AstralliS Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Do kog koncerta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Канда је мислио на Камелот. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 mozda u ameriKi mozda u ameriKi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Jes vala u USA sviraju sa Epica i Into Eternity... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Pa će on da ode u USA da ih gleda, haha... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildboy Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Il ce da gleda neki stream shto je kanda povoljnija varijanta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Enclave, bile bi poželjne neke fotke nakon svirke. Tek da znam šta me čeka, skoro sam počeo da slušam SYX. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Hehe .. očekuj iyuvanje iz cipela Videćeš koliko su oni jedan opušten i neumišljen bend, a realno imaju mnoooogo razloga da budu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Videćeš koliko su oni jedan opušten i neumišljen bend, a realno imaju mnoooogo razloga da budu bas to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Ocekujem da maznem trzalicu od Romea jer cu biti u prvim redovima, a u tom klubu gde sviraju nema nikakvih ograda koje dele stejdz i publiku tako da komotno mogu da se popnem na binu ako hocu. Nadam se da ce biti neki jebacki merch pa da se mazne majica neka dobra. A s'obzirom da se clanovi svih bendova setaju za vreme nastupa drugih bendova ne bi me cudilo i da naletim na Romea, Rasela, Simone itd. Ali ako cu biti u prvim redovima nista do toga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Pa pazi, ja sam pre par godina u Budimpešti nakon certa SX naleteo na Jason Rulla i izvisi celu svirku Stratovariusa sa njim ... naravno, uopšte mi nije bilo žao što sam propustio Stratovarius ... ispričali smo se koa ljudi, jedno 40-tak minuta. Rekao mi je mnoge interesantne stvari o snimanju albuma "New Mythology" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spastic Ink Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Pa pazi, ja sam pre par godina u Budimpešti nakon certa SX naleteo na Jason Rulla i izvisi celu svirku Stratovariusa sa njim ... naravno, uopšte mi nije bilo žao što sam propustio Stratovarius ... ispričali smo se koa ljudi, jedno 40-tak minuta. Rekao mi je mnoge interesantne stvari o snimanju albuma "New Mythology" M. Lepond je bio sa nama vecinu vremena dok je svirao Stratovarius.Kasnije nam se pridruzio jos jedan lik Russ !!! Na istom tom mestu cika Russ nam je pevao na uvce,nakon zavrsetka koncerta. Bio je sa nama kad su pustili na razglas What a Wonderful World od L.Armstronga. Zamisli kako onolika grdosija peva jednu od najlepsih evergreen melodija. Jeste da nisu na bini bas zvucali toliko dobro(jbg.nije njihova samostalna turneja) ali su se kao ljudi pokazali u najboljem mogucem izdanju-potpuno neoptereceni i opusteni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 extraaa! ja nisam stigao da se upoznam sa Rusellom i Romeom jer sam morao na bus. Ma šta bre nisu zvučali .. ubili su! Ja znam da je meni vilica na prvom riffu "Evolution" otpala i nisam mogao da je više nađem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeTeLgEuSe Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 (edited) Sto se tice atmosfere i kvaliteta njihove svirke... Bio sam fixiran za sipku u prvom redu pred izlazak SXa na binu. Tok stvari: 1) Oni izlaze 2) Romeo krece da svira Inferno 3) U prvom redu, u prvih 10ak sekundi pesme krece abnormalna sutka klase Slayer i ja dobijam kvalitetnu nogu u glavu. VRH!!! P.S. Koga zanima, slike sa ovog dogadjaja (Stratovarius, Symphony X, Thunderstone) se i danas mogu naci na sajtu www.concerto.hu, u arhivi. EDIT: Zaboravio sam da kazem da sam majicu sa turneje kupio na standu, a da mi je prodao Russel... Edited April 16, 2008 by BeTeLgEuSe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildboy Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Definishi "Abnormalna shutka klase Slayer" molim te?? Nisam neshto upoznat sa deshavanjima na metal koncertima znam ja sam mali n00b al shta cesh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 3) U prvom redu, u prvih 10ak sekundi pesme krece abnormalna sutka klase Slayer i ja dobijam kvalitetnu nogu u glavu. VRH!!! Neočekivano za koncert prog metal benda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Tuga mi je kad ljudi umesto da slušaju i gledaju dođu da se ritaju i dok se ritaju ometaju druge ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Imam osecaj da ce doci maksimum 200 ljudi na ovo ako je na Sonati bili isto toliko... Mada ovo je sa Epica i Into Eternity. Sto se mene tice sto manje to bolje. Sutra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Uuu bre, Into Eternity i SyX! Tebi upade kashika u med Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Ajd kad se hvalite, i ja sam imao prilike da naletim na J. J. Okochu. U večnosti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 (edited) Prvo ono nije bio koncert vec zurka. Into Eternity - Fenomenalno. Previse bucno, vokal savrsen, Tim je odsvirao savrseno. Samo da su se malo bolje nastimovali. Nisu svirali Out sa novog albuma a to mi omiljena ali zato su pale Timeless winter, Surrounded by night itd... Epica - Simone je bolesna. Umesto nje neka debela plavusa, odlicno peva. Krenuli sa Indigo... Ja sam za to vreme cekao da dodje Tim iz Into Eternity i da mi da trzalicu i dao mi je. Kupio CD The Scattering of Ashes i lepo su pali potpisi od Tima i Stu Blocka a i od novog basiste. Potpuno opusteni momci. Odlicni... E sad Symphony X... Dobro se nacekali da izadje bend. Krece Intro jedini ja debil pevam svaku notu krece uvodni rif za Set the World on fire izlazi Rasel u odelu nekom lljubicasto-braon, pustio kosu i naravno pogled "pojescu te"... Posle toga Domination i na "get down on your knees" samo ja na noge Posle toga Maskarada pa Paradise Lost... paradise je bio divaaaaan..... Moram da napomenem da se Romeo OCAJNO cuo i kompletno ceo bend na prvoj pesmi...Posle se i poboljsalo... Posle su svirali Serpent's kiss i tu je romeo bio zvuk katastrofa... no hajde i to cu da prebrodim.Sve vreme sam vikao Pustite jebenu vatru...I Rasel hm... neko je trazio da pustimo vatru ja patos... Krece Inferno, sutka A klase ali ko ih jebe. Svirao se cak i Eve of Seduction pa cak i Revelations/divine ali nije bilo Sea of Lies!!! Popizdeo sam... Za bis je ostavljeno Eve i Of sins... i tako ponu se neke devojke na stejdz, Rasel krene da igra sa njim i lupa ih po guzici..ova jedna mu se saginje ovaj je otero u pm... to je bio vrhunac... Romeo uopste nije toliko debeo ali je ruzan ko niko... edit: Moram da napomenem da je Stu Block ispao car prema meni...Posto je prodavao majice zamolio sam ga da dovede Tima da mi da trzalicu i lik mi kaze sacekaj 20 minuta i dovescu ga... Posle pola sata dolazi covek sa njim i nadje me u publici i odvede u stranu. Bilo je negde oko 200 ljudi, 250... Edited April 18, 2008 by enclave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildboy Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Care....keve mi ti je upala kashika u med, kako kazhe Angelystor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Auh majku mu, makar 20 ljudi sa foruma bi dalo bulju za ovakvo iskustvo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Stvarno mi je drago sto sam imao cast da prisustvujem ovome. u pocetku koncerta sam bio bukvalno bio u prvim redovima i gledao romea kako svira...shvatio sam da bi mi vise rpijalo da se zabodem pozadi i gledam kako bend przi...Stvarno su bend za gledanje a ne za sutke i gubljenje... sve do danas mislio sam da kad cujem inferno uzivo da cu poludeti...sasvim suprotno bend tako svira da jednsotavno sednes i gledas ma kakvu god pesmu oni svirali...fenomenalan koncert... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 srecnik! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts