Spastic Ink Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Jebote ovo nije istina Pricajte kakav je album(skidam tek 1 rapidshare link) Jel` "mastan" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arja Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Evo ja tek skinula preko megaupload-a, tako da tek preslushavam... Domination mi je mnogo dobra, Michaell rastura, ali da bi ovo izveli uzhivo mora biti 2gitare inache nece biti to to... Ali mogu recci da je zvuk dosta chvrst, Russel kao shto rekoshe besno peva, ali znali smo da u poslednje vreme tako zvuchi... Aj neccu vishe da lupam, javiccu komentar kad odslusham par desetina puta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErliK Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Prvo sam kukao da jedva čekam da dođem kući da čujem album a onda su me iscimali opasno i prekidali na svakih 5 min.... Tako da neću da dajem globalne komentare ali znam kako sam se naježio kad sam čuo uvodnu stvar i kako nisam znao kako da reagujem kad sam čuo Set the World on Fire (The Lie of Lies) - da li da se smejem, skačem plačem od sreće ili sve odjednom... jbg emotivan sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arja Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Shta kazhete na to shto melodija sa kraja The divine wings of tragedy ide na kraju Revelation(Divus Pennae ex Tragoedia)? Poshto obozhavam The divine wings, meni se svidja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Solaze su odlicne! Moram da cekam do sutra da skinem part 2. Glupi Rapid... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennche Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 AAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh, NEMAM REČI!!!!!!!! Vredelo je čakanja, definitivno!!! Ne mogu da sakrijem oduševljenje, ovo mi je tako bilo potrebno!!!! FANTASTIČAN ALBUM!!!!!! Nishta drugo i nisam očekivala od njih!!! Odoh da slusham JOSH I JOSH I JOSH i necu spavati jer ne mogu da prestanem da slušam!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil warning Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Na prvo slusanje dosta bled album...kad se uporedi sa ostalima.jeibga,ove godine slabo koji bend je izbacio dobar album...mozda recimo sun caged Slusacu ovih dana jos ali recimo da je prvi utisak da sam razocaran...mozda usled prevelikih ocekivanja koja su izazvana ovolikim cekanjem na album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Evo i najnovijih utisaka nakon 24/7 slushanja... Album je dosta prostije odsviran nego obichno...MJR je pesme svodio bukvalno na par najprostijih rifova,onda zavergla neku solazicu u njegovom stilu,opet provrti rifofe i to je to... U par stvari dominira i neki rock shmek rifova i solazica,shto opet nije nishta loshe... Produkcija je meni bzvz skroz,no dobro,na to smo i navikli kod SyX-a...bubnjevi se recimo ne uklapaju ovde jer su extra isproducirani...inache o ovome vishe tek kada stigne promo,jer mp3 nije kompententan po tom pitanju... Naravno,moze se prepoznati i Divine i Accolade i Medusa kroz album...jedva modifikovane melodije ovih stvari,ali zaista lepo uklopljene u nove pesme... Generalno,odlichno upakovan i dosta slushljiviji album nego ranija izdanja... Shto se mene tiche skroz je opravdao ochekivanja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Pa da i ja prozborim koju o novom albumu: posle svih ovih godina, prosto ne mogu da verujem da slušam sada novi SX! Priznajem da sam očekivao više (mada ne znam šta bih više) ... ali to je čista uobrazilja. Album je fantastičan. Nije mi u rangu sa "V" ali mi se više sviđa od "Odyssey". Produkcija me je prijatno iznenadila, nisam očekivao ovakav zvuk, a totalno mi "paše" (što bi se reklo). Oduševile su me gitare koje su ovog puta nešto manje agresivne i koje se utapaju sa izvrsno produkcijom bubnjeva (SX je dugo kuburio sa zvukom bubnjeva, barem se meni tako činilo). Zamerka su mi nešto slabije i uprošćene klavijature ... hoću Pinellu! Baš mi nedostaju njegovi delovi sa "V" albuma. Rusell je odvalio, ali drugačije nisam ni očekivao. Pesme su OK. Slažem se da se dosta puta čuju poznate linije sa prethodnih albuma, pa to može nekome da zasmeta. Takođe, u nekim pesmama je ponovljena i struktura pesme. Riffovi su malo pojednostavljeni, ali su i dalje fantastični, posebno tačnost kojom su "složeni" .... ti ljudi su mašine. Toliko za prve utiske. Svakako, album koji se ne sme propustiti, meni je jedno od boljih izdanja ove godine. Jedina zamerka mi je cover ... ali dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spastic Ink Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Odusevljen sam albumom.Russell zateze(otkida) vise nego na ranijim albumima ali opet je zadrzao i onaj hard rockerski smek(pentatonika).Znaci ima najbolji dinamiku na planeti. Romeo je zamastio riff extra. Ritam sekcija takodje ubija,klavijature su prisutne mada nisam bas toliko obracao paznju.Pesme su odlicne,ulaze u usi odmah... Preporuka svim prog/power metalcima.Obavezno nabaviti !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Upravo skidam album, i jedva cekam da ga cujem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Album je keva!Odlican je!Nema lose pesme na albumu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
individual Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 (edited) Album razbija, ali naravno treba ga jos puno puno slusati...Osjeca se mix "The Odyssey" i "TDWOT", cak ima i "The Damnation Game" momenata... Meni zamalo krenu suze kad pocne da pjeva na "Paradise Lost" : "Wings Of Tragedy, all that I have, and all that I'll ever need..." Edited May 8, 2007 by individual Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Meni zamalo krenu suze kad pocne da pjeva na "Paradise Lost" : "Wings Of Tragedy, all that I have, and all that I'll ever need..." Dobro brate sad ga i ti malo pretera.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
individual Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 (edited) Sta da se radi...Covjek emotivan, a lud za bendom...Kad se to spoji sa Russell-ovim pjevanjem... Edited May 8, 2007 by individual Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Haha ... nemojte zezati čoveka! Bez šale, odličan album. Ipak, posle nekih 5-6 slušanja moram da primetim sledeće: uočljivo je da su se držali određene, oprobane šeme pesama, pa čak i redosleda pesama (obratite pažnju na analogiju sa albumom "Divine Wings"). Takođe, malo su se više pridržavali same strukture pesama, načina na koji prelaze iz jednog dela pesme u drugi ... malo mi je krivo što na ovom albumu nema onih ljutih modulacija koje su svojstvene SX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheist Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 jel ja tripujem ili je bas odsviran trzalicom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Uf matori....Zar je to bitno?Mada mislim da veoma malo ljudi na ovom forumu moze to da dokaze slusanjem preko kompa....malo je....zajebano znas!A i svi smo gledali koncert u Montrealu i videli da covek svira prstima!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Hm, nisam ni obratio pažnju na to ... evo sad slušam i mogao bih čak reći da čujem trzalicu na basu. Mada, to može biti varka zbog oštrijeg zvuka bas bubnjeva i gitare .... stvarno ne znam LePond je svirao prstima u to sam siguran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 album jebe keve, pravi SyX album, a bas je verovatno odsviran prstima, posto mislim da LePond ne koristi trzalicu, mada mi je uvod za damnation mnogo sumnjiv, lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 LePond-a nikad nisam vidio s trzalicom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
individual Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Jesam li ja umislio ili na 3:20 pjesme "Domination" Russell Allen vrisne : "Michael Romeo!!!"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Mislim da nisi lud Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 I meni se cini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheist Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Jesam li ja umislio ili na 3:20 pjesme "Domination" Russell Allen vrisne : "Michael Romeo!!!"? Istripovao si se. Vrisne: "get down on your knees!!!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts