Elldamar Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Pochelo je nagradjivanje: Prva petorica dobijaju kozu sa bubnjeva sa potpisima svih chlanova : Vidi odje Druga petorica dobijaju palice od Jasona. Flajer - OVDE A snimljen je extra spot za Paradise lost Spot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Koje navlake.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Nije navlaka uopshte! Upravo je ono shto sam rekao...kliknite na Prize bin i tamo lepo pishe,sa sve slikama...lepo se vidi shta su nagrade...a ovo je tek prva tura nagrada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 pu, majku mu, sad opet moram da se aktiviram @Ell: jel ovo ko prvi stigne do 10 000 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Baš sad sam pogledao onaj trejler za spot ... e, meni je ono malo amaterski urađeno ... SX su oduvek imali problem sa marketingom, a izgleda da se taj trend još uvek nastavalja. Mada, ovog puta bar rade nešto po tom pitanju što je za pohvalu ... Bilo kako bilo, oni rulaju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OATH RECORDS Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Novi album je stigao, ltd verzija ograničena i rezervisana za najbrže porudžbine. Symphony X - Paradise Lost, ltd.ed. CD+DVD Kliknite ovde za detalje Euro 21,90 Symphony X - Paradise Lost Kliknite ovde za detalje Euro 18,98 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 pu, majku mu, sad opet moram da se aktiviram @Ell: jel ovo ko prvi stigne do 10 000 ? Hmmm...pa da,ali samo prvih 5 koji stignu do 10 000...jer samo 5 koza za bubnjeva ima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Srećno u svakom slučaju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Не могу да верујем да се људи ложе на ово. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Recimo samo da ima ljudi koji su FANOVI nekog benda i kojima neki suvenir od benda dosta znachi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
individual Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Na bonus DVD-u ce se naci: 1. King Of Terrors [Live In Paris] 2. Out Of The Ashes [Live In Paris] 3. Dressed To Kill [Live In Tokio] 4. In The Dragon's Den [Live In Tokio] 5. Inferno [Live In Milan] 6. Evolution [Live In Madrid] 7. The Odyssey - Part II [Live In Hollywood] 8. The Odyssey - Part V & VI [Live In Hollywood] 9. Smoke And Mirrors [Live In Hollywood] 10. Of Sins And Shadows [Live At Gigantour USA] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 e da ne narucih systematic chaos ltd edition, koji btw, JOS UVEK NIJE STIGAO, uleteo bih u ovo bez razmisljanja... ovako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
individual Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Pakovanje za digipack verziju mozete pogledati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Super izgleda ovaj digipack! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 (edited) Spot mi je malo neuverljiv, moram priznati i krivo mi je to što kraljevi kakvi su SX nikada nisu imali marketing dostojan svoje veličine .... ali stvari se bar kreću nabolje ... Izdanje je odlično ... mislim da ću ga nabaviti Edited June 19, 2007 by ProgressiveR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OATH RECORDS Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Pakovanje za digipack verziju mozete pogledati Danas smo dobili par primeraka ltd verzije sa pre-ordera i stvarno je digi urađen lepo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Aaaaaaaaaaaaa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Zorane, da li je stigao u ponudu CD+DVD? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 (edited) Elldamar da chasti, uzeo je prvu nagradu na sajtu Edited June 20, 2007 by vladream Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Је л'? Био вредан човек. А шта је прва награда? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 ono sto stoji na dobosu, kao koza na timpanima, stao mi mozak, ne mogu da se setim kako se zove, sa potpisima clanova benda, uostalom nek se pohvali on sam, ako ga nije strah da mu ne ukrade neko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 ono sto stoji na dobosu, kao koza na timpanima, Па, кожа, мајку му. Како би се другачије звало? Бар да су делили цео каталог издања... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Ma nisam josh uzeo...tj.razmishljam se da li da potroshim ovih 10 000 na tu kozu ( inache oni to zovu Drum Head ) ili da chuvam za neshto bolje...mada ne znam shta bi to moglo biti...Katalog izdanja mi ne treba,s obzirom da mi fale samo 2 albuma koje mogu realno da nabavim...trzalicu od chika Romea imam takodje...ako budu delili novi album tu sam ponovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Potroshio 10 000...sada sam na 215 poena i 635 rank Idemo sada na novih 10 000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Па, кожа, мајку му. Како би се другачије звало? Бар да су делили цео каталог издања... mislio sam da ima neko drugo ime, otkud ja znam, pa nisam bubnjar, majku mu Potroshio 10 000...sada sam na 215 poena i 635 rank Idemo sada na novih 10 000 ruke ti se osusile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts