali su se, picke zaboravili su stare fanove, komercijalizacija, sta ce im koj kurac elektronika, growl, balade su im mnooogo gore nego one stare svako ima svoj idealan album vec snimljen u glavi, samo bend treba da ga izda Licno mislim da je ipak mala promena samo Russelov stil pevanja, mislim da je agresivniji nego na ranijim albumima. Quote
Face Of Melinda Posted April 25, 2011 Report Posted April 25, 2011 SX nece nikad lose da zvuce ako si vec fan muzike. Uvek ce Russ dobro da zvuci, uvek ce Romeo da jebe majke, ali je meni zao da ovoliko talentovana grupa toliko ne zeli da proba bilo sta novo. Nista strasno, ali bar malo nesto novo da ubace. Ovo je toliki sablon da manje vise znam sta ce da se desi pre nego sto cujem celu pesmu. od riffova, do pevanja, do teksta, sve zvuci kao da ih uopste ne zanima da prave novu muziku nego stancaju zato sto moraju. Upravo to, odslusah novu stvar i u sustini dobro zvuci, ali vec kao i svakoj prici imas ideju kakav ce da bude zaplet, rasplet i kraj... Quote
azal Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 (edited) nevermore, soilwork otpali sa turneje, pa sviraju ceo odyssey http://www.youtube.com/watch?v=8pIV-06Vg2o&f Edited April 26, 2011 by azal Quote
Zoll Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 Auuuuu! Kad se sad nisam šlogirao! xD Objasnili su, svaka im čast! Nisam verovao da će ovo izvoditi uživo, ali mi je jako drago što nisam bio u pravu! Još SAMO da i ja ovo vidim uživo, po mogućstvu u Bg-u. Quote
ShinigamY Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 Još SAMO da i ja ovo vidim uživo, po mogućstvu u Bg-u. Not gonna happen and you know it Spamovao sam LePonda na fejsu sa tim pitanjem, nista nije sigurno, osim buducih snimanja spotova kod nas... Quote
azal Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 koliko je los tekst za ovu novu stvar, narocito refren. Quote
Runner Posted April 27, 2011 Report Posted April 27, 2011 Uhh, dobra polo majica, mogao bih u njoj 'ladno na posao. Inace, prije dvije godine sam pokusao da preko zvanicnog SympX sajta narucim neku obicnu T-shirt od 15ak dolara, uz posredstvo ovog naseg E-ducana koji se bavi prodajom i dostavom proizvoda sa Neta. Uglavnom, kad su mi sve to preracunali u dinare, to je sve trebalo da me izadje oko 7000 din cini mi se, pa sam naravno odustao od naruzdbe. Valjda taj americki distributer ne isporucuje proizvode direktno u Srbiju, nego bi to islo nekim zaobilaznim putem, pa otuda tolika cijena. Sad u martu na Power of Metal koncertu sam pazario njihovu tour majicu sa motivom sa Iconoclast albuma, pa sam i tu zelju podmirio. Quote
AwakeN Posted April 27, 2011 Report Posted April 27, 2011 Pojavio se pre-order novog albuma na Amazonu......kontam da cemo brzo da ga poslusamo...... Quote
Erotomaniac Posted April 27, 2011 Report Posted April 27, 2011 Pojavio se pre-order novog albuma na Amazonu......kontam da cemo brzo da ga poslusamo...... Pa red bi bio mnogo su ga oduzili. Quote
Џрк Posted April 27, 2011 Report Posted April 27, 2011 Nije katastrofa, pesma fino tece, ali kao da im je onaj moto proslogodisnjeg Beer festa 'biram da recikliram' bio u glavama prilikom komponovanja Quote
Aces High Posted April 30, 2011 Report Posted April 30, 2011 Nova pesma: Dehumanized na njihovoj fb stranici: http://www.facebook.com/symphonyx?v=app_178091127385 Quote
Recommended Posts