Angelystor Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Same here. Ja sam prvo chuo "The Odyssey" koji mi se nije neshto svideo, pa dosta kasnije Twilight koji me je zaintrigirao ponovo za bend a DWoT me je definitivno navukao. Pharaoh mi je omiljena SyX Pesma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Meni se u prvo vreme svideo "Odyssey" ali mi najvise odgovara "V". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valinion Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Same here. Ja sam prvo chuo "The Odyssey" koji mi se nije neshto svideo, pa dosta kasnije Twilight koji me je zaintrigirao ponovo za bend a DWoT me je definitivno navukao. Pharaoh mi je omiljena SyX Pesma ne mogu da vjerujem tacno tako sam i ja poceo sa Symphony-em. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 koji vam je najbolji album Symphony-a?? Meni definitivno Divine wings of tragedy Meni je Odiseja..vrh vrhova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wicker Man Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Pa definitivno "The Odyssey", ali ti je negde i "V" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Najboji album - "The Oddysey"! Bez razmišljanja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Najboji album - "The Oddysey"! Bez razmišljanja! Album koji ce se slusati jos mnogo godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wicker Man Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 ma ima da se svidi i nasim unucima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marry Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 MOJ NAJDRAZI I JEDINI BEND KOD KOGA MI SE SVAKI ALBUM I SVAKA PESMA UDJE POD KOZU....ZAISTA SU BOGOVI..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Vrh vrhova, nema šta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zile_kondic Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Divim se Michaelu, taj chovek je neiscrpni izvor preteranih lickova i preteranih solazha koja ce mnogima sluziti kao uzor...ja sam prvi medju njima... Omiljena pesma mi je Inferno(Unleash The Fire) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garrgghharrr... Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Omiljena pesma mi je Inferno(Unleash The Fire) mada jaka je i The Odyssey....ima stravicnih deonica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Ja sam prvo cuo V, pa Twilight, ali najomiljeniji mi je Divine Wings Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zile_kondic Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 U pesmi The Odyssey je tako genijalno predstavljen motiv plovidbe na pochetku...klavijaturista je totalni frik...garant voli filmsku muziku...kad bolje razmislish svi motivi su fenomenalno prikazani...njima nazivi tih sedam(?) delova pesme stvarno imaju smisla...ne? Pozdrav http://zkondic.on.neobee.net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 U pesmi The Odyssey je tako genijalno predstavljen motiv plovidbe na pochetku...klavijaturista je totalni frik...garant voli filmsku muziku...kad bolje razmislish svi motivi su fenomenalno prikazani...njima nazivi tih sedam(?) delova pesme stvarno imaju smisla...ne? Ima i pred kraj kad konacno ugleda Itaku... Kako se promeni atmosfera. Geniji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zile_kondic Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Jebiga...klavijature moraju biti sastavni deo benda...oni su bukvalno samo klavijaturom odredili celu atmosferu ne samo te pesme, nego i celog albuma...nervira me kad mi kazu da klavijature nisu bitne..ili nisu "metalske"...to je samo odraz neznanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Tako je. Od pesme "The Odyssey" se bukvalno najezim koliko je mocna. Ocekujem nesto slicno na novom albumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branko Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Hocemo li docekati vise taj novi album!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Hocjemo...krajem leta 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 A, onda i koncert u BG-u, nadam se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Razume se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garrgghharrr... Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 (edited) Daj Boze!!! U pesmi The Odyssey je tako genijalno predstavljen motiv plovidbe na pochetku...klavijaturista je totalni frik...garant voli filmsku muziku...kad bolje razmislish svi motivi su fenomenalno prikazani...njima nazivi tih sedam(?) delova pesme stvarno imaju smisla...ne? Ima i pred kraj kad konacno ugleda Itaku... Kako se promeni atmosfera. Geniji. Sve ste rekli. Nemam sta da dodam.... osim, kratko: Muzika u potpunosti prati pricu!! Jebiga...klavijature moraju biti sastavni deo benda...oni su bukvalno samo klavijaturom odredili celu atmosferu ne samo te pesme, nego i celog albuma...nervira me kad mi kazu da klavijature nisu bitne..ili nisu "metalske"...to je samo odraz neznanja "...to je samo odraz neznanja" ....i debilizma. Mislim, ne znam bas koliko bi se u npr. Morbid Angel uklopile klavijature, ali bi iste nedostajale Symphony X-u koliko i zvuk chika Romeovog ESPa. Edited March 23, 2006 by Garrgghharrr... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lordring Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Očigledno je da nisi baš upoznat sa MA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garrgghharrr... Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Dobro, mislim na ovakav odsecan sympho zvuk klavijatura.....postoje one i u mnogim pesmama Death i Nile, ali kao cista podrska....ali se tu vec oseti ona doomy atmosfera i odmah se umanjuje death metal feeling u pesmi. Ajd sad...ipak je ovo tema o Symphony X. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 (edited) Mislim, ne znam bas koliko bi se u npr. Morbid Angel uklopile klavijature, ali bi iste nedostajale Symphony X-u koliko i zvuk chika Romeovog ESPa. Michael James Romeo ce na novom albumu svirati sa gitarom "Caparison". Edited March 23, 2006 by dragon heart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts