enclave Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Matori kakav Dimebag,o cemu pricas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Jao, kakvih sve "strucnjaka" ima na YUMetal forumu, ovo je sjajno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arja Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Heh, pa šta bismo mi da nas neko ne prosvletli svremena na vreme Moramo i da naučimo ponekad nešto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Ja mislim da Romeo slusha Amadeus bend :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arja Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Može on da sluša i Zdravka Čolića ako hoće... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spastic Ink Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Iz Romea progovara Cornflex,Cokolino,Coko-lesnik,Bonzita,Twiks,Snikers i brza hrana iz marketa(i to onog preko bare)... koju je navukao jednom prilikom kad je isao u godisnji shooping,te se zavukao u sobu i 5 godina izbacivao mast da bi na kraju napravio "Paradise Lost" E da, zaboravio sam onu americku mineralnu vodu sa napumpanim mehuricima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Ima li šta od nekog njihovog pojavljivanja kod nas? Novi album defnitivno nije razočarao, bar mene, i bar posle prvog slušanja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Zašto razočarao? Šta si očekivao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Album mu se dopao, nema nikakvog spora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 (edited) he he iznervirala se pa ni ne čitam celu poruku bah Edited May 13, 2007 by Tanya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 E, da se razumemo, meni se novi SX jako jako jako dopada .... BRE! Kao, što rekoh, odličan je, odlična produkcija, sve mi je super, samo što mi manjak klavijatura malo kvari ceo utisak. I još nešto: ne mogu da ga kažem za njega da je najbolji SX album ikada .. to bi bilo nerealno reći. to Djeda: I ja očekujem da SX zvuči kao SX, o tome nema priče ... i zvuče stvarno kao SX, samo što su nešto više puta nego što je uobičajeno za njih ponavljali rifove, teme i slično ... Eto, samo o tome se radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yngwie Tatica Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Shvatam ja da mnogi ovde uzdižu novi album do nebesa, kao što je to bio slučaj i sa "Odyssey" albumom. Razumem i potrebu benda da se "razvija" i prikuplja NOVE fanove. Izneo sam svoje mišljenje, a ako to nekome smeta šta da se radi. MENE je album malo razočarao. Iz ove perspektive "Odyssey" je bio remek-delo u odnosu na ovaj novi (sa koga, uz intro, vrede samo tri pesme). Meni je žao što nekada veliki bendovi (poput Guardian-a, Stratovarius-a, Symphony X-a) polako ali sigurno posustaju u pravljenju dobrih pesama. Možda su i moja očekivanja nerealna. Ipak je teško ponoviti "Imaginations From The Other Side", "Visions" i "V". Drugim rečima, kada bend dosegne vrhunac, po prirodi stvari sledi pad (do nekog novog uspona, nadam se). P.S. Ko je taj gitarski stručnjak koji ne čuje uticaj Dimebag-a u Romeo-vom stilu? Pa Mike to radi odavno, samo ga je sada malčice preterao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
individual Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Allen-u po mom mišljenju ne leži ovakav vokal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Allen je jedan od najboljih vokala današnjice, meni se baš sviđa kako je otpevao ove nove pesme. Doduše jesu mu se i glas i stil dota promenili za ovih desetak god, ali to je normalno, sazreo je kao pevač... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Ma on bi i trebao ovako da peva.Njegov vokal je stvoren za ovakvo pevanje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Aj off topic je ali ne mnogo. Gledam po stoti put Star one koncert, Allen peva nenormalno dobro. Ima taj neki šmek, pravi stejdž man... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santorini Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Vishe nego solidno izdanje ... na prvo slushanje mi je nekako bolja druga polovina albuma ( 5-10) jer me u nekim segmentima podseca na damnation game i naravno tdwt ... jbga, fali dosta stvari da bi album po kvalitetu bio kao neki od prethodnih mu, mada to ne umanjuje njegovu vrednost zasebno gledano... a i tako, ne ochekujem vishe nishta spektakularno od omiljenih mi bendova, pa je efekat razocharenja izbegnut ... eve of seduction i revelation kidaju, a bome i naslovna koja je totalno u edge of forever/accolade duhu ... ... sve u svemu, za sada pozitivan utisak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Drugi deo jeste kanda melodichniji...chak ga i sve cheshce pushtam..posebno "Revelation"..kak'a pesmetina! Yngwie_Cjalac@ E pa jebg, ak ti se ne svidja Odiseja verovatno ti se zato i ne svidja ovaj novi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yngwie Tatica Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Drugi deo jeste kanda melodichniji...chak ga i sve cheshce pushtam..posebno "Revelation"..kak'a pesmetina! Yngwie_Cjalac@ E pa jebg, ak ti se ne svidja Odiseja verovatno ti se zato i ne svidja ovaj novi.. Izgleda da je tako. Jebeš ga, nostalgija će mi doć' glave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
individual Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Na oficijalnom forumu kruzi prica da ce da izbace special edition na 2 CD-a... Na drugom CD-u ce se naci snimci iz studija i sa par koncerata... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Ma sad svi znaju kako Allen treba da peva samo on ne zna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 (edited) Mozda koji singing lession za njega ? Edited May 14, 2007 by EdenEcho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Majku mu, nije loš ovaj novi. Doduše, da mi se sviđaju oni prije ovog iz 2002, da mu ne pišem ime, sad bih bio razočaran, usljed promjene koja se desila. Ali mi se ne sviđaju. Ovako, sa ovim klavijaturama i povremenim ispadima u refrenima ovo mi dođe kao neki neo-gay-thrash. Mada, kad bolje razmislim, to je drugo ime za metalcore. Moraću nešto smisliti. Allen je bijesan, a kad nije bijesan onda je mračan (a ne mlitav kao većina), glas je stvarno vrhunski. Podsjeća me pomalo na Erika iz Flotsam. I slušam ja i kontam kako bi bilo dobro bez klavijatura i mlitavih dijelova, i shvatim da bih onda trebao slušati Panteru. A u suštini ne volim Panteru, naročito. Ubacio sam Flotsam da slušam, ali sam stvarno prijatno iznenađen ovim albumom. Mada, sad mi se sluša Train of Thought, razmišljam kako bi onakav pristup klavijaturama sjeo na ovaj album. Mrak i tama. U svakom slučaju, album me natjerao na reakciju, a to se nije odavno desilo sa nekim metal albumom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 @Vlaja Buraz: Samo neka si ti zdra'o mami, ali ni sam ne znas sto si htio reci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Srce od Zmaja, trudiš se, možda i previše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts