.... Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Uf, rekoh vec da ima i trece vece... Uostalom, ako izostavim bilo sta uvek ce neko da kaze: a gde je...?, ha ha! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Ma da strpamo mi sve to lepo u jedan mesec, pa nek sviraju ljudi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.... Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Moze! Al' ko ce da hrani onog Romea mesec dana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Hahah... Pa vi tam' u Paraćin ranite svinjčići. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.... Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Ma bre, to kosta! Kol'ko moz' onaj da poje'? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Pa jedno 2-3 prosečna prasenceta za doručak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.... Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Mlogo to! Nista od taj pos'o! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Jbt, slušam posle nešto više vremena "Divine Wings" i shvatam da je ovo verovatno (za mene) najbolji album ikada snimljen .... jooooooj! Kakva produkcija, kako je sve savršeno! Idi bre !!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Pa mislim da je fora da se album sluša što više, onda shvatiš da jeste jako dobar (lomim se da kažem najbolji). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.... Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Jbt, slušam posle nešto više vremena "Divine Wings" i shvatam da je ovo verovatno (za mene) najbolji album ikada snimljen .... jooooooj! Kakva produkcija, kako je sve savršeno! Idi bre !!!!!!!!!!! De si bre ProgressiveR? Pa naravno da je 'Divine...' najboljsi, to je pravi SyX zvuk, zvuk koji me je privukao da ih slusam! Secam se da sam narucio CD od negde (ne secam se vise) i kada je stigao stavim ja slusalice na usi a CD u discman (komp nisam imao tad a i discman sam pozajmio od nekog) i pocinje voznja! E sad, da ne nabrajam pesme redom, dok je stiglo do naslovne ja sam vec prihvatio SyX u prva 4 metal benda i onda poce onaj hor, pa intro rifovi pa stigne do onog melodicnog clean dela sa sekstama (e, tu pocinje ono sto se zove ljubav ) i, opet, da ne prepricavam celu pesmu, kada je sve proslo i Allen na kraju otpeva onaj neverovatan deo desio se istorijski trenutak! '...and all I know is my paradise has begun...' i upadne PONOVO onaj clean deo i tu se istopim, taj osecaj mi se nije posle nikada ponovio ni na jednoj pesmi... i za kraj 'Candlelight Fantasia' i umre' ja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Bravo! Baš tako ... jebem mu mater, stvarno mi SX dođe kao prva ljubav. Kako je lepo kad ostaviš malo svoj omiljeni bend po strani pa kad mu se onda vratiš ..... aaaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.... Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Bravo! Baš tako ... jebem mu mater, stvarno mi SX dođe kao prva ljubav. Kako je lepo kad ostaviš malo svoj omiljeni bend po strani pa kad mu se onda vratiš ..... aaaaaa Pa nego! Al' moz' mislit' radosti kad je posle izasao 'Twilight...'? (u medjuvremenu nabavim (do tada) sve albume: prvi i 'Damnation...') i ubacim ja opet CD na isti fazon i izvozise me samo tako kroz ceo album! Posebno 'Lady Of The Snow', nije bilo kao na 'Divine...' ali opet pun pogodak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Symphony X potvrdjen za Castle Festival! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Symphony X potvrdjen za Castle Festival! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixStepsOnTheMoon Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 (edited) Symphony X potvrdjen za Castle Festival! ? promijeni signature,pa da ti povjerujemo Edited March 28, 2008 by SixStepsOnTheMoon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Stvarno ova godina ce nam doneti toliko toga o cemu smo sanjali... To nije normalno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.... Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Symphony X potvrdjen za Castle Festival! :slogiran: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Jbt tresem se i dalje, koji dozivljaj mi je samo saznanje da cu ih cuti uzivo, kad budu poceli da sviraju srce ce mi iskociti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Ma ajde u qrac! Sad me Tanja zvala da mi kaže i flipno sam !!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Drugi put SX !!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AwakeN Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 (edited) Daj ljudi nemojte me zajebavati,da li je to stvarno moguce???ostvario mi se nedavni post kada sam rekao da dodje SYX na Castle jel se zna koji dan sve trazim ali nema nigde nista na My Space-u pise da imaju 5.jula na Waldrock Festivalu daj boze da budu kad i Adagio!!!!! Edited March 28, 2008 by AwakeN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Ma ajde u qrac! Sad me Tanja zvala da mi kaže i flipno sam !!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Drugi put SX !!!!!!!!! "DOLAZI SYMPHONY X U SRBIJU!" "Ko dolazi? Simply Red?" "SYPHONY X BRE!!!" "Ma da, aj ne zezaj... OZBILJNO? " :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spastic Ink Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Jebote !!!!!!!! Po drugi put cu da gledam SyX.Sto kaze Awaken jos kad bi ih videli sa Adagiom isti dan Ovo je najbolja objava do sad ! Alal vera ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Nisu istog dana. Oni sviraju drugog dana a Adagio treceg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 "DOLAZI SYMPHONY X U SRBIJU!" "Ko dolazi? Simply Red?" "SYPHONY X BRE!!!" "Ma da, aj ne zezaj... OZBILJNO? " :) Pa jesam se izgubio .. mada mi bilo čudno da mi ti javljaš za Simply Red, a i bili su prošle godine ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AwakeN Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Jel to potvrdjeno da nisu isti dan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts