azal Posted November 26, 2002 Report Share Posted November 26, 2002 Stvarno su odlicni Rediscovery ( Part II ) - The New Mythology !!!!! Pesma je izvanredna to mi je bila omiljena pesma dok nisam cuo "The Odyssey" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted November 28, 2002 Report Share Posted November 28, 2002 Meni je Divine Wings Of Tragedy i dalje najbolja pesma, ali mozda promenim misljenje as soon as I buy The Odyssey... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted November 28, 2002 Report Share Posted November 28, 2002 Cudi me kako se Powery nije pohvalio kako ima melodije i slicice od SX na mobilnom telefonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted November 28, 2002 Report Share Posted November 28, 2002 Jao da Imam par solaza ali mi trenutno svira Fallen intro (thanx Blackie m/ ) A imam i saver i operator logo...cute... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted November 28, 2002 Report Share Posted November 28, 2002 ja sam imao Damnation Game intro na mobilnom...a nisam sa neta uzeo nego mi je burzer skinuo na gitari pa komponovao na mobu....ne zvuci kako treba jer nema telefon 3 oktave..al jebiga...nije lose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted November 28, 2002 Report Share Posted November 28, 2002 ja sam imao Damnation Game intro na mobilnom...a nisam sa neta uzeo nego mi je burzer skinuo na gitari pa komponovao na mobu....ne zvuci kako treba jer nema telefon 3 oktave..al jebiga...nije lose Ma vazno je da svira ono sto ti se svidja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted November 28, 2002 Report Share Posted November 28, 2002 E, a ja imam sve melodije koje postoje na njihovom official sajtu...i Fallen mi dodje nekako najiskrenija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eretron Posted November 28, 2002 Report Share Posted November 28, 2002 A jel slusao ovde neko uzivo SX ako jeste neka postuje malo utisaka ! A moze i slika ako ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 29, 2002 Report Share Posted November 29, 2002 Album je jebeno dobar!!!!!!!! Ne mogu jos da ga poredim sa nekim starijim jer mi nije jos prirastao za srce kao Divine ili Twiglight... jedino je mozda malko previse agresivan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Posted December 2, 2002 Report Share Posted December 2, 2002 "]Album je jebeno dobar!!!!!!!! Ne mogu jos da ga poredim sa nekim starijim jer mi nije jos prirastao za srce kao Divine ili Twiglight... jedino je mozda malko previse agresivan... da da definitivno...... samo neznam bas ovo za agresivnost,pa moguce malo ali je ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted December 2, 2002 Report Share Posted December 2, 2002 Znaci kad sam dobio novi album "The Odyssey" odlepio sam . Tri puta za redom sam ga sinoc preslusao. Mnogo je dobar. Sto kaze Marko mozda je malo agresivniji od ostalih ali meni bas zato do jaja odgovara. Za sada nemam favorita medju pesama jer sve su mi dobre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WildChild Posted December 2, 2002 Report Share Posted December 2, 2002 Jebote pa ovo razbija ne zna covek sta je bolje svirka ili produkcija, vokal ili klavijature. UKRATKO BOGOVI - SYMPHONY X Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis Posted December 2, 2002 Report Share Posted December 2, 2002 ja sam ga nabavila i 8O 8O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
хипербилирубинонемија Posted December 4, 2002 Report Share Posted December 4, 2002 ma cudo je da jos nisam poslusao novi ali dok ga ne poslusam ostajem pri tome da im je najbolja stvar do sada the accolade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dasdariel Posted December 4, 2002 Report Share Posted December 4, 2002 cek da cujesh Acolade II ima da se useresh...najbolji album koji sam ikad cuo sve mi se vishe cini! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earendil Posted December 5, 2002 Report Share Posted December 5, 2002 The Odyssey..pa..sta da kazem album je odlican imam ga 6 dana a preslusao sam ga oko 30 puta ali...nesto ipak nedostaje 1.Pesme su na istu foru kao i pre samo su malo tvrdje 2.sve solaze su trka gitara-klavijatura-gitara 3.S-X je sve manje progresivan(kao sto je Romeo(a i Julija) i izjavio(la) nije da se zalim album je super ali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dasdariel Posted December 5, 2002 Report Share Posted December 5, 2002 Accolade II pardon.... 1. nije tacno,oni su se toliko prosirili muzicki toliko su im bogatije pesme,iako obozavam i ranije albume 2.nije trka vec nadovezivanje kako je kod njih uvek bilo kad se klavijature isticu onda Romeo pumpa rifove... 3.ne vidim sta je tu manje progresivno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted December 5, 2002 Report Share Posted December 5, 2002 ja mislim da je svirka sve vise progresivna.... stvarno ima nekih bolestnih ritmova na ovom albumu....ali tako su lepo uklopili da ti se cini da je jednostavno.... pazi glavni riff u pesmi "Wicked"....cini me se da sviraju u ritmu 13/4 a riff ima tako jednostavan i mocan groove da ti se cini da je prost...al kad sednes i probas da brojis jebe keve i nemozes da ga provalis.... isto King of Terrors...riff koji je u sustini dva akorda....ali tako slozi gitaru da je tesko pohvatati ritam...mislim da je bubanj u 6/4 a gitara preko njega 4/4 totalno ludilo. I prosto nemogu da nabrojim koliko zanimljivih stvari ima u Awakenings i The Odyssey...prava progressiva...prve klase. I ako su pesme uglavnom krace i tvrdje mislim da im je ovo naj progresivniji po svirci i uopste mentalitetu.... nema mnogo klasike kao ranije....Bach i taj rad...sto iako je zajebano svirati, ne daje muzicarima mnogo mesta da promene stil i ritam. A kad se pojavi klasika....kao na pocetku "The Odyssey" cujese da su vise krenuli u neki contemporary stil....kao Stravinsky.... meni je album remek delo....e nesto najbolje sto postoji u heavy muzici......nema mane. Azal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted December 5, 2002 Report Share Posted December 5, 2002 Odlichan album!!!Moj favoriti su Accolade II i The Masquerade (pesma sa limited edition ozdanja)!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earendil Posted December 6, 2002 Report Share Posted December 6, 2002 Damnation Game Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted December 6, 2002 Report Share Posted December 6, 2002 sta Damnation Game? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earendil Posted December 7, 2002 Report Share Posted December 7, 2002 sta Damnation Game?Je najbolji Symphony X bio i ostao(po meni barem) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted December 7, 2002 Report Share Posted December 7, 2002 a...ok....neslazem se naravno...ali ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted December 8, 2002 Report Share Posted December 8, 2002 Odlichan album!!!Moj favoriti su Accolade II i The Masquerade (pesma sa limited edition ozdanja)!!! Nabavio si ga? Pa da.I to original.Special edition.Dodushe nije moj,ali bice,bice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VOJVODA Posted December 9, 2002 Report Share Posted December 9, 2002 Pazario sam ovaj novi, ne da je dobar nego mi je ulepsao dan. Stvarno sam maksimalno razdusevljen. Najbolja mi je 'Accolade', mada su i ostale odlicne. Od starijih njihovih albuma mi je najdrazi prvi, ne znam ni ja zasto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts